سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۱۶ /چهارشنبه/۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۳:۳۴ /دوشنبه/۸ شهریور ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت سروش ذوب هومان:

به بانک‌ها وابستگی نداریم

مدیرعامل شرکت سروش ذوب هومان گفت: برای تامین تسهیلات بانکی باید فرایندی طی شود که دردسرهای زیادی را برای تولیدکنندگان به همراه دارد که به همین دلیل، ما به کمک سرمایه‌گذاران و سهامداران خود، برای تقویت نقدینگی، تاکنون به بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری رجوع نکرده‌ایم و خود را از چالش این فرایند دور نگه داشته‌ایم.

ابراهیم احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: شرایط تولید در سال جاری به نحوی تاکنون پیش رفته است که بیشتر تولیدکنندگان به جای سودآوری و کسب درآمد بیشتر، متحمل خسارت‌های فراوان شده‌اند. در این بین، بسیاری از تولیدکنندگان برای ادامه روند تولید خود به بانک‌ها و موسسات مالی رجوع کرده‌اند تا بتوانند نقدینگی مورد نیاز خود را تامین کنند.

وی تاکید کرد: برای تامین تسهیلات بانکی باید فرایندی طی شود که دردسرهای زیادی را برای تولیدکنندگان به همراه دارد. به این ترتیب، مجددا برای آن‌ها معضلاتی افزون‌ بر مشکلات قبلی نظیر کمبود نقدینگی ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت سروش ذوب هومان مطرح کرد: تاکنون با بحث تامین تسهیلات بانکی نداشته‌ایم و جزو برنامه‌های شرکت نبوده است اما از وجود بروکراسی‌ اداری، کاغذبازی‌های فراوان برای دریافت وام بانکی مطلع هستیم که از جمله مواردی هستند که باعث می‌شود یک تولیدکننده از برنامه تولید خود عقب بماند که این عقب‌افتادگی در بسیاری از موارد به سختی قابل جبران خواهد بود. کارشکنی‌هایی که مدام از سوی متصدیان امور اداری در بانک‌ها و اداره‌های مرتبط با بخش تولید صورت می‌گیرد، موانع بزرگی در برابر تولید به حساب می‌آیند.

سرمایه‌گذار، نقدینگی ما را تامین کرده است

این تولیدکننده شمش آلومینیوم تاکید کرد: ما برای تامین نقدینگی مورد نیاز خود جهت تولید، تاکنون به بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری رجوع نکرده‌ایم و خود را از دردسر این فرایند دور نگه داشته‌ایم. چون نرخ دلار به صورت مداوم در حال نوسان است و به پیروی از آن، مواد اولیه هم تغییر قیمت پیدا می‌‌کنند، نمی‌توان بر اساس هزینه‌ها و سرمایه‌درگردش برنامه داشت و طبق آن، اقدام به دریافت وام و تسهیلات از بانک‌ها کرد.

وی تسهیلات بانکی را دردسر خواند و گفت: اگر یک ساعت از موعد پرداخت اقساط بازپرداخت بانک بگذرد، جریمه سنگینی برای تولیدکننده لحاظ می‌شود. خوشبختانه نقدینگی شرکت تاکنون دچار ضعف نشده و هر بار که نیاز به افزایش سرمایه بوده، از طریق سرمایه‌گذاران و سهامداران تامین شده است. ضمن اینکه سرمایه‌‌گذار با افزایش سرمایه خود در شرکت، هم میزان سوددهی خود را نیز افزایش می‌دهد و هم فرایند تامین مواد اولیه مورد نیاز را تسهیل می‌کند.

فروش محصولات، با ریسک همراه است

احمدی ضمن اشاره به نوسانات دلار و تاثیر آن بر بازار داخلی، اذعان کرد: یکی از چالش‌هایی که تولیدکننده با آن مواجه بوده، مسئله توان فروش محصولات تولید شده است؛ به طوری که تخمینی برای قیمت مواد اولیه آن‌ها و هزینه تولید زده می‌شود اما به محض معامله، شاهد افزایش قیمت مواد اولیه خواهیم بود و به نوعی، فروش محصولات با ریسک همراه است. به گونه‌ای که نمی‌توان قیمت محصول را نیز خارج از عرف افزایش داد زیرا باعث از دست رفتن مشتری می‌شود.

تولید با حدود ۴۰ درصد ظرفیت

مدیرعامل شرکت سروش ذوب هومان در خصوص ظرفیت تولید محصول و میزان واقعی تولید این شرکت، اذعان کرد: شرکت سروش ذوب هومان شمش‌های آلومینیومی آلیاژی LM2 تولید می‌کند که با توجه به همه معضلات مهمی که از سال ۱۳۹۹ تاکنون دنباله‌دار بوده است، از تولید سالانه ۱۲ هزار تن شمش آلیاژی LM2 فاصله گرفته‌ایم و اکنون با ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت، در حال فعالیت هستیم.

وی اضافه کرد: در خصوص موارد استفاده شمش آلومینیومی آلیاژ LM2 باید عنوان کرد بیشترین کاربردی که این محصول دارد در زمینه‌های تولید قطعات خودرو نظیر دینام، موتور، گیربکس، دیفرانسیل و همچنین لوازم گرمایشی مانند رادیاتور، شوفاژ، و لوازم آشپزخانه است.

این تولیدکننده در خصوص منبع تامین مواد اولیه شرکت عنوان کرد: در تامین مواد اولیه دچار مشکل نیستیم. مواد مورد نیاز را از طریق کشور عراق تهیه می‌کنیم و برخلاف بسیاری از تولیدکنندگان از بورس کالا خرید نمی‌کنیم. کد بورسی برای خرید از این بازار را داریم اما شمش‌هایی که در بورس کالا عرضه می‌شوند، خالص هستند و عموما برای تولید پروفیل آلومینیومی کاربردی‌تر به حساب می‌آیند اما شرکت ما تولیدکننده شمش آلیاژی است و به همین دلیل خرید از بورس برای ما نفعی ندارد.

ادامه تولید، یک طرح توسعه محسوب می‌شود!

احمدی در پاسخ به این سوال که آیا برای نیمه سال دوم ۱۴۰۰، برنامه توسعه‌ای در نظر دارید یا خیر، تصریح کرد: همین که بتوانیم به مسیر کنونی تولید ادامه دهیم، بزرگ‌ترین کار ممکن را در این شرایط نامطلوب انجام داده‌ایم و می‌توان ادامه فعالیت را یک طرح توسعه‌ای نامید! متاسفانه با توجه به نوسان نرخ ارز، مواد اولیه را با دلار ۲۶ هزار تومانی خریداری کردیم و حالا باید با احتساب دلار ۲۸ هزار تومانی، محصول خود را به فروش برسانیم که به علت ریسک موجود در بازار، بسیاری از مصرف‌کنندگان دست نگه داشته‌اند تا در زمان افت احتمالی قیمت دلار، محصولات را خریداری کنند که این امر سبب شده تا به شدت ضرردهی داشته باشیم. عدم وجود ثبات قیمتی در بازار نیز از عوامل مهم در متضرر شدن تولیدکننده است.

وی در مورد تکنولوژی به کار گرفته شده در خطوط تولید این شرکت، بیان کرد: دستگاه‌ها و ماشین‌آلاتی که در خطوط تولید به کار رفته‌اند، کوره‌، پیگ‌ماشین و دستگاه آنالیز و کوانتومتر هستند که همه ساخت داخل بوده و تنها دستگاه کوانتومتر خارجی است. اگر حمایت کافی و به موقع از مهندسانی که توانایی تولید تجهیزات با کیفیت‌ بالا و مشابه نمونه خارجی را دارند، به عمل آید هیچ نیازی به خرید ماشین‌آلات خارجی وجود نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت سروش ذوب هومان یادآور شد: اگر قطعه‌ای از ماشین‌آلات این شرکت با مشکل مواجه شود، متخصصان توانایی داریم تا بتوانند مشکل را برطرف کنند. علاوه‌براین، به جز متخصصان جوان، افرادی که ۳۰ تا ۴۰ سال در صنعت آلومینیوم تجربه کسب کرده‌اند، به راحتی می‌توانند مشکلات به وجود آمده در کارایی دستگاه‌ها و قطعات مشکل‌دار را برطرف سازند. ضمن اینکه به میزان محدودی تاکنون قطعات یدکی وارد کرده‌ایم.

همگام با لغو تخفیف‌های مالیاتی صادرات چین،

۱۰:۱۸ /سه شنبه/۲۹ آبان ۱۴۰۳

در پنج ماهه نخست سال جاری محقق شد؛

۱۲:۴۰ /سه شنبه/۱۰ مهر ۱۴۰۳

طی نیمه نخست سال جاری میلادی،

۱۲:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

طی چهار ماهه نخست 1403،

۷:۲۳ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۱۶:۳۶ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

اکبر ترکان، رئیس هیئت مدیره مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۲۰:۲۳ /چهارشنبه/۱۱ فروردین ۱۴۰۰

علی عبداله‌نژاد، مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۴:۲۵ /یکشنبه/۲۷ مهر ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین» خبر داد:

۱۷:۲۸ /سه شنبه/۲۰ اسفند ۱۳۹۸

مدیر بازاریابی و فروش شرکت آلومینیوم ایران:

۱۲:۵۱ /شنبه/۳ اسفند ۱۳۹۸

شهریار طاهرپور، مدیرعامل شرکت آلومینیوم جنوب در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۸:۲۸ /پنجشنبه/۱۲ دی ۱۳۹۸

احمد مجیدی، مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۱:۵۶ /یکشنبه/۳ آذر ۱۳۹۸

شمش آلومینیوم، مهم‌ترین محصول بالادستی آلومینیوم در تجارت جهانی؛

۱۳:۱۸ /چهارشنبه/۱ تیر ۱۴۰۱

روند تولید آلومینیوم در جهان؛

۸:۵۴ /شنبه/۶ مهر ۱۳۹۸

میانگین صادرات شمش‌های خالص آلومینیوم ترکیه کمتر از 24 هزار تن

۸:۱۵ /شنبه/۲ دی ۱۳۹۶

بررسی روند میزان تولیدات آلومینیوم:

۱۵:۳۴ /شنبه/۱۸ آبان ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/2

245286

فلزات آنلاین

1403/11/2

665606

فلزات آنلاین

1403/11/2

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/2

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/2

24813

فلزات آنلاین

1403/11/2

14031

فلزات آنلاین

1403/11/2

41198

فلزات آنلاین

1403/11/2

48908

فلزات آنلاین

1403/11/2

44236

فلزات آنلاین

1403/11/2

42676

فلزات آنلاین

1403/11/2

31626

فلزات آنلاین

1403/11/2

30589

فلزات آنلاین

1403/11/2

29664

فلزات آنلاین

1403/11/2

38984

فلزات آنلاین

1403/11/2

37373

فلزات آنلاین

1403/11/2

60860

فلزات آنلاین

1403/11/2

28609

فلزات آنلاین

1403/11/2

43327

فلزات آنلاین

1403/11/2

48261

فلزات آنلاین

1403/11/2

5279700