طراحی و ساخت ولو دیسکی گردان ۱۸ اینچ LRD450 با عملگر هیدرولیکی برای مس آذربایجان انجام شد.
به گزارش «فلزات آنلاین»، این شیر به وزن حدود ۳٫۵ تن که ساخت شرکت Flowrox کشور فنلاند بوده و قبلا خرید خارجی میشده در پمپخانه خط باطله (TPS) در ارتفاع دوهزار و ۶۳ متری سطح دریا کاربرد دارد و به همت مشترک مهندسین مس سونگون در دفتر فنی امور مهندسی«معاونت منطقه آذربایجان شرکت خدمات بازرگانی معادن و فلزات آهنی» طراحی و در شرکت تکنوتراش تبریز ساخت شده و انشالله این محصول بومیسازی شده در مجتمع مس سونگون به بهرهبرداری میرسد.
تجهیز فوق متشکل از دو بخش اصلی ولو دیسکی ۱۸اینچ و عملگر هیدرولیکی است که عمده مواد مورد استفاده در بدنه از فولاد کربنی st52 بوده و در عملگر هیدرولیکی از متریال مناسب و استاندارد برای اجزای مربوطه استفاده شده است.
عمق ساخت داخل این قطعه به ۱۰۰ درصد رسیده و با داخلیسازی آن حدود ۶۵ هزار یورو کاهش ارزبری داشته است.
شایان ذکر است ولو۱۶ اینچ دیسکی و توپی قبلا توسط بازرگانی، طراحی و ساخت شده و همچنین شیر توپی ۱۸ اینچی که پیچیدهتر از شیرهای فوق بوده در دست ساخت است که به زودی آن نیز به مرحله بهرهبرداری میرسد.