سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱:۲۲ /شنبه/۲۴ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۹:۲۷ /چهارشنبه/۱۹ بهمن ۱۴۰۱

در راستای تامین بخشی از اکسیژن مراکز درمانی دولتی؛

تفاهم‌نامه فولاد کاوه جنوب کیش و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان منعقد شد

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از انعقاد تفاهم‌نامه تامین بخشی از اکسیژن مایع موردنیاز مراکز درمانی دولتی استان هرمزگان خبر داد و گفت: انعقاد این تفاهم‌نامه، یک عمل خداپسندانه و وظیفه‌ای شرعی و انسانی است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، آیین انعقاد تفاهم‌نامه تامین بخشی از اکسیژن مایع مورد نیاز مراکز درمانی دولتی استان با حضور حجت‌‌الاسلام‌ و المسلمین محمد عبادی‌زاده، امام‌جمعه بندر عباس، غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان هرمزگان و سید عباس حسینی، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در این شرکت برگزار شد.

در این مراسم حسینی ضمن تشریح عملکرد این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به‌ خصوص در حوزه بهداشت و درمان، بیان کرد: شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به‌ عنوان بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در صنعت فولاد کشور، این پتانسیل را داراست که یکی از بازوهای مهم کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی و ارزآوری در شرایط سخت تحریمی باشد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری سالیان متمادی در نام‌گذاری سال‌ها همواره تاکید بر تولید، اشتغال، کار و ارتقای بهره‌وری داشته‌اند و در دیداری که اخیرا نیز خدمت رهبر انقلاب بودیم، باز هم تاکید بر رشد اقتصادی معطوف بود. رشد اقتصادی منوط به رشد تولید است و امروز یکی از مشکلات ما در جامه عمل پوشاندن به این دغدغه مقام معظم رهبری، تامین گاز مورد نیاز واحدهای آهن اسفنجی در فصول سرد و تامین برق در فصول گرم سال است.

مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش با بیان اینکه هر ساله صدها میلیارد تومان هزینه و سرمایه شرکت‌های صنعت فولاد صرف تعمیرات و نگهداری دستگاه‌ها و ماشین‌آلات می‌شود تا به تعبیر مقام معظم رهبری جهاد تولید با قدرت ادامه داشته باشد، عنوان کرد: شرکت فولاد کاوه جنوب کیش برنامه‌های توسعه را همه‌جانبه دنبال می‌کند و علاوه‌بر برنامه‌های تعالی نیروی انسانی که به‌ واقع جهادگران حوزه تولید هستند، با توکل به خدا در آینده نزدیک کلنگ احداث واحد سوم آهن اسفنجی در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به زمین زده خواهد شد و با اتمام فرایند مطالعاتی و ارزیابی، احداث نیروگاه برق جهت تامین برق مورد نیاز نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

حسینی در پایان ضمن تقدیر از حضور نماینده ولی‌ فقیه و امام‌ جمعه بندر عباس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان در جمع کارکنان و بازدید آن‌ها از واحدهای تولیدی این شرکت، تصریح کرد: امیدواریم با حمایت‌های امام‌ جمعه محترم و مسئولان امر، ارتباط قوی‌تر و سازنده‌تری میان تولیدکنندگان و تصمیم‌گیرندگان و مسئولان امر جهت تدوین قوانین تسهیل‌کننده تولید برقرار شود تا با هم‌افزایی، مشکلات حوزه تولید روزبه‌روز کاهش یابد و دغدغه‌های اقتصادی مقام معظم رهبری نیز کاسته شود.

حجت‌‌الاسلام‌ و المسلمین محمد عبادی‌زاده مطرح کرد: مجموعه بزرگ و انقلابی فولاد کاوه جنوب کیش اقدامات بسیار خوبی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی در استان انجام‌ داده است که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با بیان اینکه مجموعه فولاد کاوه جنوب کیش به‌ عنوان یکی از زیرمجموعه‌های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، سهم بزرگی در ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی بر عهده داشته است، مطرح کرد: همه مطلع هستند که بنیاد مستضعفان و شرکت‌های زیرمجموعه این نهاد انقلابی از طریق بنیاد علوی سهم بزرگی در محرومیت‌زدایی در کل کشور دارد.

نماینده ولی‌ فقیه و امام‌ جمعه بندرعباس خطاب به کارکنان حاضر در جلسه، گفت: این توفیق شما جهادگران واقعی امروز عرصه تولید کشور است که بخش قابل‌ توجه سود حاصل از زحمات شما هم از طریق فولاد کاوه جنوب کیش و هم از طریق بنیاد علوی صرف کارهای خداپسندانه و محرومیت‌زدایی در کل کشور و به طور خاص استان هرمزگان می‌شود.

عبادی‌زاده اضافه کرد: امروز کشور ما در علومی مانند نانوتکنولوژی، دانش هسته‌ای، سلول‌های بنیادی و هوافضا در زمره کشورهای برتر دنیا قرار دارد و این را مدیون تلاش تک‌ تک جوانان این کشور و مجاهدت مدیران انقلابی و متعهد هستیم.

وی تاکید کرد: اولویت اول کشور توجه به تکنولوژی‌های برتر و قدرت‌آفرین بوده تا بتوانیم در تراز کشورهای پیشرفته دنیا به رقابت بپردازیم و خطرات احتمالی را دفع کنیم. به همین دلیل از ابتدای انقلاب اسلامی مورد هجمه معاندان و کشورهای غربی صاحب علوم برتر بودیم اما امروز شما جوانان ایرانی و جهادگران عرصه تولید این خودباوری را ایجاد کرده‌اید که ما به معنای واقعی کلمه فعل می‌توانیم را صرف کرده‌ایم و با قدرت در مسیر پیشرفت به حرکت خود ادامه می‌دهیم.

نماینده ولی‌ فقیه و امام‌ جمعه بندرعباس در پایان ضمن تشکر از مدیران و کارکنان فولاد کاوه جنوب کیش و حمایت کامل از تولید، ابراز امیدواری کرد با مساعدت ادارات و سازمان‌ها مشکلات بخش تولید تا حد ممکن کاسته شود تا چرخ تولید کشور در گردش باشد.

غلامعلی جاودان ضمن تشکر از مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و همه دست‌اندرکاران این اقدام خداپسندانه، مطرح کرد: تحقیقات نشان داده است که ۱۰ درصد بهبود سطح سلامت و امید به زندگی باعث افزایش ۰٫۵ درصدی رشد اقتصادی می‌شود. به همین دلیل هرچه بخش بهداشت و درمان بتواند خدمات شایسته‌تری در بحث سلامت ارائه دهد، تعالی نیروی انسانی و رشد اقتصادی که حاصل عملکرد نیروی انسانی سالم است، بیشتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه در دوران کرونا نیز یکی از بزرگ‌ترین مشکلات استان بحث تامین اکسیژن مورد نیاز واحدهای درمانی بود، یادآور شد: در آن دوره نیز شرکت فولاد کاوه جنوب کیش خدمات ارزنده‌ای را در زمینه رفع این نیاز ضروری به انجام رساند و امروز نیز با انعقاد این تفاهم‌نامه، بخشی از دغدغه‌های حوزه درمان به همت فولاد کاوه جنوب کیش کاهش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام//

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع‌ عمومی عادی سالیانه عنوان شد؛

۱۳:۱۶ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور:

۱۲:۲۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

با حضور فولادمردان ایران،

۷:۲۲ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در اردیبهشت ماه 1404،

۷:۰۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/22

224083

فلزات آنلاین

1404/03/22

858230

فلزات آنلاین

1404/03/22

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/22

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/22

29819

فلزات آنلاین

1404/03/22

16025

فلزات آنلاین

1404/03/22

43661

فلزات آنلاین

1404/03/22

65608

فلزات آنلاین

1404/03/22

47680

فلزات آنلاین

1404/03/22

42655

فلزات آنلاین

1404/03/22

41135

فلزات آنلاین

1404/03/22

37507

فلزات آنلاین

1404/03/22

36328

فلزات آنلاین

1404/03/22

43017

فلزات آنلاین

1404/03/22

38679

فلزات آنلاین

1404/03/22

58708

فلزات آنلاین

1404/03/22

34510

فلزات آنلاین

1404/03/22

42014

فلزات آنلاین

1404/03/22

57327

فلزات آنلاین

1404/03/22

6588700