معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از افزایش سرمایهگذاری در بخش معدن در استان در سال جاری خبر داد و گفت: حجم سرمایهگذاری صورت گرفته در بخش معدن در استان از ابتدا سال جاری تا پایان شهریور ماه یک هزار و ۱۳ میلیارد و ۲۲۰ میلیون و ۴۷۹ هزار ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال ۹۹، رشد ۲.۵ برابری داشته است.
به گزارش «فلزات آنلاین»، محمد توکلی در خصوص میزان سرمایهگذاری در حوزه معدن در سال جاری در استان خراسان رضوی اظهار داشت: حجم سرمایهگذاری صورت گرفته در بخش معدن در استان از ابتدا سال جاری تا پایان شهریور ماه به یک هزار و ۱۳ میلیارد و ۲۲۰ میلیون و ۴۷۹ هزار ریال رسیده که این میزان در سال ۹۹، ۳۸۲ میلیارد ریال بوده که بیانگر رشد ۲.۵ برابری است.
وی درباره میزان ذخایر کشف شده در استان طی این مدت افزود: میزان ذخایر کشف شده از ابتدا سال جاری تا پایان شهریور ماه ۱۳ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۵۰۰ تن بوده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: از ابتدا سال جاری میزان اشتغالزایی صورت گرفته ناشی از صدور پروانههای بهرهبرداری صادره شد تا پایان شهریور ماه سال ۲۵۱ نفر بوده است.
بر اساس گزارشی از ایسنا، توکلی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۹۶ معدن در استان فعال است، گفت: برخی از مواد معدنی شناخته شده در استان شامل کرومیت، خاک صنعتی، مس، نقره و سرب، مخلوط کوهی، سنگ لاشه، مرمریت، نمک سنگی، اولیژیست، آگات، سنگآهن، سیلیس، مرمر، کلسیت، منگنز، زغالسنگ، بنتونیتف، سنگ آهک، گرانیت و طلا است.
انتهای پیام//