سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۸:۱۲ /جمعه/۳۰ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۵:۳۹ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

«فلزات آنلاین» گزارش می‌کند:

تصویب افزایش بیش از ۱۹ درصدی سرمایه «کچاد»

روز شنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بیش از ۸۲ درصدی سهام‌داران حقیقی و حقوقی و تصویب افزایش سرمایه پنج هزار و ۲۵۰ میلیارد تومانی «کچاد» از ۲۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان، به ۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته برگزار شد.

روز شنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بیش از ۸۲ درصدی سهام‌داران حقیقی و حقوقی و تصویب افزایش سرمایه پنج هزار و ۲۵۰ میلیارد تومانی «کچاد» از ۲۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان، به ۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در این مجمع بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، تمام تلاش خود را در دو رکن اصلی تولید و توسعه «هدفمند و هوشمند» به ویژه در بخش صنایع پایین‌دستی به کار گرفتیم و علی‌رغم تمامی محدودیت‌هایی که به طور مشخص در حوزه زیرساخت‌ با آن‌ها مواجه بودیم، توانستیم عملکرد مناسبی را در این سال به ثبت برسانیم؛ به نحوی که بررسی عملکرد مجموعه تا پایان روز سه‌شنبه ۱۵ اسفند ماه، حاکی از تحقق برنامه اول و دوم توسعه در بازه زمانی ۶ ماهه و رشد در برنامه‌ها و عملکرد «کچاد» بوده است.

رشد ۱۴۰ درصدی سرمایه‌گذاری «کچاد» در طرح‌های توسعه‌ای

وی عنوان کرد: موضوع اصلی این مجمع، افزایش سرمایه شرکت از ۲۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان به مبلغ ۴۴ هزار میلیارد تومان با هدف پیش‌برد طرح‌های توسعه‌ای است و پیش‌بینی می‌کنیم سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در طرح‌های توسعه‌ای «کچاد» و سایر شرکت‌های زیرمجموعه از رشد قابل‌توجهی برخودار باشد. در سال ۱۴۰۲، سرمایه‌گذاری‌های چادرملو در زمینه اجرای طرح‌های توسعه‌ای، حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل (پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان)، با افزایش چشمگیر ۱۴۰ درصدی همراه بوده است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به اینکه در مرحله اول، افزایش سرمایه به میزان پنج هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته را مصوب کرده‌ایم و امیدواریم تا پایان سال جاری آن را ثبت کنیم، تصریح کرد:  این امر باعث خواهد شد بتوانیم از محل معافیت‌های مالیاتی نهایت استفاده را ببریم. از طرفی در مرحله دوم، درخواست افزایش سرمایه به میزان ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات حال شده سهام‌داران و آورده نقدی را ثبت کرده‌ایم و امیدواریم یک برنامه مناسب با همکاری سهام‌داران مجموعه را  مصوب کنیم. در مجموع، افزایش سرمایه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به میزان ۱۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان را مد نظر قرار داده‌ایم.

طاهرزاده در ادامه به ضرورت افزایش سرمایه با هدف تامین بخشی از منابع مالی مورد نیاز برای طرح‌های توسعه‌ای در دست اقدام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اشاره کرد و گفت: احداث نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت ۵۴۶ مگاوات به میزان حدود چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات به میزان یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، بهره‎‌برداری از معدن سنگ‌آهن آنومالی A10 به میزان دو هزار میلیارد تومان، جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر به میزان حدود سه هزار میلیارد تومان، مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر که در محل ثبت قرار دارند به میزان حدود چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و جبران مخارج انجام شده بابت تحصیل سرمایه‌گذاری‌ها به میزان ۴۵۰ میلیارد تومان، مجموع این فزایش سرمایه را شامل می‌شوند.

وی سپس به تشریح پروژه احداث نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت اسمی ۵۴۶ مگاوات پرداخت و افزود: در این طرح، قرارداد همکاری را به صورت «EPC» با گروه مپنا منعقد کرده‌ایم. با توجه به عدم‌النفع ناشی از قطعی برق به ویژه در روزهای گرم تابستان که سودآوری شرکت‌های بزرگ معدنی و صنعتی مانند چادرملو را تحت‌الشعاع قرار داده است و همچنین اهمیت تامین پایدار برق در کارخانه‌های فولادسازی، احداث دو واحد سیکل گازی هر یک با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات و یک واحد سیکل بخار با ظرفیت ۱۸۰ مگاوات را در دستور کار قرار داده‌ایم.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در همین راستا ادامه داد: در حال حاضر فاز گازی نخست، حدود ۸۱ درصد و فاز گازی دوم، حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که پیش‌بینی می‌کنیم سنکرون این دو بخش در سه ماهه دوم سال ۱۴۰۳ محقق شود و بخش قابل‌توجهی از برق مورد نیاز «کچاد» در شرایط قطعی برق و همچنین جهت اجرای طرح‌های توسعه‌ای را تامین کند؛ ضمن اینکه عملیات اجرایی فاز بخار این نیروگاه در سال ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد. میزان کل قرارداد احداث این نیروگاه، حدود ۱۴۵ میلیون یورو برآورد شده است که پیش‌بینی می‌کنیم به ۸۴۰ میلیون یورو دیگر تا پایان اجرای این پروژه نیاز داشته باشیم.

چادرملو در مسیر صنعت سبز با احداث نیروگاه خورشیدی

طاهرزاده با اشاره به احداث نیروگاه خورشیدی، مطرح کرد: قرارداد احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) در راستای ماده ۱۲ رفع موانع تولید منعقد شده است. بر اساس این قرارداد، تضمین خرید برق مورد نیاز به مدت ۶ سال با رقم ۶٫۹ سنت دلار بر کیلووات ساعت و سپس به مدت ۱۴ سال بر اساس نرخ بازار عمده فروش به «کچاد» اعلام شده است. از طرفی هم‌اکنون دو قرارداد برای خرید پنل‌ها و همچنین قرارداد مهندسی، تامین داخل و اجرای این پروژه، منعقد و عملیات اجرایی برای تسطیح زمین پروژه آغاز شده است.

وی در ارتباط با پروژه آنومالی A10، اظهار داشت: در سال گذشته، موفق به عقد قرار با مجموعه تماس (از زیرمجموعه‌های سازمان انرژی اتمی) برای آنومالی A10 ناحیه ایران مرکزی با ذخیره نزدیک به ۴۰ میلیون تن سنگ‌آهن شدیم. در حال حاضر عملیات اکتشافی در این محدوده آغاز شده و نزدیک به ۲۵ گمانه با پنج هزار و ۵۰۰ متر حفاری انجام شده است؛ به گونه‌ای که در بخش جنوبی، ۱۸ گمانه با حفاری  سه هزار و ۴۰۰ متر و در بخش شمالی، هفت گمانه با حفاری دو هزار و ۱۰۰ متر صورت پذیرفته است و پیش‌بینی می‌کنیم در آینده نزدیک، بخشی از خوراک مورد نیاز مجموعه را از این محل تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ادامه به جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر اشاره کرد و افزود: قدرالسهم چادرملو با توجه به برخورداری از ۲۸٫۷ درصد سهام شرکت‌ آهن و فولاد غدیر ایرانیان، حدود ۳۱۶ میلیارد تومان برآورد شده است. این میزان برای شرکت پامیدکو با توجه به سهم مالکیت ۲۰ درصدی چادرملو، حدود ۲۱ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. از دیگر سرمایه‌گذاری‌های چادرملو در شرکت‌های سرمایه‌پذیر، می‌توانیم به شرکت‌های معدنی اکتشافی دشت یوز دره انجیر، صنایع معدنی عصر نوین بهاباد، هواپیمایی یزد ایر و نوین الکترود اردکان اشاره کنیم.

طاهرزاده در پایان به مشارکت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پروژه‌های احداث کارخانه آهن اسفنجی شرکت فولاد اقلید پارس با ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال؛ تامین و انتقال آب خلیج فارس؛ احداث کارخانه تولید کنسانتره مس در دزفول با ظرفیت ۷۴ هزار تن، کارخانه تولید مس کاتد با ظرفیت پنج هزار تن در قزاقستان و بهره‌برداری از معدن مس بورلی این کشور با ذخیره ۱۹۴ میلیون تن توسط شرکت کاوند نهان زمین؛ احداث کارخانه تغلیظ با ظرفیت تولید ۱۳۰ هزار تن کنسانتره مس و کارخانه تولید مس کاتد با ظرفیت سه هزار تن در سال توسط شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا؛ احداث کارخانه کلاف‌سازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، کارخانه فولادسازی با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن شمش فولادی و احداث کارخانه احیا مستقیم با ظرفیت تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه به علاوه احداث کارخانه آهن اسفنجی شرکت صنایع فولاد رهام پارس با ظرفیت یک میلون و ۷۰۰ هزار تن اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، در پایان مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، در مرحله اول افزایش پنج هزار و ۲۵۰ میلیارد تومانی سرمایه شرکت از ۲۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان، به ۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به تصویب سهام‌داران حاضر در محل سالن تلاش رسید. همچنین مجمع عمومی فوق‌العاده «کچاد» با افزایش سرمایه از مبلغ ۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به مبلغ ۳۷ هزارو ۱۵۰ میلیارد تومان از محل مطالبات حال شده سهام‌داران و آورده نقدی، موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدت دو سال به هیئت مدیره شرکت تفویض کرد تا هیئت مدیره پس از اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به اجرای آن اقدام کند.

انتهای پیام//

طی سفر به استان کرمان،

۶:۲۶ /یکشنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۳

با هدف کاهش انتشار کربن صورت پذیرفت؛

۱۰:۲۰ /دوشنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۳

وزیر صنعت و منابع معدنی عربستان سعودی عنوان کرد:

۹:۴۷ /دوشنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌انلاین» مطرح کرد:

۵:۵۴ /شنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۲

احمد عروجی،مدیرعامل شرکت گیل‌راد شمال طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۰۴ /شنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۲

در سال 1402 تحقق پیدا کرد؛

۱۰:۲۶ /سه شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

با هدف افزایش نقش بخش معدن در رشد اقتصادی کشور صورت پذیرفت؛

۱۰:۰۱ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده تصویب شد؛

۱۵:۳۵ /دوشنبه/۸ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/29

224036

فلزات آنلاین

1403/09/29

611682

فلزات آنلاین

1403/09/29

900636

فلزات آنلاین

1403/09/29

3285726

فلزات آنلاین

1403/09/29

26018

فلزات آنلاین

1403/09/29

13781

فلزات آنلاین

1403/09/29

42717

فلزات آنلاین

1403/09/29

50750

فلزات آنلاین

1403/09/29

42984

فلزات آنلاین

1403/09/29

41467

فلزات آنلاین

1403/09/29

28747

فلزات آنلاین

1403/09/29

30148

فلزات آنلاین

1403/09/29

28643

فلزات آنلاین

1403/09/29

37498

فلزات آنلاین

1403/09/29

35677

فلزات آنلاین

1403/09/29

59767

فلزات آنلاین

1403/09/29

28011

فلزات آنلاین

1403/09/29

43147

فلزات آنلاین

1403/09/29

47622

فلزات آنلاین

1403/09/29

4969400