سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۴۶ /پنج شنبه/۴ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۴:۳۱ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکتِ «سید احمد مطهری بیدگلی» تاکید کرد:

تعطیلی؛ سرنوشت شوم بسیاری از تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی

یکی از بازارهای مصرفی ورق آلومینیومی، حوزه تولید ظروف آلومینیومی است. حوزه‌ای که تقریبا از سال 91 شرایط بدی را سپری می‌کند. شرکتِ «سیداحمد مطهری بیدگلی» در شهر قم یکی از شرکت‌های تولیدکننده ظروف آلومینیومی سبک و سنگین به شمار می‌رود که خود اقدام به تولید ورق مورد نیازش کرده است.

یکی از بازارهای مصرفی ورق آلومینیومی، حوزه تولید ظروف آلومینیومی است. حوزه‌ای که تقریبا از سال ۹۱ شرایط بدی را سپری می‌کند. شرکتِ «سیداحمد مطهری بیدگلی» در شهر قم یکی از شرکت‌های تولیدکننده ظروف آلومینیومی سبک و سنگین به شمار می‌رود که خود اقدام به تولید ورق مورد نیازش کرده است.

«سید احمد مطهری بیدگلی» در گفتگو با «فلزات آنلاین» با بیان اینکه اگر کارخانه با ظرفیت کامل کار کنند، به طور متوسط روزانه یک تن شمش آلومینیوم برای تولید ورق مصرف می‌کنند، گفت: با توجه به شرایط حال حاضر بازار، میزان مصرف شمش آلومینیوم ما کاهش یافته است؛ برای نمونه محرم و قبل از آن میزان تولید ورق و ظروف آلومینیوم شرکت زیاد بود و یک تن شمش مصرف کردیم، اما در گذشته اوضاع به این بدی نبود.

وی با اظهار اینکه همه فعالیت‌های تولیدی با رکود مواجه هستند، افزود: بسیاری از تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی کار را تعطیل کرده‌اند و عده زیادی نیز در شرف تعطیل شدن هستند.

مطهری بیدگلی با اشاره به وضعیت بد بازار ورق و ظروف آلومینیومی، اظهارداشت: فقط تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی که سابقه بیشتری در این حوزه دارند و قدیمی به شمار می‌روند، می‌توانند در شرایط کنونی دوام بیاورند.

مشکلات بازار از تحریم‌های سال ۹۱ شروع شد

مدیرعامل شرکتِ «سید احمد مطهری بیدگلی» با تاکید بر اینکه از زمان شروع تحریم‌ها در سال ۱۳۹۱ مشکلات شروع و شرایط با کاهش قدرت خرید مردم روزبه‌روز دشوارتر شد، تصریح کرد: از آنجا که بازار مصرف ظروف آلومینیومی مستقیم با مردم در ارتباط است، کاهش قدرت خرید مردم کار را برای تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی دشوارتر کرد؛ زیرا در سبد خرید خانواده‌ها، این محصول در اولویت سوم یا چهارم قرار دارد.

وی با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی نیز که پیش از این دیگ‌های قدیمی خود را با دیگ‌های جدید معاوضه می‌کردند، در حال حاضر تمایلی به این کار ندارند، گفت: دیگ مناسب کار هیئت‌ها حدود یک میلیون تومان تمام می‌شود، این در حالی است ۴ سال پیش قیمت همان دیگ ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان بود.

مطهری بیدگلی با بیان اینکه علاوه بر بحث تقاضای مردم، مشکلات تهیه مواد اولیه نیز از عوامل تاثیرگذار در رکود بازار ورق آلومینیوم و ظروف آلومینیومی به شمار می‌رود، اظهارداشت: در حوزه مواد اولیه مافیایی شکل گرفته است که مانع از رسیدن آن به دست تولیدکنندگان جزء می‌شوند.

به گفته وی، پیگیری‌های فراوان و مراجعات متعدد صنف آن‌ها به سازمان صنعت، معدن و تجارت برای برخورد با انحصار مواد اولیه در اختیار یک نفر و جلوگیری از رانت به وجود آمده، نیز راه به جایی نبرده است.

مدیرعامل شرکتِ «سید احمد مطهری بیدگلی» با بیان اینکه فردی که انحصار را به دست دارد با استفاده از رانت اطلاعاتی، اقدام به فروش شمش آلومینیوم با قیمت بیشتر به تولیدکنندگان می‌کند، اظهارداشت: تولیدکنندگان مجبورند شمش مورد نیاز خود را از این فرد خریداری کنند زیرا گزینه دیگری ندارند.

مطهری بیدگلی با اظهار گلایه از اینکه کسی شنوای مشکلات تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی نیست، گفت: تولیدکنندگان سه شهر قم،‌ تهران و اراک جزو تولیدکنندگانی هستند که حرف اول را در صنعت ظروف آلومینیومی می‌زنند، اما وضعیت خوبی ندارند؛ البته این وضعیت را در سایر محصولات آلومینیومی همچون فویل، پروفیل و بسیاری از صنایع وابسته به آلومینیوم شاهد هستیم.

تهیه شمش آلومینیوم، مشکل اساسی تولیدکنندگان

از آنجایی که شرکتِ «سید احمد مطهری بیدگلی» ورق مورد نیاز برای تولید ظروف آلومینیومی را خودش به طور مستقیم تولید می‌کند، با مشکلاتی در زمینه تهیه شمش آلومینیوم به عنوان ماده اولیه مورد نیاز دست به گریبان است. وی توضیح داد: زمانی که شمش در دسترس باشد، می‌توانیم خط تولید ورق و ظروف آلومینیومی را فعال کنیم، اما اگر روزی آن فرد شمش آلومینیوم را در بازار عرضه نکند، کارها متوقف می‌شود زیرا هیچ فردی شمش نمی‌فروشد.

مطهری بیدگلی در توضیح بیشتر این وضعیت، اضافه کرد: همه فروشندگان شمش آلومینیوم در بازار به تبعیت از آن فرد خاص، شمش‌هایشان را نمی‌فروشند زیرا می‌دانند که قرار است شمش آلومینیوم گران شود؛ در نتیجه همه منتظر قیمتی می‌مانند که وی شمش را عرضه خواهد کرد.

آلیاژ ۱۰۵۰ برای ساخت ظروف آلومینیومی استفاده می‌شود

مدیرعامل شرکتِ «سید احمد مطهری بیدگلی» درباره آلیاژ و ضخامت ظروف آلومینیومی نیز با بیان اینکه کد آلیاژ مورد استفاده ۱۰۵۰ است، اضافه کرد: از نظر خلوص باید حاوی ۹۹٫۷۰ درصد آلومینیوم باشد که همه کارخانه‌های بزرگ از شمش فابریک برای این کار استفاده می‌کنند، اما کارخانه‌هایی هم وجود دارند که شمش‌های خارج از فابریک با خلوص ۹۹٫۲۰ درصد را به کار می‌‌برند.

وی همچنین با بیان اینکه به طورکلی بدنه اصلی تمامی ظروف، از آلومینیوم ساخته شده‌اند و فقط روی آن‌ها لایه‌های متفاوتی پوشش داده می‌شود، تصریح کرد: برای نمونه ماده اصلی ظروف تفلون و گرانیت که ما نیز آن را تولید می‌کنیم، آلومینیوم است که روی آن یک پوشش رنگ و یک پوشش گرانیتی قرار می‌گیرد؛ بنابراین تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند فقط داخل آن به دلیل گرانیتی بودن، خاصیت نچسب پیدا کرده است. اما دیگ‌‌های آلومینیومی، آلومینیوم بدون پوشش هستند.

مطهری بیدگلی درباره نحوه قیمت‌گذاری ظروف آلومینیومی با بیان اینکه محصولات بر اساس وزن به فروش می‌رسند، گفت: آلیاژ تاثیری روی قیمت ظروف آلومینیومی ندارد بلکه هرچه وزن ظرف بیشتر باشد، قیمتش هم بیشتر خواهد بود؛ افزایش وزن ظرف نیز در ارتباط مستقیم با ضخامت آن است بنابراین هرچه ضخامت ظرف بیشتر باشد، وزن و در نتیجه قیمتش نیز بیشتر خواهد شد.

توزیع‌کنندگان برای کاهش قیمت‌ها خواهان کم کردن کیفیت ظروف هستند

وی با بیان اینکه هرچه آلومینیوم به کار رفته در ظروف آلومینیومی بیشتر باشد، کیفیت محصول بهتر خواهد بود، توضیح داد: با این حال به دلیل افزایش قیمت‌ها، توزیع‌کنندگانی که محصولات را از تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی برای عرضه به مردم خریداری می‌کنند، همواره به دنبال خرید ظروف نازک‌تر و سبک‌تر هستند؛ بدین ترتیب با کم کردن کیفیت محصولات به دنبال کاهش قیمت آن‌ها هستند.

مطهری بیدگلی همچنین با بیان اینکه نوع بسته‌بندی ورق آلومینیوم به صورت ساده یا کویل شده تفاوت چندانی در قیمت آن ندارد، اظهارداشت: هزینه‌های تولید تولیدکنندگانی مانند ما که خودشان ورق مورد نیازشان را تولید می‌کنند، نسبت به بقیه تولیدکنندگان پایین‌تر است.

مدیر واحد ریخته‌گری شرکت نورد قم:

۵:۱۸ /چهارشنبه/۲۱ شهریور ۱۴۰۳

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۳۰ /چهارشنبه/۷ شهریور ۱۴۰۳

طی سه ماهه دوم سال جاری میلادی،

۶:۳۸ /چهارشنبه/۳۱ مرداد ۱۴۰۳

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۱۱:۲۸ /پنجشنبه/۳۱ خرداد ۱۴۰۳

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۵:۳۳ /دوشنبه/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات آنلاین» مطرح کرد:

۹:۱۲ /چهارشنبه/۲۵ بهمن ۱۴۰۲

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۱:۳۳ /پنجشنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۰

یک تولیدکننده سقف کاذب:

۱۴:۴۲ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت لمبه‌کاران زرین:

۱۴:۳۷ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

یک فعال در حوزه بازار ورق آلومینیوم:

۱۴:۲۴ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

مدیر بازرگانی فروشگاه پارس آلومینیوم:

۱۴:۲۱ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

وضعیت صنعت ورق آلومینیوم

۱۲:۵۹ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

تجارت ورق‌های آلومینیومی در طول 5 سال گذشته

۸:۴۲ /شنبه/۲۹ تیر ۱۳۹۸

واردات و تراز تجاری آتی ورق‌های آلومینیومی ترکیه

۴:۴۲ /یکشنبه/۲۱ بهمن ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/3

247286

فلزات آنلاین

1403/11/3

665606

فلزات آنلاین

1403/11/3

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/3

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/3

24890

فلزات آنلاین

1403/11/3

14081

فلزات آنلاین

1403/11/3

41286

فلزات آنلاین

1403/11/3

48908

فلزات آنلاین

1403/11/3

44236

فلزات آنلاین

1403/11/3

42734

فلزات آنلاین

1403/11/3

31695

فلزات آنلاین

1403/11/3

30610

فلزات آنلاین

1403/11/3

29705

فلزات آنلاین

1403/11/3

39029

فلزات آنلاین

1403/11/3

37512

فلزات آنلاین

1403/11/3

61021

فلزات آنلاین

1403/11/3

28684

فلزات آنلاین

1403/11/3

43509

فلزات آنلاین

1403/11/3

48559

فلزات آنلاین

1403/11/3

5411700