سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۶:۱۸ /جمعه/۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۳۱ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

به دنبال سودآوری و برنامه‌محوری در تولید محصولات فولادی هستیم

شرکت صنعت فولاد شادگان یکی از طرح‌های فولادی بزرگ ایران در سال‌های اخیر محسوب می‌شود که در منطقه شادگان و استان خوزستان واقع شده است. این شرکت در حال حاضر با برخورداری از ظرفیت تولید 800 هزار تن آهن اسفنجی در سال، در حال احداث پروژه فولادسازی به ظرفیت سالیانه 800 هزار تن است که بهره‌برداری از آن، گام بلندی در...

شرکت صنعت فولاد شادگان یکی از طرح‌های فولادی بزرگ ایران در سال‌های اخیر محسوب می‌شود که در منطقه شادگان و استان خوزستان واقع شده است. این شرکت در حال حاضر با برخورداری از ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال، در حال احداث پروژه فولادسازی به ظرفیت سالیانه ۸۰۰ هزار تن است که بهره‌برداری از آن، گام بلندی در مسیر تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار در این ناحیه به شمار می‌آید. چشم‌انداز و هدف‌گذاری این شرکت، کسب سهم ۱۵ درصدی از سند چشم‌انداز توسعه فولاد خوزستان در افق ۱۴۱۰ است. بدون شک این شرکت در آینده به یکی از قطب‌های تولید فولاد کشور تبدیل خواهد شد و آینده بسیار روشنی را برای مردم شهرستان شادگان رقم خواهد زد. در همین راستا، خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با حسین کهزاد، مدیرعامل این شرکت به گفت‌وگو پرداخته است که متن کامل آن را در ادامه خواهید خواند:

لطفا توضیحاتی پیرامون حوزه فعالیت شرکت فولاد شادگان و مزیت‌های این شرکت ارائه بفرمایید.

شرکت صنعت فولاد شادگان در حوزه تولید محصولات نیمه نهایی فولاد یعنی بیلت و اسلب فعالیت دارد که البته در حال حاضر واحد احیای مستقیم آهن این شرکت با ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال راه‌اندازی شده است و واحد فولادسازی بیلت آن با ظرفیت سالانه  ۸۰۰ هزار تن در سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. گفتنی است شرکت فولاد خوزستان، سهامدار عمده شرکت صنعت فولاد شادگان محسوب می‌شود. بنابراین بخشی از چشم‌انداز توسعه شرکت فولاد خوزستان به این شرکت واگذار شده است؛ به گونه‌ای که ۱۵ درصد از سند چشم‌انداز توسعه فولاد خوزستان تا سال ۱۴۱۰ در شرکت صنعت فولاد شادگان هدف‌گذاری شده است. شرکت صنعت فولاد شادگان به دلیل نزدیکی به آب‌های آزاد، از مزیت‌های ویژه‌ای در خصوص صادرات محصولات برخوردار است. همچنین با توجه به افول ذخایر سنگ‌آهن در ایران، نزدیکی شرکت صنعت فولاد شادگان به بندر برای واردات سنگ‌آهن و گندله یک مزیت به شمار می‌آید.

تکنولوژی‌ و فرایندهای تولید محصولات این شرکت چیست و این تکنولوژی‌ها چه مزیت‌هایی را از لحاظ کیفیت محصولات و بهای تمام شده برای شرکت فولاد شادگان ایجاد می‌کند؟

تکنولوژی واحد احیای شرکت صنعت فولاد شادگان، تکنولوژی  «PERED» است که یک تکنولوژی ایرانی به شمار می‌آید.  مصرف حامل‌های انرژی (گاز ، برق و آب) این تکنولوژی نسبت به تکنولوژی های دیگر مانند « MIDREX»  و « HYL» کمتر است که این موضوع تاثیر و نقش قابل توجهی را در قیمت تمام شده آهن اسفنجی تولیدی دارد. از سوی دیگر، دماهای بستر کوره  «PRED» یکنواخت‌تر است و بدین ترتیب کیفیت محصول تولیدی در این کوره نوسان کمتری دارد. همچنین ما توانایی تولید بریکت آهن اسفنجی سرد را داریم که این محصول قابلیت نگهداری بهتری نسبت به آهن اسفنجی دارد و یکی از مزیت‌های صادراتی ما محسوب می‌شود. گفتنی است طراحی کوره‌های فولادسازی شرکت فولاد شادگان نیز مبتنی بر تکنولوژی قوس الکتریکی و مطابق با آخرین فناوری‌های  روز انجام شده است.

عملکرد تولید شرکت صنعت فولاد شادگان را در سال‌های اخیر چگونه ارزیابی می‌کنید؟

یکی از اهداف اصلی شرکت فولاد شادگان، بهبود مستمر عملکرد خود و افزایش مشارکت در توسعه صنعتی ایران به شمار می‌رود. از این رو، این شرکت همواره در تلاش بوده است تا سیاست‌های مطلوبی را برای دستیابی به اهداف و چشم‌اندازهای تعریف ‌شده خود تدوین کند تا بتواند در سال‌های متمادی، رکورد های جدیدی را در تولیدات خود به ثبت برساند. شرکت صنعت فولاد شادگان، توانست در سال ۱۴۰۰ از ظرفیت اسمی کارخانه تولید آهن اسفنجی عبور کند و تولید خود را به ۸۰۷هزار و ۳۳ تن برساند. ثبت رکورد تولید در شرکت صنعت فولاد شادگان در سال گذشته، در شرایطی اتفاق افتاد که صنایع فولادی با چالش‌های متعددی در زمینه تامین پایدار برق و گاز روبه‌رو بودند. شرکت صنعت فولاد شادگان علاوه‌ بر توجه به افزایش کمیت تولید، در زمینه کیفیت تولیدات خود نیز تلاش‌های بسیاری داشته است؛ به طوری که این شرکت توانسته با حذف نوسانات موجود در کیفیت، محصولی با کیفیت پایدار تولید کند. همچنین این شرکت در صدد است با هدف اصلی رضایتمندی مشتریان و بهبود مستمر و در راستای مشارکت در توسعه صنعتی ایران، نظام  های مدیریت یکپارچه کیفیت، محیط‌ زیست و ایمنی و بهداشت شغلی و انرژی را براساس استانداردهای بین‌المللی ISO9001:2015، ISO14001:2015، OHSas18001:2007 و ISO 50001:2011 به عنوان الگو انتخاب  و استقرار دهد.

در خصوص طرح‌های توسعه‌ای شرکت صنعت فولاد شادگان توضیحاتی ارائه بفرمایید. تامین مالی پروژه‌های یاد شده به چه نحوی انجام می‌شود؟

شرکت صنعت فولاد شادگان در راستای هدف‌گذاری‌های خود، مبتنی بر تکمیل زنجیره ارزش فولاد و نقش‌آفرینی پررنگ‌تر در صنعت فولاد کشور در سال‌های آتی، در حال حاضر طرح‌های توسعه‌ای متعددی را در دستور کار دارد. کارخانه تولید اسلب عریض به ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال، واحد مگا مدول احیا با ظرفیت تولید یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن در سال و واحد تولید آهک با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن در سال، از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه‌ای شرکت صنعت فولاد شادگان محسوب می‌شوند. گفتنی است بخشی از تامین مالی این طرح‌ها از محل فاینانس خارجی، بخشی از طریق فروش اوراق مشارکت و جذب تسهیلات و بخشی از محل سود شرکت صورت می‌گیرد. با طرح‌های توسعه‌ای که در این شرکت در نظر گرفته شده است، شرکت صنعت فولاد شادگان در آینده نه چندان دوری یکی از قطب‌های تولید فولاد کشور خواهد بود و آینده بسیار روشنی را برای مردم شهرستان شادگان رقم خواهد زد. شرکت فولاد شادگان، چشم‌انداز اصلی خود را تبدیل شدن به شرکتی معتبر، سودآور و برنامه‌محور در تولید محصولات فولادی قرار داده است و در تلاش است تا از طریق مدیریت اثربخش، بهای تمام شده محصولات، مدیریت موثر هزینه‌های توسعه، فروش بهینه محصولات و همچنین ارائه و عرضه محصولات با قیمت رقابتی و کیفیت مطلوب و پایدار، پاسخگویی موثر و تحویل به موقع پایدار محصولات، افزایش سودآوری و افزایش رضایت مشتریان و  به اهداف خود در زمینه رشد پایدار، دست یابد.

شرکت صنعت فولاد شادگان چه اقداماتی را در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به توسعه منطقه‌ای در دستور کار دارد؟

یکی از رسالت‌های اصلی شرکت صنعت فولاد شادگان، بهبود زندگی و رفاه اجتماعی در منطقه محروم شادگان است و در همین راستا فولاد شادگان هر ساله بخشی از سود سالانه خود را در زمینه بهبود وضعیت بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و عمرانی در این شهرستان هزینه می‌کند. این شرکت در سال‌های گذشته، در کنار طرح‌های توسعه‌ای خود در زمینه ارتقای کمی و کیفی ظرفیت‌های تولید، گام‌هایی اجرایی دیگری نظیر امضای قرارداد پانزده هکتار فضای سبز در خصوص مسائل مربوط به محیط زیست، تصفیه‌خانه پساب صنعتی و احداث ساختمان اداری برداشته است.

در جلسه با راه‌آهن هرمزگان مطرح شد؛

۱۰:۵۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازدید از مجتمع فولاد غدیر نی ریز مطرح شد؛

۹:۱۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال 1404 تحقق خواهد یافت؛

۷:۰۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

باز هم دستاورد جهانی دیگر؛

۶:۴۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال سرمایه‌گذاری برای تولید حاصل شد؛

۱۴:۲۲ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در راستای مقابله با تعرفه‌های ترامپ،

۱۰:۵۸ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300