سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۵۰ /جمعه/۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۶:۴۴ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کیان فولاد مطرح کرد

برنامه گسترده برای سرمایه‌گذاری در بخش معدن

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کیان فولاد گفت: هلدینگ کیان فولاد که در زنجیره تولید فولاد به ویژه در حوزه توزیع فعالیت می‌کند، قصد ورود به بخش معدن و تامین مواد اولیه این صنعت را دارد و برای این منظور در مزایده معدن شیطور شرکت کرده است.

محمد علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» اظهار داشت: هلدینگ کیان فولاد دماوند ۱۲ شرکت زیرمجموعه در بخش‌های مختلف دارد که شامل شرکت توسعه معادن کیان فولاد، کیان لجستیک دماوند، کیان سازه دماوند، شرکت سرمایه‌گذاری کیان، شرکت بازرگانی کیان فولاد آبشار، اطلس جاودان سپاهان و… هستند.

وی افزود: شرکت توسعه معادن کیان فولاد اخیرا در مزایده معدن سنگ‌آهن شیطور واقع در استان یزد شرکت کرده که حائز بالاترین امتیاز شده و منتظر ابلاغ برنده آن است. در این مزایده رقبای سرسختی همچون شرکت فولاد مبارکه، ذوب‌آهن، سنگ‌آهن مرکزی ایران، شرکت پاسارگاد حضور داشتند که در حوزه سنگ‌آهن و فولاد کشور صاحب نام هستند. در این مزایده شرکت توسعه معادن کیان فولاد با امتیاز ۹۱ در مواجهه با رقبای قدر، بالاترین امتیاز را کسب کرده و احتمالا در این مزایده برنده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کیان فولاد خاطرنشان کرد: استخراج سنگ‌آهن مرحله نخست زنجیره تولید فولاد است. معدن سنگ‌آهن شیطور از جمله معادن بزرگی بود که در اختیار دولت قرار داشت و دولت این معدن را میان متقاضیان به مزایده گذاشت.

علیزاده اضافه کرد: فعالیتی که هم‌اکنون هلدینگ کیان فولاد دماوند انجام می‌دهد، بسیار ارزشمند است زیرا این هلدینگ تمام نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های خالی فولاد کشور را شناسایی کرده است و با فعالیت خود، این نیازمندی‌ها را تامین کرده و ظرفیت‌های خالی را پر می‌کند. هلدینگ کیان فولاد دماوند مواد اولیه کارخانه‌های تولید فولاد را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد و این کارخانه‌ها را از رکود خارج می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کیان فولاد مطرح کرد: اگر معدن در اختیار هلدینگ کیان فولاد دماوند قرار داده شود، تامین مواد اولیه صنایع مصرف‌کننده سنگ‌آهن برای ما آسان‌تر خواهد شد. ضمن اینکه زنجیره هلدینگ کیان فولاد از گذشته کامل‌تر خواهد شد و می‌تواند میان فعالان صنعت فولاد حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی در خصوص معدن سنگ‌آهن شیطور عنوان کرد: طبق پروانه بهره‌برداری صادره برای معدن سنگ‌آهن شیطور در استان یزد و جنوب شرقی بافق، میزان ذخیره ثبت شده ۶۱ میلیون تن مگنتیتی با عیار متوسط ۳۵ تا ۳۷ درصد است. با این حال، اگر در مزایده برنده شویم، پیش‌بینی می‌کنیم با انجام اکتشافات تکمیلی در این معدن، حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تن به ذخایر آن اضافه شود. ضمن اینکه با اکتشافات تکمیلی احتمالا میزان عیار به ۴۵ درصد خواهد رسید. برنامه داریم پس از در اختیار گرفتن معدن، در کنار استخراج و بهره‌برداری، اکتشافات تکمیلی را انجام دهیم.

به حوزه نسوز وارد خواهیم شد

علیزاده با اشاره به دیگر فعالیت‌های شرکت توسعه معادن کیان در حوزه معدن، بیان کرد: در اختیار گرفتن یک معدن دیاتومیت را در دستور کار قرار دادیم. چراکه این ماده معدنی به دلیل ویژگی‌های خاص، برای تولید آجرهای نسوز در فراآیند ذوب فولاد به کار می‌رود. علت در اتخاذ این سیاست برای گرفت معدن دیاتومیت آن است که قصد داریم حلقه‌های مختلف زنجیره فولاد تکمیل کنیم و از این رو، یکی از الزامات رسیدن به این هدف، تامین مواد اولیه به ویژه آجرهای نسوز کوره‌های ذوب است.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کیان فولاد اضافه کرد: امیدوار هستیم با چهار شرکت دانش‌بنیانی که با هلدینگ کیان فولاد دماوند در این خصوص همکاری می‌کنند، بتوانیم این حلقه مفقوده را در زنجیره تولید فولاد پوشش دهیم. در حال حاضر، بخشی از مواد اولیه تولید آجر نسوز در کشور وارداتی است و ارز نسبتا قابل توجهی برای واردات به آن اختصاص داده می‌شود. اگر این امر محقق شود، می‌توانیم آجرهایی را به صنعت فولاد کشور عرضه کنیم که برخلاف آجرهای نسوز معمول که نسبتا سنگین هستند، بسیار سبک بوده و می‌توانند دماهای بالاتری را در مقایسه با آجرهای معمولی تحمل کنند.

وی با بیان اینکه هلدینگ کیان فولاد قصد توسعه معدنکاری را دارد، ابراز کرد: قصد داریم به حوزه مس نیز در بخش معدن وارد شویم و سرمایه‌گذاری قابل توجهی نیز در این حوزه خواهیم داشت.

برنامه‌های هلدینگ کیان فولاد برای معدن شیطور

علیزاده خاطرنشان کرد: برنامه‌ای که برای استفاده از معدن سنگ‌آهن شیطور در دستور کار قرار داده‌ایم، اکتشافات تکمیلی در مناطق اطراف آن است. در این رابطه با یک شرکت به تفاهم اولیه رسیدیم تا بتوانیم یک کارخانه کنسانتره با ظرفیت حداقل یک میلیون تن در منطقه احداث کنیم. این یعنی باید از معدن حدود دو میلیون تن سنگ‌آهن استخراج شود تا بتوانیم به تولید یک میلیون تن کنسانتره دست یابیم. البته اولویت نخست ما تکمیل اکتشافات در معدن و افزایش ذخیره است.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کیان ادامه داد: اگر در اکتشافات مشخص شود میزان ذخیره بالاتر از رقم اعلام شده، است، قطعا طرح توسعه فرآوری را اجرا خواهیم کرد تا بتوانیم حتی تولید کنسانتره سنگ‌آهن را حتی تا پنج میلیون تن افزایش دهیم. پس از تولید کنسانتره در این مجموعه، در وهله نخست آن را به تولیدکنندگان گندله در استان یزد عرضه خواهیم کرد. چراکه برخی تولیدکنندگان گندله در این استان ظرفیت خالی دارند.

وی مطرح کرد: در کنار اجرای طرح‌های توسعه‌ای، هلدینگ کیان فولاد برنامه‌‌ای برای ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد. در حال حاضر معدن شیطور فاقد جاده دسترسی مناسب است و به دنبال این هستیم که یک جاده مناسب برای فعالیت‌های معدنی احداث کنیم. ضمن اینکه احداث یک خط آهن به طول ۶۰ کیلومتر را در برنامه قرار دادیم. در این زمینه نیاز به حمایت دولت است که در موارد قانونی از جمله تخفیفات مالیاتی، تامین ارز و… به کمک شرکت ما بیاید تا سرمایه‌گذاران به این حوزه وارد شوند.

چالش‌های بخش معدنکاری

علیزاده در خصوص مشکلات بخش معدن به ویژه حوزه سنگ‌آهن عنوان کرد: در حال حاضر قیمت تمام شده استخراج هر تن سنگ بسیار بالا است. چرا که به بخش معدن ارز ترجیحی تخصیص داده نمی‌شود و معدنکاران به ناچار باید ارز مورد نیاز خود را از بازار آزاد تامین کنند. از این رو واردات ماشین‌آلات برای معدنکار بسیار گران تمام می‌شود و این امر تاثیر مستقیم بر افزایش هزینه‌های معدنکاری داشته است.

وی تصریح کرد: برای کاهش هزینه‌های معدنکاری به ویژه تامین ماشین‌آلات و تجهیزات، دولت باید چاره‌ای اساسی به خصوص در زمینه تامین ارز بیندیشد که این امر حتی می‌تواند از طریق ارائه یارانه یا هر حمایت دیگری از معدنکاران اتفاق بیفتد.

انتهای پیام//

در جلسه با راه‌آهن هرمزگان مطرح شد؛

۱۰:۵۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازدید از مجتمع فولاد غدیر نی ریز مطرح شد؛

۹:۱۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال 1404 تحقق خواهد یافت؛

۷:۰۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

باز هم دستاورد جهانی دیگر؛

۶:۴۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال سرمایه‌گذاری برای تولید حاصل شد؛

۱۴:۲۲ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در راستای مقابله با تعرفه‌های ترامپ،

۱۰:۵۸ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300