مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی در بازدید از هلدینگ صدر تامین، گفت: راهبرد اصلی تاصیکو باید بهرهگیری از نوآوریهای روز دنیا و حرکت به سمت بازارهای بینالمللی باشد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، روز سهشنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳، محمدرضا سعیدی با حضور در شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، گزارش اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل و معاونان تاصیکو را استماع کرد.
این نشست با حضور امیرحسین نادری، مدیرعامل، سعید عبودی، حمیدرضا شاهوردی، مهدی کفایت و صالح هادینیا، اعضای هیئت مدیره و معاونان و مدیران شرکت سرمایهگذاری صدر تامین برگزار شد.
در این جلسه که مدیران عامل شرکتهای زیرمجموعه تاصیکو نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت شرکتهای صنایع مس شهید باهنر، معدنی املاح ایران، پشم شیشه ایران، خاک چینی ایران، کاشی الوند، کاشی سعدی، لعابیران، سرامآرا، فرآوردههای نسوز ایران، زغال پروده طبس، پودر بندر امام، طلای تفتان و … درباره تولید، سوددهی و وضعیت نیروی انسانی ارائه شد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) پس از استماع گزارش مدیرعامل شرکتهای تابعه، اظهار داشت: وقتی پرتفوی شستا را بررسی میکنیم، متوجه میشویم که ۸۰ درصد سود شستا از حوزههای صنعت نفت، گاز، پتروشیمی، معادن و فلزات است و این آنالیز به ما نشان میدهد باید از تنوع به سمت تمرکز حرکت کنیم؛ البته تکلیف دولت هم به دستگاههای اجرایی آن است که از وضعیت کنترلی، باید به سمت سهامداری و از شرکتهای غیربورسی به سمت بورسی مهاجرت کرده و گام برداریم.
سعیدی تصریح کرد: بازده سبد هر هلدینگ برای شستا بسیار اهمیت داشته و باید ریسک را کاهش داده و سود را ارتقا دهیم؛ بنابراین باید کنترل لازم را بر بازدهیهای هر شرکت داشته باشیم.
وی افزود: آرزو و آرمان ما این است که شستا باید مبتنی بر تحقیق و توسعه بوده و در مسیر بینالمللی شدن گام بردارد و به سمت نوآوری و دانش حرکت کند؛ در واقع باید تلاش کنیم که شستا و تاصیکو حوزههای مبتنی بر نوآوری را توسعه دهند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی عنوان کرد: باید خانهتکانی اساسی در طرحهای توسعهای و نوآورانه داشته باشیم و جنبههای مختلف این حوزه را اجرا کنیم. اولین عنصر کارآفرینی، جهتگیری نوآورانه است و یکی از راهبردهای مهم تاصیکو آن است که باید در اقیانوس آبی حرکت کند.
سعیدی خاطرنشان کرد: از سرمایهگذاری هلدینگ تاصیکو در آفریقا خرسند هستیم و باید بازارهای بینالمللی را هدف اصلی خود قرار دهیم اما اولویت اصلی ما ۱۵ کشور همسایه است.
وی ادامه داد: مبدا همه تحولات سازمانی یادگیری است که باید این قابلیت را ارتقا دهیم تا دانش و قابلیت را به سازمان آورده و آن را پیادهسازی کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی اظهار داشت: استراتژی و سبد سرمایهگذاریهای مجموعه تاصیکو، اقدامات و تولیدات و محصولات عمق خوبی دارد که نویدبخش آیندهای روشن است. بر همین اساس استراتژی مناسبی طراحی شده و رشد این عناصر در سبد سرمایهگذاریها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
سعیدی تاکید کرد: استراتژی افقی و عمودی مدیریت کلان تاصیکو بررسی شده و بر همین اساس استراتژی موفقیت طراحی شده تا ارزش بیشتری خلق شود؛ استراتژی تخصیص منابع نیز با استفاده از روشهای مدرن تامین مالی و طراحی پرتفوی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ابراز کرد: از شرکتهای تابعه تاصیکو میخواهیم در حوزه کسبوکارهای بینالمللی و همچنین بینالمللیسازی امورات تلاش وافری کنند و برای کشور ارزآوری خوبی داشته باشند. در این راستا، باید صادرات محور بوده و در بازارهای بینالمللی تدابیر ویژهای تدوین و اندیشیده شود.
به گفته مدیرعامل هلدینگ شستا، بر اساس حکمرانی شرکتی، اعضای هیئت مدیره و مدیران میانی باید خلاقیت، نوآوری و تخصص داشته باشند؛ البته اولویت استفاده از نیروهای داخلی شرکت است. برخورداری از دانش، مهارت و پاکدستی، سه مولفه اساسی هر سازمان است. باید به سمت بهرهگیری از هوش مصنوعی در همه امور رفته و از این ظرفیت علمی استفاده کنیم.
سعیدی تاکید کرد: باید فرهنگ سازمانی و کارآفرینی، خلاقیت، پاکدستی و به اشتراک گذاشتن دانش و همافزایی در شستا و هلدینگها را توسعه دهیم.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی ذینفعان و طراحی و استراتژی برای آنها و اجرای مسئولیتهای اجتماعی مهم است؛ باید با جهتگیری از اقتصاد منبعمحور به سمت استراتژی نوآورانه پیش برویم و تاصیکو نیز باید با پرهیز از خامفروشی، اقدامات نوآورانه را اجرا کند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی گفت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، استفاده از روشهای نوین تامین مالی بسیار مهم است و در کنار این مهم باید تمامی شرکتهای زیرمجموعه به استفاده هرچه بیشتر از تکنولوژی روز و بهرهگیری از هوش مصنوعی در زمینههای مختلف توجه ویژه داشته باشند.
سعیدی در پایان ضمن تشکر از زحمات مدیرعامل و هیئت مدیره هلدینگ تاصیکو و همچنین همکاران شرکتهای حوزه معدن و فلزات با توجه به سیاستهای دولت چهاردهم، بر استفاده هرچه بیشتر از بانوان متخصص در عرصههای مدیریتی تاکید کرد.
انتهای پیام//