روز دوشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ جلسهای به میزبانی شرکت پتروشیمی اروند با هدف جایگزینی هیدروژن با گاز طبیعی در فرایند تولید آهن اسفنجی با حضور مدیران عامل دو شرکت و مدیران بخشهای فنی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، حسین کهزاد در ابتدای این جلسه با تقدیر از میزبانی شایسته و همراهی مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند در خصوص اهمیت تولید فولاد سبز، اظهار داشت: گرمایش زمین به یکی از مباحث مهم و چالشبرانگیز در جهان تبدیل شده و بر همین اساس یک سری تعهدات پس از کنفرانس پاریس جهت کاهش انتشار گازهای گلخانهای اندیشیده شده است.
وی با اشاره به اینکه در صنعت فولاد، گازهای گلخانهای بیشتر توسط واحدهای احیا مستقیم منتشر میشود و به دنبال آن، این واحدها در پی جایگزینی هیدروژن با گاز طبیعی در فرایند تولید آهن اسفنجی هستند، مطرح کرد: البته در این میان، تولید سبز و اقتصادی هیدروژن به عنوان یک معضل اساسی پیش روی واحدهای احیا مستقیم قرار دارد که خوشبختانه با توجه به نزدیکی شرکت صنعت فولاد شادگان به شرکت پتروشیمی اروند، میتوانیم از هیدروژن مازاد این شرکت و دیگر شرکتهای پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر به بهینهترین حالت ممکن استفاده کنیم و در راستای تولید فولاد سبز گامی بلند برداریم.
مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان خاطرنشان کرد: این اقدام، گامی نو در صنعت فولاد جهان محسوب میشود و امیدواریم فولاد شادگان به نخستین شرکت تولیدکننده فولاد سبز در جهان که از تکنولوژی میدرکس در خطوط تولید استفاده میکنند، تبدیل شود.
محمدرضا کریمی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند با ابراز خرسندی از تعامل سازنده میان این دو شرکت، بیان کرد: ما همراهی با شرکت فولاد شادگان در خصوص انتقال گاز مازاد هیدروژن این شرکت را مسئلهای ملی و فرامنطقهای میدانیم و تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا ضمن همکاری، حداقل ۱۰ درصد از نیاز فولاد شادگان به هیدروژن را پس از بررسیهای فنی، ایمنی و مطالعات میدانی در مسیر عملیاتی خود قرار گیرد.
وی عنوان کرد: آنچه پیداست، در آیندهای نزدیک میان فولادشادگان و پتروشیمی اروند پیوندهای همکاری و تعاملات تنگاتنگی در زمینههای مختلف شکل خواهد گرفت و امیدواریم این همسایگی متعمل به نفع هر دوی ما باشد.
در پایان مدیران عامل دو شرکت به همراه مدیران فنی به صورت میدانی از کارخانجات شرکت پتروشیمی اروند بازید به عمل آوردند و مفروضات اولیه چگونگی انتقال را نیز مورد بحث و بررسی قرار دادند.
انتهای پیام//