مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: تاکنون اقدامات کلینیکی برای یک هزار و ۲۰ معدن انجام شده است. ۳۲ تفاهمنامه شامل ۱۶ تفاهمنامه سرمایهگذاری، هشت تفاهمنامه پژوهشی و آموزشی، شش تفاهمنامه تامین مالی و دو تفاهمنامه مرتبط با توسعه استارتآپها منعقد شده است.
به گزارش «فلزات آنلاین»و به نقل از شاتا، وجیهاللـــه جعفـــری اظهــار داشــت: دو هـــزار و ۱۳۰معــدن در قالــب ۳۶۴ پــروژه مــورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: چهار هزار و ۴۹۴ معدن غیرفعال شناسایی و برای ۲۱ استان برنامه پایش انجام شده و ۱۵۴ بلوک معدنی معرفی شده است.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: ۳۲ تفاهمنامه شامل ۱۶ تفاهمنامه سرمایهگذاری، هشت تفاهمنامه پژوهشی و آموزشی، شش تفاهمنامه تامین مالی و دو تفاهمنامه مرتبط با توسعه استارتآپها منعقد شده است.
جعفری از برگزاری دو همایش در سطح ملی و شرکت در جشنواره و نمایشگاههای تخصصی به عنوان دیگر اقدامات در راستای اهداف اینترنت نام برد و یادآور شد: یک لایه تحت عنوان معادن کوچک مقیاس در سامانه WebGIS شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ایجاد و تنظیم شده است.
وی تصریـــح کـــرد: در ایـــن راستــا وبسایت طرح احیـــای معــادن کوچک مقیــاس راهاندازی شد و درگاه اینترنتی سطام جهــت مکانیـــزه شـــدن فرآینـــد پیگیـــریهـــای متقاضیـــان و سرمایهگذاران در دسترس قرار دارد.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران راهاندازی صفحه اختصاصی اینستاگرام برای طرح احیا را از دیگر اقدامات نام برد و گفت: از نمایندگان سازمان صمت استانها دعوت شده است و همایشی طی دو مرحله برای آشنایی با طرح و سامانه سطام برگزار با حضور نمایندگان سازمان صمت استانها برگزار شده اســت. همچنیــن ۳۰۶ پرســـشنامـــه مشکلات معدنی از دارندگان مجوزهای معدنی نیز تکمیل شده که طی برنامهای مجزا با مشارکت سازمان نظــام مهنـــدسی معـــدن ایـــران برای تکمیـــل پرسشنامههای معادن غیرفعال با هدف تسریع در فرآیند بررسی در حال انجام است.
جعفری در پایان احیا و توسعه یک هزار و ۲۰ معدن و احداث حداقل ۲۵ واحد فــرآوری را از برنامـــههـــا و اهــداف ســـال یک هــــزار و ۳۹۹عنوان کرد.