دوشنبه ۱۰ مرداد ماه، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد مبارکه برگزار شد و سهامداران این شرکت تقسیم سود ۴۰۰ ریالی به ازای هر سهم را تصویب کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد مبارکه با حضور ۶۹ درصدی سهامداران به منظور استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به ۳۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب اعضای هیئت مدیره، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره، تعیین پاداش هیئت مدیره و سایر موارد برگزار شد.
این مجمع با حضور اعضای هیئت رئیسه در جایگاه، رسمیت یافت. حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در این مجمع اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه با تولید بیش از هشت میلیون و ۳۲۳ هزار تن فولاد خام در سال ۹۹ موفق به سهم ۳۷٫۲ درصدی از بازار فولاد کشور شد.
وی افزود: گروه فولاد مبارکه با تولید بیش از ۹ میلیون و ۸۴۵ هزار تن فولاد خام بیش از ۴۳٫۵ درصد از فولاد کشور را در دست دارد.
عظیمیان خاطرنشان کرد: به منظور کاهش مصرف آب خام، پروژه شیرینسازی و انتقال آب خلیج فارس به اصفهان که جزو پروژههای استراتژیک منطقهای و ملی محسوب میشود، از مهمترین برنامههای توسعه در شرکت فولاد مبارکه است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: پروژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی (احداث خط تولید نورد گرم ۲) از دیگر پروژههای توسعهای در شرکت فولاد مبارکه است.
وی در خصوص برنامههای فولاد مبارکه، عنوان کرد: فولاد مبارکه پروژه شیرینسازی و انتقال آب خلیج فارس را به ارزش ۴۵ هزار میلیارد تومان پیگیری میکند. این شرکت همچنین به دنبال احداث واحد اسیدشویی و نورد سرد در شرکت فولاد امیرکبیر کاشان بوده که مطالعات و ارزیابیهای اولیه در خصوص احداث این پروژه به ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال انجام شده و بر اساس برنامهریزی در سال جاری عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
عظیمیان اضافه کرد: با موافقت هیئت مدیره فولاد مبارکه، در حال برنامهریزی برای احداث یک نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت یک هزار و ۵۲۵ مگاوات ساعت هستیم که مخارج سرمایهگذاری این طرح بالغ بر ۷۰۰میلیون یورو خواهد بود.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: بررسی و مطالعه احداث دو واحد سوپرمگامدول احیا مستقیم هر یک به ظرفیت ۱٫۸ میلیون تن را با توجه به برنامههای توسعه ظرفیت واحدهای فولادسازی گروه فولاد مبارکه به منظور رفع نیازهای شرکتهای همگروه به آهن اسفنجی در دستور کار قرار دادهایم که برآورد اولیه برای هزینه اجرای این دو پروژه بالغ بر ۴۰۰ میلیون یورو خواهد بود.
عظیمیان با اشاره به طرح تحول دیجیتال، تاکید کرد: مبارکه طرح تحول دیجیتال را در راستای چشمانداز خود تا ۱۴۰۴ اجرا خواهد کرد که باعث ۶ تا ۸ درصد بهرهوری در فولاد مبارکه خواهد شد.
وی اذعان کرد: یکی از چالشهای مبارکه تامین مواد اولیه است زیرا معدنیها به تولید فولاد روی آوردهاند. در این راستا مبارکه معاونت معدنی را ایجاد کرده که هم در بخش اکتشاف وارد شده تا تامین مواد اولیه را انجام دهد. برنامه مبارکه شامل اخذ پروانه اکتشاف و انجام عملیات عمومی در پهنه معدنی انارک به وسعت ۱۴ هزار کیلومتر مربع با هدف شناسایی و دستیابی به ذخایر آهن است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ابراز کرد: فولاد مبارکه به دنبال تامین ۲۸ میلیون تن سنگآهن به صورت مستقیم در قالب قرارداد بلندمدت و احداث ساخت کارخانه ۱٫۵میلیون تنی، تفاهم همکاری با شرکتهای معدنی همگروه برای تامین بالغ بر ۱٫۵ میلیون تن سنگآهن و تبدیل آن به کنسانتره و گندله و تملک غیر مستقیم ذخیره معدنی با سرمایهگذاری و مشارکت حداکثری در پاییندست است. ضمن اینکه مبارکه به مزایدههای وزارت صمت برای معادن سنگ آهن وارد شده است.
عظیمیان مطرح کرد: شرکت فولاد مبارکه برنامه دارد امسال افزایش سرمایه داشته باشد که سود آن تماما برای سهامداران خواهد بود. سوددهی سهام فولاد مبارکه نسبت به بازار طلا و ارز بیشتر بوده و این شرکت در پورتفوی خود شرکتهای ارزشمندی را در اختیار دارد.
وی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ درآمد شرکت فولاد مبارکه به بیش از ۷۷ هزار میلیارد تومان و سود خالص آن به ۳۸ هزار میلیارد تومان رسید. بیشترین سهم هزینه فولاد مبارکه با بیش از ۶۴درصد به مواد اولیه و بعد از آن مواد مصرفی اختصاص دارد. ضمن اینکه این شرکت بیش از ۶ هزار میلیارد تومان سود از شرکتهای سرمایهپذیر به دست آورده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: در سه ماهه نخست امسال یک میلیون و ۱۵۱هزار تن، محصولات سرد ۳۶۹ هزار تن، محصولات پوششدار ۷۹ هزار تن و در مجموع دو میلیون و ۱۷۶ هزار تن محصول در سه ماهه نخست امسال تولید شده است. متاسفانه در تیر ماه قطعی برق باعث کاهش تولید شد.
عظیمیان خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه در تیر ماه که قطعی برق گریبانگیر فولادسازان شده، بیشتر تعمیرات و اصلاح خطوط به ویژه در حوزه مصرف آب را انجام میدهد.
وی عنوان کرد: شرکت فولاد مبارکه در سهماه نخست امسال ۳۳ هزار ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده که ۱۷ هزار ۲۰۰میلیارد تومان آن سود خالص بوده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه بیان کرد: در سه ماه نخست سال جاری یک میلیون و ۱۵۱هزار تن محصولات گرم، ۳۶۹ هزار تن محصولات سرد، ۷۹ هزار تن محصولات پوششدار و ۵۷۷هزار تن سایر محصولات مجموعا دو هزار و ۱۷۶ تن محصول در فولاد مبارکه تولید شده است که در مجموع رشد ۷درصدی را نسبت به مدت مشابه سال پیش نشان میدهد.
عظیمیان اظهار کرد: فولاد مبارکه بارها از سوی وزارت خزانهداری آمریکا تحریم شده و یکی از مشکلات ما بلوکه شدن پولهای مبارکه در اروپا و دیگر کشورها است.
وی اذعان کرد: مشکل تامین برق حتی با خنک شدن هوا نیز ادامه خواهد داشت. در حال حاضر، یک کوره مبارکه و یک کوره سبا فعال است و از ۲۳ هزار تن تولید روزانه شرکت تنها پنج هزار تن آن فعال است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: دومین پایانه باربری کشور پس از بندر شهید رجایی به شهرستان مبارکه تعلق دارد و روزانه ۷۰۰ کامیون به این شهرستان وارد میشوند. مبارکه از ۶۰ درصد کشور مواد اولیه دریافت و به کل کشور محصول صادر میکند. بنابراین بالاترین سطح تهدید انتشار کرونا در مبارکه است و عملکرد فوقالعادهای در مهار انتشار این ویروس و عملکرد تولیدی داشتیم.
پس از صحبتهای عظیمیان، بازرس قانونی و حسابرس شرکت گزارش خود از فعالیت هیئت مدیره را قرائت کرد و هیئت مدیره فولاد مبارکه به برخی بندهای گزارش پاسخ دادند. سپس سهامداران سوالات خود را از مدیران مبارکه پرسیدند و پاسخهای خود را دریافت کردند.
در پایان مجمع مبارکه، صورتهای مالی این شرکت منتهی به ۳۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ به تصویب مجمع رسید. همچنین مجمع فولاد مبارکه به تقسیم سود ۴۰۰ ریالی به ازای هر سهم رای داد.
انتهای پیام//