رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لولههای فولادی گفت: کارخانههای زیرمجموعه این انجمن صنعتی، در حقیقت تولیدکنندگان لولههای قطور فولادی و از مشتریان اصلی فولاد مبارکه هستند که در اجرای پروژههای انتقال آب، گاز و نفت و سایر سیالات کشور ایفای نقش میکنند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، ولیالله مهابادی پس از بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه، بیان کرد: این انجمن بیش از ۱۵ سال است که تشکیل شده و همواره با افتخار در جریان اجرای بسیاری از پروژههای بزرگ کشور در حوزه انتقال آب از انواع کلاف و ورقهای فولادی فولاد مبارکه استفاده میکند.
وی در خصوص اهداف این بازدید، گفت: برقراری ارتباط بهینه و همافزایی هرچه بیشتر، تبیین ظرفیتهای فولاد مبارکه و کارخانههای تحت پوشش انجمن، بیان نقطه نظرات مدیران و کارشناسان خطوط تولید در فولاد مبارکه و کارخانههای تولیدکننده لوله از مهمترین انگیزههای این بازدید بود که خوشبختانه به بهترین شکل ممکن محقق شد.
مهابادی با بیان اینکه بسیاری از کارخانههای این انجمن بیش از ۵۰ سال سابقه کار دارند، تصریح کرد: پیش از شکلگیری فولاد مبارکه کارخانههای زیرمجموعه این انجمن محصول مورد نیاز خود را وارد میکردند؛ اما پس از بهرهبرداری از فولاد مبارکه و افزایش تولید در این شرکت امروز خوشحال و خرسندیم که اعلام کنیم، خوشبختانه با استفاده از ورقهای فولاد مبارکه هیچگونه وارداتی در این حوزه نداریم و مواد مصرفی مورد نیاز انجمن تولیدکنندگان لوله را از شرکت فولاد مبارکه تامین میکنیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لولههای فولادی و پوشش خطوط انتقال مطرح کرد: به طور کلی امروزه بالغبر چهار میلیون تن ظرفیت تولید لوله و بیش از ۳۰ هزار مترمربع توان پوشش لوله در کشور موجود است و امروز خوشبختانه کارخانههایی در کشور ایجاد شده است که میتوانند تمامی مراحل ساخت انواع لوله را بدون نیاز به هرگونه واردات انجام دهند و همه پروژههای کشور را تحت پوشش قرار دهند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر از مجموع ۲۴ کارخانه زیرمجموعه انجمن ۲۰ کارخانه با تمام ظرفیت با استفاده از ورقهای فولاد مبارکه در حال تولید لولههای مورد نیاز پروژههای ملی هستند و در شرایط فعلی توانایی کارخانههای این انجمن به حدی است که چنانچه فولاد مبارکه ورق بیشتری را به این انجمن تحویل دهد، میتوانند لوله بیشتری تولید کنند.
مهابادی با تاکید بر اینکه پروژههای در دست اجرای این انجمن ازجمله پروژه انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی اساسا ملی هستند، ابراز کرد: تاکنون فولاد مبارکه به بهترین شکل ممکن در اجرای این پروژههای ملی ایفای نقش کرده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لولههای فولادی و پوشش خطوط انتقال در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در بازدید امروز با حضور معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه و سایر مدیران این حوزه نقطه نظرات اعضای انجمن برای دریافت حداکثری محصول باکیفیت بیشتر مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
مهابادی اضافه کرد: در آغاز بهرهبرداری فولاد مبارکه تنها دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن ورق در این شرکت تولید میشد، اما امروز شاهد این هستیم که تولید فولاد مبارکه به بیش از هفت میلیون تن فقط در شرکت فولاد مبارکه و بالغبر ۱۰ میلیون تن فولاد خام در گروه فولاد مبارکه افزایش یافته است؛ افزایش تولیدی که نویدبخش تامین روزافزون نیاز تولیدکنندگان و سازندگان داخلی و ایجاد ارزشافزوده اقتصادی بیشتر برای کشور است.
ارتباط موثر فولاد مبارکه با مشتریان افزایش مییابد
رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه نیز در این دیدار مطرح کرد: به طور کلی معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه از ابتدایی سال ۱۴۰۲ دو رویکرد اساسی افزایش رضایتمندی مشتریان داخلی و تقویت شبکه خرده فروشی را در دستور کار خود قرار داده است. در بخش افزایش رضایتمندی مشتریان به ویژه مشتریان استراتژیک با توجه به فشارهایی که برای تامین نیاز حداکثری بازار داخل و مشتریان روی فولاد مبارکه احساس میشود، این ضرورت وجود داشت که تعاملات بیشتری با مشتریان داشته باشیم به ویژه اینکه در برخی مقاطع شاهد کمرنگ شدن ارتباط با مشتریان بودهایم؛ از این رو مصمم هستیم که ارتباط خود را با مشتریان استراتژیک شرکت تقویت کنیم.
وی در خصوص اهمیت تقویت این ارتباط، عنوان کرد: گسترش این ارتباطات از این نظر برای فولاد مبارکه مهم است که مشتریان میتوانند با برقراری ارتباط بهینه، ظرفیتهای خالی خود را به فولاد مبارکه اطلاعرسانی کنند در عین حال با ظرفیتهای فولاد مبارکه نیز بیشتر آشنا شوند. در این فرایند ظرفیتهای مغفول مانده دو طرف شناسایی میشود.
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: نکته دوم و مهمی که در فرایند تقویت این ارتباطات حاصل میشود این است که فولاد مبارکه میتواند ایرادها و مشکلات فنی محصولات تولیدی خود را از زبان مشتریان بشنود و بهگونهای برنامهریزی کند که با اجرای چه برنامههای میتواند با همکاری واحدهای فنی، فناوری و بهرهبرداری شرکت نسبت به برطرف کردن عیوب اقدام کند.
حیدری تصریح کرد: از آنجایی که رویکرد فولاد مبارکه از این پس علاوهبر افزایش تولید بر تولید حداکثری محصولات ویژه استوار شده است، بنابراین این بازدیدها شرایطی فراهم میکند که بتوان نیازهای واقعی مشتریان را بهتر شناسایی کرد و برای تولید محصولات موردنظر آنها گام برداشت. از سوی دیگر مشتریان نیز توانمندیها و محدودیتهای فولاد مبارکه را متوجه میشوند و میتوانند با شناخت بهتری نیازهای خود را به کارشناسان معاونت فروش اطلاعرسانی کنند.
وی با تاکید بر اهمیت ارتباط فیمابین فولاد مبارکه با مشتریان، مطرح کرد: این بازدید در پی دیدار و بازدیدی بود که اخیرا به همراه سایر مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با مدیران و کارشناسان شرکت بزرگ ایران خودرو داشتیم و طی آن دغدغههای کارخانه ایران خودرو در حوزه تامین ورق مورد نیاز برای ساخت خودرو را شنیدیم و ظرفیتهای فولاد مبارکه را نیز برای آنها تبیین کردیم.
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: خوشبختانه فولاد مبارکه نیز همانند بسیاری از شرکتهای بزرگ و پیشرو جهان برای تامینکنندگان و مشتریان خود بستری فراهم کرده است که میتوانند با استفاده از دو سامانه «srm و crm» با کارشناسان حوزه خرید و فروش فولاد مبارکه در ارتباط باشند. در حال حاضر پروژههای بزرگی در حوزه انتقال آب در کشور تعریف شده و از این حیث انجمن تولیدکنندگان لوله انتقال آب با شدت بیشتری در حال فعالیت و تولید هستند و به طور گستردهتری به ورقهای فولاد مبارکه نیاز دارند.
حیدی تاکید کرد: علیرغم اینکه طی سالهای گذشته سرمایهگذاریهای خیلی خوبی در زمینه ساخت لولههای انتقال آب و سیالات صورت گرفته بود، اما به دلیل اینکه پروژههای ملی در این بخش به نوعی متوقف شده بود، متاسفانه از ظرفیت تولیدکنندگان زیرمجموعه این انجمن به طور کامل استفاده نمیشد؛ اما امروز در دولت فعلی پروژههای انتقال آب به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است و اکنون شاهد این هستیم که شرکتهای تولیدکننده لوله توانستهاند بخشی از ظرفیتهای خالی خود را پر کنند.
وی با اشاره به ابرپروژههایی نظیر انتقال آب از حوزه دریای عمان به فلات مرکزی اظهار امیدواری کرد که با توجه به نقش کلیدی فولاد مبارکه در اجرای این پروژه طی سه سال آتی، شاهد تکمیل و بهرهبرداری از این ابرپروژه ملی و برطرف شدن مشکلات آب مورد نیاز صنایع استان باشیم.
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اهمیت رشد تولید به ویژه در حوزه تولید لولههای خطوط انتقال آب و سیالات در کشور، یادآور شد: با تولید و تحویل هرچه بیشتر ورقهای فولاد مبارکه به سازندگان لوله و اجرای پروژههای بزرگ توسط آنها در کشور شاهد اشتغالزایی هرچه بیشتر، رونق تولید و توسعه اقتصادی هستیم که اتفاق بسیار خوب و مبارکی برای کشور است.
حیدری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نتایج این بازدید جلسه مذکور، خاطرنشان کرد: از آنجایی که تامینکننده اصلی ورق مورد نیاز شرکتهای زیرمجموعه انجمن تولیدکنندگان لولههای فولادی و پوشش خطوط انتقال، فولاد مبارکه است، در این جلسه در فضایی صمیمانه نقطه نظرات مدیرعامل این انجمن شنیده و در عین حال محدودیتهای فولاد مبارکه در میزان عرضه محصولات گرم مطرح شد و مقرر شد با همکاری و هماندیشی وزارت صمت و با حضور مدیران این انجمن دغدغههای فولاد مبارکه برای تامین حداکثری نیاز تولیدکنندگان لولههای فولادی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گیرد تا به امید خدا شاهد برطرف شدن برخی مشکلات این صنف باشیم.
انتهای پیام//