سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲:۰۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۳۴ /شنبه/۲۳ اسفند ۱۳۹۹

معاون طرح و برنامه وزارت صمت خبر داد:

ایجاد ارتباط موثر بین حوزه تولید و بازار سرمایه

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با اشاره به محدودیت‌های روش‌های تامین سرمایه سنتی از ایجاد ارتباط بین حوزه تولید و صنعت خبر داد و گفت: یکی از اقدامات مهم وزارت صمت معرفی و استفاده از روش‌های جدید تامین مالی و تمرکز بر روی بازار سرمایه در حوزه تولید است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با اشاره به محدودیت‌های روش‌های تامین سرمایه سنتی از ایجاد ارتباط بین حوزه تولید و صنعت خبر داد و گفت: یکی از اقدامات مهم وزارت صمت معرفی و استفاده از روش‌های جدید تامین مالی و تمرکز بر روی بازار سرمایه در حوزه تولید است.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از شاتا، سعید زرندی در برنامه گفت‌وگوی ‌خبری شبکه خبر، با اشاره به بند پ ماده ۴۶ قانون برنامه ششم توسعه، تولید را محور مهم در جهت‌گیری سیستم بانکی دانست و اظهار داشت: بر اساس این قانون،سهم تولید از تسهیلات بانکی باید ۴۰ درصد باشد اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سال‌های گذشته سهم بخش تولید بین ۲۷ تا ۳۰ درصد بوده است. این در حالی است طبق گزارشات مرکز آمار ایران، تورم تولید در پاییز امسال به‌طور متوسط ۷۷ درصد اعلام شده است.

وی در ادامه افزود: این بخش نه تنها آن سهمی که در قانون مشخص شده است را دریافت نکرده است که در صورت در نظر گرفتن تورم رقم تسهیلات پرداخت شده به بخش تولید، منفی هم خواهد شد؛ علاوه بر این موارد، در آمار اعلام شده از سوی سیستم بانکی در این خصوص تسهیلات تمدیدی و امهالی نیز محاسبه می‌شود در حالی که نقدینگی جدیدی که تزریق می‌شود به یک چهارم مبلغ اعلام شده کاهش پیدا می‌کند.

وزارت صمت به دنبال ایجاد روش‌های جدید تامین مالی در حوزه تولید

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با تاکید بر تغییر رویکرد وزارت صمت در تامین منابع مالی برای واحد‌های تولیدی تصریح کرد: وزارت صمت در سال جاری یک سری اقدامات در این حوزه انجام داد که نتایج آن در آینده ملموس‌تر خواهد بود؛ مهم‌ترین مشکل واحد‌های تولیدی در سال‌های گذشته تامین نقدینگی بود از طرفی بانک‌ها نیز تغییر رویکردی در جهت تامین سرمایه در گردش داشتند.

وی این اتفاقات را دلیل افت شدید تشکیل سرمایه در کشور اعلام کرد و توضیح داد: زمانی که سرمایه ثابت در اختیار واحد تولیدی قرار نگیرد، آینده‌ تولید در کشور با مشکل روبه‌رو می‌شود.

محدودیت بانک‌ها به عنوان منابع تامین سرمایه

زرندی میزان رشد تسهیلات اسمی را در حوزه صنعت و معدن، در بازه زمانی بین سال های ۹۰ تا ۹۸ را معادل ۱۹,۸ و تورم تولیدکننده را در این مدت ۱۹,۹ اعلام کرد و گفت: این اطلاعات نشان می‌دهد که میزان رشد از میزان تورم در بازه زمانی اعلام شده کمتر بوده است که این یک چالش جدی است، از طرف دیگر سیستم بانکی ظرفیت و توانایی برای پرداخت پول بیشتر را ندارد بنابراین ما در وزارت صمت چند اقدام موثری در رابطه با تامین مالی واحد‌های تولیدی انجام دادیم.

وی ساماندهی تسهیلات در قالب مشخص را یکی از این اقدامات معرفی کرد و ادامه داد: در خصوص تسهیلات روش تولید در مدت ۱۱ ماه مبلغ ۳۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴هزار واحد پرداخت شد و مبلغ ۱۰ هزار و ۶۱۰هزار میلیارد تسهیلات سرمایه در گردش به دو هزار و ۸۳۲ واحد پرداخت شد و نکته قابل توجه این است که این پرداخت‌ها در یک سیستم شفاف و یکپارچه انجام شده و مشخصات بنگاه و نوع و مبلغ تسهیلات پرداخت شده کاملا مشخص است.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت معدن و تجارت با یاداوری محدودیت‌های سنتی تامین مالی بیان کرد: برنامه‌ریزی برای ایجاد و استفاده از روش‌های جدید تامین مالی و تمرکز بر روی بازار سرمایه به عنوان سرفصل جدید برای واحدهای تولیدی از دیگر اقدامات ما در خصوص تامین مالی بخش تولید بوده است.

رشد ۸ درصدی واحد‌های بزرگ تولیدی در بازه زمانی ۹ ماهه

زرندی در ادامه با استناد به گزارشات رئیس بانک مرکزی در خصوص رشد کارگاه‌های تولیدی بزرگ بیان کرد: طبق گفته‌های رئیس بانک مرکزی رشد سه ماهه سوم این واحدهای تولیدی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰,۷درصد و رشد ۹ ماهه آن‌ها ۸ درصد است و اعلام این ارقام در شرایط تحریم، نشان‌دهنده رشد و توسعه بخش تولید کشور است.

وی با اشاره به رشد تولید در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، لوازم خانگی، شمش آلومینیوم، فولاد خام و صنعت نساجی عنوان کرد: از ۴۲ محصول تولیدی مهم در کشور، شاهد رشد مثبت در بیش ۲۸ محصول بودیم.

شناسایی و معرفی ۹ صنعت پیشران در راستای هدفمند‌سازی سرمایه‌ها

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با یادآوری اقدامات انجام شده در موضوع تسهیلات و جهت گیری هدفمند منابع در حوزه تولید ابراز کرد: امسال برای اولین بار ۹صنعت و زیرشاخه‌های آن به عنوان صنایع پیشران مشخص و معرفی شدند تا در صورت حمایت ویژه از سوی دولت این صنایع در اولویت قرار بگیرند.

وی احیای یک هزار و ۴۶۲ واحد تولیدی راکد و غیرفعال در کشور، ایجاد ارتباط بین ظرفیت‌های خالی تولید و سرمایه‌های موجود و تامین مالی از طریق بازار سرمایه را از دیگر اتفاقات خوب در حوزه تولید عنوان کرد و یادآور شد: یکی از کارهای متفاوتی که در سال جاری در این حوزه انجام شد، ایجاد ارتباط بین تولید و بازار سرمایه بود؛ امروز حدود ۴۲۲ واحد بزرگ صنعتی در فرایند عرضه در بورس، از امکانات این بازار استفاده می‌کنند.

ایجاد پیوند بین بازار تولید و بازار سرمایه

زرندی در ادامه با بیان اینکه بازار سرمایه‌ای موفق است که در حوزه تولید فعالیت می‌کند، تصریح کرد: حدود ۲۴۴ واحد تولیدی با نهاد مالی قرارداد امضا کردند تا وارد این بازار شوند و تا امروز حدود هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای شرکت‌های متوسط اوراق منتشر کردیم که هزینه طرح‌های توسعه شده است و در حوزه بورس کالا نیز حدود ۸۰ درصد کالای صنعت داشتیم.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت، در پایان وجود تقاضا در بازار، همدلی و هماهنگی بخش‌های مختلف و حذف بروکراسی اداری را از عوامل موثر در رشد و توسعه تولید دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه در همه دستگاه‌ها همراهی جدی با تولید وجود نداشت و وزارت صمت به تنهایی دستگاه مرتبط با تولید نیست.

مدیر بازرگانی شرکت توسعه معادن طلای کردستان:

۹:۲۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

عیدی اتابک به صنایع؛

۶:۱۱ /یکشنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۳

به یک سال هم نرسید!

۱۴:۳۸ /یکشنبه/۱۲ اسفند ۱۴۰۳

به دنبال پیگیری‌های انجام شده،

۱۴:۱۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

تاب‌آوری صنایع به پایان رسیده است؛

۷:۳۱ /یکشنبه/۲۳ دی ۱۴۰۳

دولت به فکر افتاد؛

۸:۳۱ /چهارشنبه/۱۲ دی ۱۴۰۳

بازیار بهمن‌نژاد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس مطرح کرد:

۱۰:۴۵ /یکشنبه/۲۳ مرداد ۱۴۰۱

علیرضا سلیمانی، مدیر بخش فروش آلومینیوم شرکت جهان عایق پارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۴۵ /چهارشنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۰

محمد ابراهیم طاهریان‌فرد، سفیر ایران در ترکیه:

۶:۱۸ /یکشنبه/۸ مهر ۱۳۹۷

سید حسین احمدی سلیمانی، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان

۷:۳۷ /شنبه/۳ شهریور ۱۳۹۷

ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی

۱۲:۳۸ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۳۹۷

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۳ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

احسان اسحاقی، مدیر روابط عمومی شرکت مجتمع فولاد خراسان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۵۶ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

موسی انصارپور، مديرعامل شرکت سبز و سلامت پارسيان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۵ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

تحقق رشد 13 درصدی بخش معدن مستلزم چیست؟

۹:۲۳ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

مزایای حضور در نمایشگاه‌ها چیست؟

۱۱:۱۶ /دوشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/28

263750

فلزات آنلاین

1404/01/28

892636

فلزات آنلاین

1404/01/28

1418100

فلزات آنلاین

1404/01/28

1220240

فلزات آنلاین

1404/01/28

30060

فلزات آنلاین

1404/01/28

18200

فلزات آنلاین

1404/01/28

45351

فلزات آنلاین

1404/01/28

65608

فلزات آنلاین

1404/01/28

49801

فلزات آنلاین

1404/01/28

44688

فلزات آنلاین

1404/01/28

39859

فلزات آنلاین

1404/01/28

37222

فلزات آنلاین

1404/01/28

36618

فلزات آنلاین

1404/01/28

43918

فلزات آنلاین

1404/01/28

41411

فلزات آنلاین

1404/01/28

62783

فلزات آنلاین

1404/01/28

34836

فلزات آنلاین

1404/01/28

45624

فلزات آنلاین

1404/01/28

57210

فلزات آنلاین

1404/01/28

6975400