بر اساس اعلام وبسایت Trade Map، ایران در سال ۲۰۱۹ در صادرات شمش فولادی در رتبه ۱۹ و در صادرات محصولات فولادی در جایگاه ۵۳ دنیا قرار گرفت. ارزش صادرات فولاد خام و محصولات فولادی نیز در همین سال به ترتیب ۳۱۲ و ۲۵۲میلیون دلار بوده است.
به گزارش «فلزات آنلاین»، بر اساس اعلام وبسایت Trade Map در سال ۲۰۱۹ ایران از نظر واردات جهانی فولاد خام (شمش) در بین ۱۹۶ کشور، رتبه ۱۵۹ را به خود اختصاص داد.
ایران دارنده رتبه ۵۳ در صادرات محصولات فولادی
ایران در بخش صادرات محصولات فولادی در بین ۱۹۵ کشور به جایگاه ۵۳ در سال ۲۰۱۹ رسید و ضمن اینکه رتبه کشور ما از واردات جهانی محصولات فولادی در میان ۲۲۶ کشور برابر با ۸۵ بود.
واردات ۳۰۲ میلیون دلاری محصولات فولادی
بر اساس اعلام وبسایت مزبور، میزان واردات فولاد خام و محصولات فولادی کشور ما در سال ۲۰۱۹ به ترتیب ۴۲ و ۳۰۲ میلیون دلار ثبت شده بود.
ارزش صـــادرات فـــولاد خام و محصولات فــولادی نیـــز در همیـــن سال به ترتیب ۳۱۲ و ۲۵۲میلیون دلار بوده است.
تولید ۲۶.۸ میلیون تن شمش در سال ۹۸
معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت به نقل از منبع مزبور آورده است، پارسال مجموع تولید فولاد خام (شمش) ۲۶,۸ میلیون تن ثبت شد و میزان محصولات فولادی هم به رقم ۲۰,۶میلیون تن رسید.
آمارهای تجارت خارجی در هفت ماهه ابتدایی امسال گویای صدور چهــار میلیون و ۳۷۵ هـــزار و ۸۵۱ تـــن زنجیـــره و محصــولات فولادی به ارزش یک میلیارد و ۵۹۰ میلیون دلار است که ۷۶,۸ درصد در بخش شمش فولادی به بیلت و بلوم اختصاص داشت، ضمن اینکه ارزش صادرات هفت ماهه ۹۹ نسبت به مدت مشابه کاهش ۳۷ درصدی دارد.
ســال گذشتــه، مجموع صادرات شمش و محصولات فــولادی از ۱۰,۵ میلیـــون تـــن هـــم فراتر رفت.
واردات زنجیره و محصولات فولادی در هفت ماهه ابتدایی امسال به رقم ۶۳۳ هزار و ۶۶۵ تن رسید که در مقایسه با دوره مشابه پارسال افزایش ۵۱ درصدی را نشان میدهد.
ارزش واردات زنجیره و محصولات فولادی در دوره فروردیـــن لغـــایت مهـــر ۹۹ بیـــش از ۷۱۴,۶ میلیون دلار ثبت شــد که در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ رشد ۳۲ درصدی را ثبت کرد.
صادرات شمش فولادی در هفت ماهه امسال به رقم سه میلیون و ۱۹۱ هزار تن رسید که از این رقم سهم بیلت و بلوم ۷۶,۸ درصد ثبت شد.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار داد که صادرات بیلت و بلوم در هفت ماهه امسال دومیلیون و ۴۵۱ هزار تن و اسلب هم برابر با ۷۴۰هزار تن بود.
بر اساس گزارشی از ایرنا، میزان واردات بیلت و بلوم در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به رقم سه هزار تن رسید که افزایش ۵۰ درصدی را نشان میدهد.