سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱:۳۵ /یکشنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۲۲ /چهارشنبه/۲۸ دی ۱۴۰۱

مدیر ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه:

بازده کیفی خط نورد گرم به بیش از ۹۹ درصد افزایش یافت

مدیر ناحیه نورد گرم شرکت فولاد مبارکه گفت: در این خط علاوه بر توجه به افزایش تولید، کیفیت محصولات نیز ارتقا داده شده است؛ به‌ طوری‌ که هم‌اکنون بازده کیفی خط نورد گرم به بیش از ۹۹ درصد افزایش یافته و تثبیت شده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، علی حاجیان‌نژاد ضمن تبریک سی‌امین سالگرد افتتاح شرکت فولاد مبارکه و سالروز تولید اولین کلاف گرم فولاد مبارکه در ۲۴ دی‌ ماه ۱۳۷۰، بیان کرد: ظرفیت تولید اسمی ابتدایی خط نورد گرم، حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال بود که طی سال‌های بعد، با تلاش و همت همکاران در ناحیه نورد گرم و سایر همکاران در نواحی پشتیبانی تولید و همچنین با اجرای طرح‌های توسعه و ارتقای دانش فنی تولید، اکنون به بیش از پنج میلیون تن کلاف گرم در سال افزایش یافته است. در حال حاضر، محصولات ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه علاوه بر اینکه بیش از ۷۰ درصد ورق گرم موردنیاز کشور را تامین می‌کند، با صادرات بخشی از محصولات، ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.

به گفته وی، خط تولید نورد گرم فولاد مبارکه به‌ دلیل برخورداری از تنوع بالای تولید ابعادی (ضخامت و عرض) و امکان تولید گریدهای مختلف، از خطوط منحصربه‌فرد نورد گرم در کشور و منطقه به شمار می‌آید و با انعطاف‌پذیری لازم توانسته است پاسخگوی بیشتر نیازهای بازار داخلی باشد. مهم‌ترین مصارف محصولات نورد گرم در ساخت لوله‌های انتقال سیالات (آب، نفت و گاز)، پروفیل و لوله‌های ساختمانی، صنایع خودروسازی، صنایع لوازم‌خانگی و صنعتی، مخازن تحت‌فشار، اسکلت فلزی، صنایع سوله‌سازی، صنایع کشتی‌سازی و سازه‌های دریایی، صنایع فلزی سبک و سنگین، محصولات مرتبط با ورق‌های گالوانیزه و رنگی و… است.

مدیر ناحیه نورد گرم شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد: خط تولید نورد گرم شرکت با مدیریت فرایندهای تولید و تعمیرات و همچنین سرمایه‌های انسانی متعهد و با انگیزه، طی سالیان اخیر، علی‌رغم مشکلاتی نظیر تحریم‌های ظالمانه، محدودیت‌های انرژی، کووید ۱۹ و…، فراتر از ظرفیت نامی خود تولید کرده است. در این خط علاوه بر توجه به افزایش تولید، کیفیت محصولات نیز ارتقا داده شده؛ به‌ طوری‌ که هم‌اکنون بازده کیفی خط نورد گرم به بیش از ۹۹ درصد افزایش یافته و تثبیت شده است.

حاجیان‌نژاد با بیان اینکه این ناحیه با همکاری سایر واحدهای ذی‌ربط سازمان، علاوه بر اهتمام به اهداف کمی و کیفی، همواره توجه ویژه‌ای به تولید محصولات جدید و استراتژیک کشور داشته است، تصریح کرد: با همکاری واحد متالوژری و روش‌های تولید، در این سال‌ها طراحی و تولید ده‌ها محصول ویژه با موفقیت انجام شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بسیاری از اقلام مصرفی، قطعات یدکی و تجهیزات خط نورد گرم از بدو راه‌اندازی تاکنون بومی‌سازی و وابستگی به تامین از خارج کشور آن‌ها برطرف شده است. همچنین در زمینه کاهش مصارف انرژی به‌ ویژه مصرف گاز در کوره‌های پیش‌گرم و مصرف آب در خط نورد گرم نیز اقدامات موثری انجام گرفته؛ به‌ طوری‌ که در حال حاضر، میزان مصرف آب در این خط به حدود ۰٫۲۵ مترمکعب بر تن تولید کاهش یافته است.

مدیر ناحیه نورد گرم شرکت فولاد مبارکه در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد: تمامی دستاوردهای ناحیه نورد گرم، نتیجه همدلی و تلاش جمعی همکاران اعم از امانی و پیمانکار است که در سایه حمایت‌های مدیریت ارشد شرکت و سایر مدیریت‌های سازمان به دست آمده است.

انتهای پیام//

هم‌زمان با سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز صورت پذیرفت؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در شركت فولاد و نورد سبا به ثبت رسید؛

۷:۵۲ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیر مجتمع فولاد سبا:

۸:۰۳ /چهارشنبه/۲۲ اسفند ۱۴۰۳

برای نخستین‌ بار در کشور حاصل شد؛

۵:۴۷ /یکشنبه/۵ اسفند ۱۴۰۳

بدون دمونتاژ كامل موتور صورت پذیرفت؛

۱۲:۱۱ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

مدیر خط نورد گرم شرکت فولاد مبارکه:

۱۱:۵۴ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

صادق شهرستانی، مدیرعامل شرکت نورد و تولید قطعات فولادی در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۵:۳۷ /پنجشنبه/۴ آذر ۱۴۰۰

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۲:۰۸ /شنبه/۲۱ فروردین ۱۴۰۰

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۰۲ /شنبه/۱۸ بهمن ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت نورد و تولید قطعات فولادی

۹:۴۵ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۹:۳۱ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

واردات ورق گرم چه مزیت‌هایی برای کشور ایجاد می‌کند؟

۸:۱۷ /سه شنبه/۲ آذر ۱۴۰۰

ورق گرم فولادی از جمله محصولات استراتژیک

۱۱:۰۸ /شنبه/۲۵ آبان ۱۳۹۸

عموما کشورهای صنعتی، دارای صنعت فولاد پیشرفته‌ای نیز هستند

۱۴:۲۹ /جمعه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

معامله 418 هزار تنی فولاد در یک هفته

۱۸:۲۹ /شنبه/۱۶ تیر ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/20

235500

فلزات آنلاین

1404/02/20

869230

فلزات آنلاین

1404/02/20

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/20

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/20

28125

فلزات آنلاین

1404/02/20

16473

فلزات آنلاین

1404/02/20

44275

فلزات آنلاین

1404/02/20

65608

فلزات آنلاین

1404/02/20

47680

فلزات آنلاین

1404/02/20

44103

فلزات آنلاین

1404/02/20

36826

فلزات آنلاین

1404/02/20

35483

فلزات آنلاین

1404/02/20

35038

فلزات آنلاین

1404/02/20

43700

فلزات آنلاین

1404/02/20

38969

فلزات آنلاین

1404/02/20

60112

فلزات آنلاین

1404/02/20

32863

فلزات آنلاین

1404/02/20

43171

فلزات آنلاین

1404/02/20

56320

فلزات آنلاین

1404/02/20

6695800