با امضای تفاهمنامه سهجانبه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان، مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه این شرکت در برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راهاندازی شد.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، در مراسمی که به همین منظور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، ابتدا معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلام اینکه در برنامه راهبری دانشگاه به دنبال حل مشکلات بخشهای تولید و صنعت و مهارتافزایی هستیم اظهار امیدواری کرد این توافقنامه آغازی برای همکاری عملی و تنگاتنگ صنعت و دانشگاه باشد.
ناصر تقیزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز مهمترین استراتژیهای چادرملو را افزایش بهرهوری، کاهش هزینههای تولید، کاهش مصرف انرژی و داخلیسازی قطعات صنعتی و ماشینآلات عنوان کرد و اظهار داشت: در حال ورود به اکتشاف در معادن عمیق هستیم و قطعا در این راه نیازمند بهرهگیری از فناوریها و نوآوریهای بهروز هستیم و این همکاری با مراکز علمی، میتواند گام ارزشمندی جهت تحقق اهداف ما باشد.
یاری، مدیرعامل شرکت انتقال آب خلیج فارس نیز ضمن تشریح اقدام بینظیر طرح ملی شیرینسازی و انتقال اب به مناطق مرکزی ایران تصریح کرد: چادرملو تمایل بسیاری برای ساخت ممبرانهای آبشیرینکن بهعنوان اصلیترین قطعه مورد نیاز کشور دارد که امیدوار هستیم از نتایج عملی این توافقنامه تولید این قطعه استراتژیک در داخل باشد.
این مرکز علمی و پژوهشی بهمنظور تحقق توسعه زیرساختهای مرتبط با انقلاب صنعتی چهارم در کشور و استفاده و بهکارگیری از خلاقیت و دانش نیروهای ایدهپرداز و نخبه دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان برای ایجاد این بستر بزرگ علمی و پیشرفته تاسیس شد.
شرکت صنعتی و معدنی چادرملو ایجاد مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه را با همکاری مشترک دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه اردکان در برج فنآوری ابن سینا، به عنوان شرکت پیشتاز و اولین شرکت تولیدی و صنعتی کشور در دستور کار خود قرارداده است تا با استقرار آن، هوشمندسازی خطوط تولید و گسترش فناوری نوظهور همچون پردازشگرهای کلاندادهها، هوشمندسازی سامانهها و فرایند مواد پیشرفته در ساختار تولیدی شرکت را بهعنوان رسالتی در جامعه تولیدی و علمی کشور پیادهسازی کند.
بدیهی است این همکاری دانشگاه با صنعت، گام عملی و بزرگی است برای نزدیک کردن نگرشهای آکادمیک و خلاق با نگرشهای صنعتی و تولیدی، که میتواند تحولات عظیمی را در بستر مراکز علمی و تولیدی کشور به ارمغان آورد.