مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مادرتخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) با حضور ۸۵درصد از سهامداران برگزار و ۳۲۸ ریال سود به ازای هر سهم میان سهامداران توزیع شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت میدکو با حضور ۸۵ درصدی سهامداران در محل سالن اجتماعات شرکت میدکو برگزاری شد. این مجمع با حضور اعضای هیئت رئیسه در جایگاه رسمیت یافت.
دستور جلسه مجمع استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به ۳۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره و تعیین پاداش هیئت مدیره بود.
در ابتدای این مجمع، علیاصغر پورمند، مدیرعامل شرکت میدکو اظهار داشت: در هفته معدن قرار داریم و برگزاری مجمع میدکو با هفته معدن مقارن شده است. اصلیترین هدف یک معدنکار در سراسر دنیا، خالصسازی ماده معدنی است و در این راه و رسیدن به خلوص، مراحل زیادی باید طی شوند.
وی افزود: این مراحل شامل اکتشاف، استخراج، خردایش، قرارگیری ماده معدنی درون کوره و.. است و معدنکار نیز باید همین مراحل را درون خود طی کند. اگر این مراحل طی نشود، هیچگاه خلوص به دست نخواهد آمد.
در ادامه جلسه، سید مصطفی سبزواری، مدیر توسعه، تکنولوژی و برنامهریزی میدکو به بیان عملکرد شرکت میدکو و زیرمجموعههای آنها پرداخت و اظهار داشت: عملکرد بخش معدنکاری شرکت میدکو در سال ۱۳۹۹ قابل توجه بود و شاهد ۸۹ میلیون تن عملیات معدنکاری بودیم که منجر به استخراج ۹میلیون و ۷۰۰ هزار تن ماده معدنی شد. همچنین دومیلیون و ۹۶۷ هزار تن سنگآهن خریداری کردیم. بنابراین بالغ بر ۱۲ میلیون تن سنگآهن در مجموعههای فرآوری استفاده شده است.
وی افزود: در تولیـــد محصولات، میدکو توانست در سال قبل، در مجموع ۱۴ میلیون و ۴۰۸ هزار تن محصول تولید کند. همچنین این شرکت در بخش عرضه چهار میلیون و ۴۱۵ هزار تن محصول در بازار به فروش رسانده است که از میزان چهار میلیون و ۱۰۴ هــزار تن فروش داخلی و ۳۱۰ هزار تن دیگر صادر شده است.
مدیر توسعه، تکنولوژی و برنامهریزی میدکو با اشاره به پروژههای شرکت میدکو، بیان کرد: در بخش پروژهها، میدکو توانست مجتمع فولاد زرند ایرانیان را به بهرهبرداری برساند و نخستین شمش فولادی از این شرکت به تولید رسید. همچنین کوره دولومیت از مجتمع آهک و دولومیت مجموعه ممرادکو راهاندازی شد.
سبزواری اضافه کرد: پیشرفت فولادسازی بوتیا ۸۲ درصد، احیای مستقیم بوتیا ۳۱ درصد، واحد برق بوتیا ۴۹ درصد، پروژه مس چاه فیروزه ۳۰ درصد، کارخانه شمش منیزیم ۵۱ درصد، پروژه جمعآوری و تصفیه فاضلاب شهر کرمان ۲۶ درصد، جمعآوری و تصفیه فاضلاب شهر زرند ۳۲ درصد تخمین زده شده است.
وی تاکید کرد: در سال ۱۳۹۹ شاهد ۱۰۹ هزار مترمکعب عملیات بتنریزی صورت گرفت. همچنین حدود ۱۵ هزار تن سازه نصب و تجهیز شد. ضمن اینکه در بخش لولهکشی ۳۰۲ هزار قطـــر اینـــچ و کابلکشـی ۳۴۲ هــزار کیلومتر عملیات انجام شد.
مدیر توسعه، تکنولوژی و برنامهریزی میدکو خاطرنشان کرد: در زیرمجموعههای میدکو ۱۹هزار و ۶۱۳ نفر در سال ۱۳۹۹ مشغول به کار بودهاند. در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست نیز ضریب تکرارپذیری حادثه در میدکو از ۳٫۵۷ به ۲٫۵۴ و ضریب شدت حادثه از ۱٫۵۴ به ۰٫۷۳ کاهش یافته است.
سبزواری در خصوص عملکرد حوزه برنامهریزی، توسعه و تکنولوژی شرکت میدکو، تصریح کرد: تدوین و استقرار نظام متمرکز برنامه و بودجه، پایش عملکرد، شناسایی و طبقهبندی استاندارد اقلام و تجهیزات و انجام مطالعات تحلیلی در حوزه استراتژیک، کلان بازار، آیندهپژوهی، فنی و اقتصادی در بخش برنامهریزی صورت گرفت.
وی با اشاره به دستاوردهای حوزه توسعه سازمان و مدیریت، عنوان کرد: اخذ و تمدید گواهینامههای استانــداردهـــای ۹۰۰۱ ,۱۴۰۰۱ ۱۸۰۰۱ و ۴۵۰۰۱، ثبت ۴۹۱ دانش و ۱۰۰ مستند در سامانه مدیریت دانش، دریافت تندیس برنزین در فرایند ارزیابی بهرهوری ایمیدرو و دریافت تندیس سیمین در جایزه مسئولیت اجتماعی انجمن مدیریت ایران از دستاوردهای میدکو در سال ۱۳۹۹ بودهاند.
مدیر توسعه، تکنولوژی و برنامهریزی میدکو با بیان اینکه میدکو در سال ۱۳۹۹ موفق به کسب جوایز و افتخارات بسیار خوبی شده است، ابراز کرد: کسب رتبه ۴۳ در بین ۱۰۰شرکت برتر ایران (۱۰۰ IMI) و کسب رتبه برتر در رشد صادرات از جمله افتخارات میدکو در سال گذشته بودند. همچنین میدکو مفتخر به کسب بالاترین امتیاز در کشور با دریافت تندیس سیمین جایزه ملی تعالی سازمانی، دریافت تندیس برنزیـــن جایــزه بهـــرهوری – ایمیدرو و دریافت تندیس سیمین جایزه مسئولیت اجتماعی انجمن مدیریت ایران در سال گذشته شده است.
سبزواری در خصوص عملکرد مالی و سهام شرکت میدکو در سال گذشته خاطرنشان کرد: فروش تلفیقی مجموعه میدکو در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۴ هزار و ۱۴۹ میلیارد تومان، سود تلفیقی دو هزار و ۱۹۴ میلیارد تومان، سود تلفیقی قابل تقسیم یک هزار و ۷۳۸ میلیارد تومان و سود به ازای هر سهم نیز ۳۸۴ ریال بوده است. سهام میدکو در سال گذشته بازدهی حدود ۵۲۴ درصد برای سهامداران داشت زیرا قیمت سهام این شرکت در نخستین روز کاری سال ۱۳۹۹، ۶ هزار و ۱۲۳ ریال به ازای هر سهم بود اما قیمت آن در پایان سال به ۳۱ هزار و ۱۱۱ ریال رسید.
وی با اشاره به برنامههای میدکو در سال ۱۴۰۰، عنوان کرد: در بخش تولید برای معادن، ۱۱۰ میلیون تن عملیات معدنکاری، استخراج ۱۰میلیون تن ماده معدنی و باطلهبرداری بیش از ۱۰۰ میلیون تن برنامهریزی شده است. در بخش تولید کارخانهها، مجموع تولید محصولات در میدکو در پایان سال ۱۴۰۰ به ۱۶٫۹ میلیون تن خواهد رسید که حدود ۲٫۵ میلیون تن از سال گذشته بیشتر خواهد بود.
مدیر توسعه، تکنولولژی و برنامهریزی میدکو در خصوص تکمیل پروژههای در دست اقدام این شرکت، بیان کرد: توسعه فعالیتهای معدنی و توسعه فعالیتهای اکتشافی در برنامه داریم. پیشبینی میشود پروژههای فولادسازی بوتیا و کارخانه شمش منیزیم امسال به بهرهبرداری برسند و سایر پروژهها نیز پیشرفت قابل توجهی داشته باشند.
در ادامه حسابرس مستقل و بازرس قانونی بندهای مربوط به گزارش فعالیت هیئت مدیره میدکو را قرائت کرد و مدیران این شرکت نیز به موضوعات مطرح شده پاسخ دادند. همچنین سهامداران که به صورت آنلاین در جلسه حضور داشتند، سوالات خود را مطرح کردند و مدیران نیز در مقام پاسخ به سوالات برآمدند.
در پایان مجمع عمومی عادی میدکو، صورتهای مالی منتهی به ۱۲ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ به تصویب رسید. سود قابل تقسیم شرکت یک هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان یا ۳۸۴ ریال به ازای هر سهم بود که تخصیص سود به میزان یک هزار و ۴۸۲ میلیارد تومان یا ۳۲۸ ریال به ازای هر سهم در نظر گرفته شد. سود تقسیم نشده بلافاصله در افزایش سرمایه شرکت از ۴۵ هزار میلیارد ریال به ۶۰ هزار میلیارد ریال لحاظ خواهد شد.
انتهای پیام//