سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۱:۳۱ /پنج شنبه/۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۱۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

فروش 15 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی مس در 9 ماه 98

بیش از ۵۰ درصد از فروش فملی صادراتی است

شرکت ملی صنایع مس ایران در آذر ماه 98 عملکرد بسیار مطلوبی را در فروش کاتد مسی از خود به نمایش گذاشته و همین امر باعث شده میزان درآمد کسب شده فملی در آذر ماه سال 98، نسبت به ماه قبل و مدت مشابه سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشد.

شرکت ملی صنایع مس ایران در آذر ماه ۹۸ عملکرد بسیار مطلوبی را در فروش کاتد مسی از خود به نمایش گذاشته و همین امر باعث شده میزان درآمد کسب شده فملی در آذر ماه سال ۹۸، نسبت به ماه قبل و مدت مشابه سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشد.

پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» در این گزارش به بررسی عملکرد شرکت ملی صنایع مس ایران در دوره یک ماهه منتهی به ۳۰ آذر ماه سال ۹۸ پرداخته است. نمودار ۱ میزان تولید و فروش محصولات مسی شرکت ملی صنایع مس را نشان می‌دهد.

بر اساس این نمودار، این شرکت در گروه محصولات مسی در ماه آبان، ۱۰۰ هزار تن کنسانتره و ۱۶ هزار تن کاتـــد تولیـــد کــــرد. میزان تولید کنسانتره یک‌درصد افت نسبت به ماه گذشته و ۲٫۴درصد افت نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشت، همچنین میزان تولید کاتد ۱۸٫۸ درصد افت نسبت به آبان ماه و ۲۲٫۶ درصد افت در مقایسه با آذر ماه سال ۹۷ را به ‌ثبت رسانده است. لازم به ذکر است که شرکت ملی صنایع مس در آذر ماه مفتول تولید نکرده است.

نمودار ۱ همچنین نشان می‌دهد که شرکت ملی صنایع مس ایران در آذر ماه کنسانتره مس نفروخته است. این شرکت با فروش ۳۰ هزار تن کاتد مسی، ۲۴٫۴ درصد رشد نسبت به آبان ماه و ۲۳۶٫۱ درصد رشد نسبت به آذر ماه سال گذشته داشته است. شرکت ملی صنایع مس در آذر ماه ۱۹۷ تن مفتول فروخت که به ترتیب ۳۲٫۲ درصد افت نسبت به آبان ماه سال جاری و ۸۹٫۶ درصد افت نسبت به آذر ماه سال گذشته داشته است.

نمودار ۲ عملکرد محصولات جانبی شرکت ملی صنایع مس که شامل کنسانتره طلا، نقره و مولیبدنیت می‌شود را بازگو می‌کند. طبق این نمودار در آذر ماه سال ۹۸ میزان تولید کنسانتره طلا و نقره ۸۷ تن و کنسانتره مولیبدنیت ۷۷۱ تن بوده است. از این میزان تولید، ۵۰ تن کنسانتره طلا و نقره و ۴۴۹ تن کنسانتره مولیبدنیت به فروش رسیده است.

نمودار ۳ میزان تولید و فروش اسید‌سولفوریک شرکت ملی صنایع مس را برای ماه آذر نشان می‌دهد، براساس این نمودار میزان تولید اسیـــد سولفـــوریک ۳۴ هــــزار و ۵۵۵ تــــن و میزان فروش این محصول ۱۲ هزار و ۳۶۳ تن بوده است.

طبق نمودار ۴، نرخ فروش کنسانتره مولیبدن در ماه مورد بررسی نسبت به آبان ماه با رشد همراه بوده است، همچنین نرخ فروش مفتول و کاتد مسی نیز به رشد را تجربه کرده است. این محصولات، از جمله پرطرف‌دارترین محصولات شرکت ملی صنایع مس ایران به‌حساب می‌آیند.

شرکت ملی صنایع مس ایران در آذر ماه سال ۹۸، دو هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده که نسبت به ماه آبان ۲۹٫۴ درصد و همچنین ۲۳۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ رشد داشته است.

کل مبلغ فروش شرکت ملی مس تا پایان آذر ماه سال جاری، ۱۵۵ هزار و ۸۸۶ میلیارد و ۷۳۰میلیون است که از این میزان، ۷۲ هزار و ۸۶۱میلیارد و ۱۱۴ میلیون مربوط به فروش داخلی و ۸۳ هزار و ۲۵ میلیارد و ۶۱۶ میلیون حاصل از فروش خارجی است. صادرات این شرکت شامل ۸۹ هزار و ۲۴۵ تن کاتد مس و ۷۰۵تن اکسید مولیبدن بود.

در بحبوبه جنگ‌های تعرفه‌ای،

۱۵:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت «Aurubis»:

۱۴:۴۵ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

چه آینده‌ای پیش‌روی معادن مس قرار دارد؟

۱۰:۳۹ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آینده بازار مس روشن نیست؛

۵:۵۱ /چهارشنبه/۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۱۰:۱۴ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت «Aurubis» هشدار داد:

۹:۱۲ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۵ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۱ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۷ /شنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۲

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۱ /یکشنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۱

معاون توسعه و اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران:

۷:۵۴ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

عزیزه شریفی، مدیر آموزش شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۴۸ /دوشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۱

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۸ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

يداله مرادی، مديرعامل شرکت آلياژسازان زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۴۱ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۷ مرداد ۱۴۰۲

صادرات، دریچه‌ای برای قدرت‌نمایی

۱۵:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در نشست مدیران عامل «تاصیکو» و «فباهنر» با فعالان بازار سرمایه مطرح شد؛

۱۶:۴۹ /دوشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۳

تا پایان هشت ماه امسال؛

۶:۲۶ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

گزارش اختصاصی «فلزات‌آنلاین»

۵:۰۹ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

اینفوگرافیک شرکت صنایع مس شهید باهنر؛

۵:۳۸ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک: نگاهی به روند شکل‌گیری و توسعه شرکت گیل‌راد شمال

۱۱:۰۱ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/17

235500

فلزات آنلاین

1404/02/17

869230

فلزات آنلاین

1404/02/17

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/17

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/17

28123

فلزات آنلاین

1404/02/17

16972

فلزات آنلاین

1404/02/17

44275

فلزات آنلاین

1404/02/17

65608

فلزات آنلاین

1404/02/17

47680

فلزات آنلاین

1404/02/17

44103

فلزات آنلاین

1404/02/17

36822

فلزات آنلاین

1404/02/17

35933

فلزات آنلاین

1404/02/17

35527

فلزات آنلاین

1404/02/17

43700

فلزات آنلاین

1404/02/17

38976

فلزات آنلاین

1404/02/17

60112

فلزات آنلاین

1404/02/17

32915

فلزات آنلاین

1404/02/17

43171

فلزات آنلاین

1404/02/17

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300