سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۰۸ /سه شنبه/۲۵ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۸:۵۰ /سه شنبه/۱۶ فروردین ۱۴۰۱

بیم و امید بازار فولاد در نخستین روزهای سال ۱۴۰۱

در هفته نخست سال 1401 به وضوح تردید خریداران و عرضه‌کنندگان برای حضور در بازار مشهود بود و بازار تنها محصولی که رونق داشت، آهن اسفنجی بود. شمش فولادی نیز دیگر محصولی بود که توانست تا حدودی نظر خریداران به خود جلب کند اما برای خرید آن رقابتی از سوی متقاضیان صورت نگرفت و حتی برخی عرضه‌ها بدون متقاضی ماندند.

در هفته نخست سال ۱۴۰۱ به وضوح تردید خریداران و عرضه‌کنندگان برای حضور در بازار مشهود بود و بازار تنها محصولی که رونق داشت، آهن اسفنجی بود. شمش فولادی نیز دیگر محصولی بود که توانست تا حدودی نظر خریداران به خود جلب کند اما برای خرید آن رقابتی از سوی متقاضیان صورت نگرفت و حتی برخی عرضه‌ها بدون متقاضی ماندند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ماه محصولات شرکت‌های منتخب این رسانه همچون آهن اسفنجی فولاد غدیر نی‌ریز و توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، شمش فولادی شرکت‌های چادرملو، ارفع و فولاد خوزستان، شمش آلیاژی شرکت فولاد خوزستان و میلگرد فولاد خراسان مورد معامله قرار گرفت.

«توسعه آهن و فولاد گل‌گهر» ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی فروخت

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر یکشنبه ۱۴فروردین ماه توانست ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

همان‌طور که نمودار ۱ نشان می‌دهد، یکشنبه ۱۴ فروردین ماه، شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن ۱۸ هزار تن تقاضا وجود داشت و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، آهن اسفنجی خود را به قیمت ۱۰۱ هزار و ۲۷۳ ریال به ازای هر کیلوگرم در بورس کالا عرضه کرد که قیمت معامله به ۱۰۳ هزار و ۹۴۴ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۰۳میلیارد و ۹۴۴ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

فولاد غدیر نی‌ریز ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی معامله کرد

مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز یکشنبه ۱۴فروردین ماه، توانســت ۱۰ هــزار تن آهن اسفنجــی خــود را در رینگ صنعتــی بــورس کالای ایــران به فروش برساند.

همان‌طور که نمودار ۲ نشان می‌دهد، یکشنبه ۱۴ فروردین ماه، مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی در تالار صنعتی بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن ۲۴ هزار تن تقاضا وجود داشت و این شرکت توانست همه عرضه خود را به فروش برساند.

فولاد غدیر نی‌ریز، محصول خود را به قیمت ۱۰۱ هزار و ۲۷۳ ریال به ازای هر کیلوگرم در بورس کالا عرضه کرد که قیمت معامله به ۱۰۴ هزار و ۲۲۹ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۰۴ میلیارد و ۲۲۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

معامله ۲۱ هزار تن شمش «فخوز»

شرکت فولاد خوزستان در هفته منتهی به ۱۹فروردین ماه توانست ۲۱ هزار و ۶۰۰ تن انواع شمش فولادی خود را در بورس کالا به فروش برساند.

همان‌طور نمودار ۳ نشــان می‌دهد شرکت فولاد خوزستان، یکشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۰هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۲-RST34 را در بــورس کــالا عرضــه کــرد کــه با تقاضــای پنــج هـــزار تنی مواجـــه شـــد و بــه همیــن میزان نیز به فروش رفت.

«فخوز»، شمش آلیاژی را به قیمت ۱۶۱ هزار و ۳۱۹ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که معامله با همین قیمت صورت گرفت. این شرکت از معامله انجام شده، ۸۰ میلیارد و ۶۵۹ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

نمودار ۴ نشان می‌دهد، شرکت فولاد خوزستان، سه‌شنبه ۱۶ فروردین ماه، ۲۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۱ هزار و ۴۰ تنی مواجه شد و به میزان ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن معامله صورت گرفت. این شرکت باقی شمش خود را به تالار مچینگ برد و با معامله ۶ هزار و ۱۰۰ تن دیگر، جمع معاملات خود را به ۱۶هزار و ۶۰۰ تن رساند.

«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۵۱ هزار و ۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۵۰ میلیارد و ۶۳۳ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

«کچاد» ۱۵ هزار تن شمش فولادی فروخت

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سه‌شنبه ۱۶فروردین ماه، توانست ۱۵ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران معامله کند.

نمودار ۵ نشان می‌دهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سه‌شنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۵هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۵ هزار و تنی مواجه و موفق به انجام معامله تمامی عرضه خود شد.

چادرملو، شمش فولادی را به قیمت ۱۵۴ هزار و ۶۵۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته ۲۳۱ میلیارد و ۹۷۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

ارفع ۸۵۰۰ هزار تن شمش فولادی معامله کرد

شرکت آهن و فولاد ارفع سه‌شنبه ۱۶ فروردین ماه موفق شد هشت هزار و ۵۰۰ تن شمش فولادی خود را در تالار صنعتی بورس کالای ایران به فروش برساند.

نمودار ۶ نشان می‌دهد شرکت آهن و فولاد ارفع، سه‌شنبه ۱۶ فروردین ماه هشت هزار و ۵۰۰تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۰ هزار و ۵۰۰ تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.

ارفع، شمش فولادی را به قیمت‌ ۱۵۴ هزار و ۶۵۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۵۵ هزار و ۶۱۷ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معاملات انجام شده، ۱۳۲ میلیارد و ۲۷۴ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

«فخاس» ۱۰ هزار تن میلگرد معامله کرد

نمودار ۷ نشان می‌دهد شرکت فولاد خراسان چهارشنبه ۱۷ فروردین ماه، ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد خود را در تالار صنعتی بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن هفت هزار و ۳۵۲ تن تقاضا وجود داشت اما پنج هزار و ۶۷۶ تن از آن به فروش رفت. این شرکت با معامله چهار هزار ۳۵۶ تن دیگر در تالار مچینگ، همه محصول خود را به فروش رساند.

«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۶۲هزار و ۳۸۶ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته ۱۶۲ میلیارد و ۹۰۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

برزیل، آمریکا، انگلستان و آلمان بزرگ‌ترین صادرکنندگان قراضه آهن؛

۱۰:۳۴ /شنبه/۱۳ مهر ۱۳۹۸

عملکرد تاتااستیل در سال مالی 2018 -2019، درخشان بود

۸:۰۰ /شنبه/۱۲ مرداد ۱۳۹۸

معامله 5 میلیون و 800 هزار تنی فولاد در 11 ماه

۵:۳۸ /شنبه/۱۷ فروردین ۱۳۹۸

شاهین زارع، مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان اعلام کرد:

۸:۴۹ /شنبه/۱ دی ۱۳۹۷

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/24

233036

فلزات آنلاین

1403/10/24

665606

فلزات آنلاین

1403/10/24

1092273

فلزات آنلاین

1403/10/24

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/24

24871

فلزات آنلاین

1403/10/24

14156

فلزات آنلاین

1403/10/24

41274

فلزات آنلاین

1403/10/24

47829

فلزات آنلاین

1403/10/24

44236

فلزات آنلاین

1403/10/24

42245

فلزات آنلاین

1403/10/24

30777

فلزات آنلاین

1403/10/24

30647

فلزات آنلاین

1403/10/24

29439

فلزات آنلاین

1403/10/24

39031

فلزات آنلاین

1403/10/24

37736

فلزات آنلاین

1403/10/24

60777

فلزات آنلاین

1403/10/24

28630

فلزات آنلاین

1403/10/24

44003

فلزات آنلاین

1403/10/24

48593

فلزات آنلاین

1403/10/24

5283400