سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۳:۵۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۵:۲۴ /شنبه/۷ تیر ۱۳۹۹

افزایش 79 درصدی سود خالص کچاد نسبت به سال 1397

تقسیم سود ۷۰۰ ریالی به ازای هر سهم میان سهامداران «کچاد»

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بیش از 97 درصد از سهامداران در محل سالن تلاش تهران برگزار و 700 ریال به ازای هر سهم میان سهامداران تقسیم شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بیش از ۹۷ درصد از سهامداران در محل سالن تلاش تهران برگزار و ۷۰۰ ریال به ازای هر سهم میان سهامداران تقسیم شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور ۹۷درصدی سهامداران عمده با موضوع استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیر‌الانتشار، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره و تعیین پاداش هیئت مدیره برگزار و به دلیل شرایط خاص شیوع ویروس کرونا و عدم امکان حضور بخشی از سهامداران حقیقی، مشروح جلسه مجمع همزمان از سایت‌های آپارات و کانال تلویزیون مجازی چادرملو به صورت زنده پخش شد.

در این جلسه پس از انتخاب آقای دکتر قنبری نماینده شرکت سرمایه‌گذاری امید، به عنوان رئیس مجمع و ناظرین آقایان الستی نماینده شرکت توسعه معادن و فلزات و شبانی نماینده شرکت فولاد مبارکه و خلیل زاده نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، بهرامیان نماینده موسسه حسابرسی رایمنــد و همکاران و ناصر تقــی زاده بــه عنــوان دبیــر مجمع و مدیرعامل شرکــت، گزارشی از عملکــرد و برنامـه‌ای اجرایی شامــل عملیــات استخــراج، تولیــد و فــروش محصولات و طرح‌ها و برنامه‌هــای سـال جاری شرکت به اطلاع حاضران رساندند.

«جهش تولید» را با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای رقم خواهیم زد

ناصر تقی‌زاده در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اظهار داشت: از زحمات آقای مهندس نوریان که مدیرعاملی چادرملو را در سال ۱۳۹۸ به عهده داشتند، تشکر و قدردانی می‌کنم، زیرا عملکرد سال ۱۳۹۸ شرکت در سایه تلاش‌های بی‌وقفه ایشان، در معیت سیاست‌گذاری‌های هیئت مدیــره و سعــی کلیــه کارکنـان، رخ داده است. اعتقــاد داریـم، رهنمودهــا و همراهی صاحبان محترم سهام و سیاست‌های اتخاذ شده توسط هیئت مدیره، موجب شده است که این شرکت در سال ۱۳۹۸، چون گذشته نقش خود را در زمینه تامین مواد اولیه صنایع فولاد ایفا و در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی و صنعتی کشور گام‌های موثری بردارد.

وی افزود: جهش تولید را در سال جاری با توسعــه شرکــت محقــق خواهیــم کرد و در حال مذاکــره با وزارت صمــت برای احـداث یک سوپرمگامدول آهن اسفنجی ۲٫۵ میلیون تنی هستیم که امیدواریم با موافقت سهامداران محقق شود. برنامه توسعه‌ای شرکت با احداث گندله‌سازی پنج میلیون تنی پیش می‌رود که در تلاش هستیم تا پایان سال ۱۴۰۲ افتتاح شود.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص موفقیت‌های اساسی این شرکت در سال گذشته، عنوان کرد: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال ۱۳۹۸ با اتخاذ تدابیر مناسب مشکلات پیش روی را تا حد ممکن برطرف کرده و به موفقیت‌های چون اجرای برنامه‌های استخراج و تولید محصولات، فراتر از برنامه، افتتاح رسمی کارخانه مگامدول احیا، استفاده مناسب و بهینه مصارف انرژی (برق، آب و گاز) در مجتمع‌های معدنی و صنعتی شرکت، استفاده حداکثری از ظرفیت ساخت داخل لوازم، تجهیزات و قطعات یدکی مصرفی در مجتمع‌های تولیدی، به نحوی که در سال ۱۳۹۸ بالغ بر چهار هزار و ۶۷۵ قلم قطعات و لوازم مصرفی جدید، ساخت داخل شده و تاکنون ۲۶هزار و۵۳۱ قلم قطعات و لوازم یدکی، از منابع داخلی تامین و جایگزین قطعات مشابه ساخت خارج شده است.

تقــی‌زاده ادامــه داد: پروژه‌هــای مطالعـاتی، تحقیقاتی و پژوهشی با هدف کاهش مصارف و هزینه‌ها، بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی، استفاده از فناوری‌‌های جدید، انجام اصلاحات در خطوط تولید و بومی‌سازی و ساخت داخل، در سال ۱۳۹۸ کماکان در دست اجرا بوده و تعدادی از این پروژه‌ها نیز، خاتمه یافته است.

وی در خصوص برنامه‌های آموزشی سال گذشته، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ دوره‌های آموزشی کارکنان امانی و پیمانکاران، به میزان ۵۲هزار و ۸۲۵ نفر ساعت برگزار شده است. طی سال ۱۳۹۸، در تداوم برنامه‌های ارتباط صنعت با دانشگــاه، دوره‌هــای کارآمــوزی دانشجویــان دانشگاه‌هـای کشـور، در گرایش‌هـای استخــراج، فرآوری، تولید، برق و مکانیک در مجتمع‌های معدنی و صنعتی، به میزان ۱۸ هزار و ۴۵۰ نفر ساعت برگزار شده است.

تولید فراتر از پیش‌بینی

مدیرعامل چادرملو سپس به تشریح عملکرد تولید شرکت در سال ۱۳۹۸ پرداخت و تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ سنگ باطله ۵۲ میلیون و ۵۸۸ هزارتن و سنگ‌آهن معادل ۱۴ میلیون و ۴۴۴ هزار تن استخراج شده است. همچنین، مقدار ۹میلیون و ۶۶۲ هزار تن کنسانتره سنگ آهن تولید شده که ۲۹ درصد فراتر از ظرفیت اسمی کارخانه‌ها بود. در همین سال، شرکت توانسته است ۵۰۰ هزارتن انواع سنگ‌آهن دانه‌بندی نیز تولید کند. از سوی دیگر ۳ میلیون و ۶۲۲ هزار تن گندله، یک میلیون و ۵۸۶ هزار تن آهن اسفنجی و ۱ میلیون و ۲۱ هزار تن شمش فولادی در سال ۱۳۹۸ تولید شده است.

تقی‌زاده سپس به بیان عملکرد مالی سال ۱۳۹۸ چادرملو پرداخت و اعلام کرد: درآمدها به میزان ۱۰۵ هزار و ۹۷ میلیارد ریال، هزینه‌ها به میزان ۵۵ هزار و ۸۶ میلیارد ریال و در نتیجه سود خالص به میزان ۵۰ هزار و ۱۱میلیارد ریال بوده است.

وی یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های چادرملو در سال گذشته را افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه احیا مستقیم (آهن اسفنجی) با ظرفیت یک میلیون و ۵۵۰ هزار تن، عنوان کرد و گفت: با راه‌اندازی این واحد، آهن اسفنجی کارخانه شمش فولاد شرکت، تامین و موجب کاهش قیمت تمام شده هر تن فولاد به میزان ۱۳ میلیون ریال در سال ۱۳۹۸ شد.

اکتشاف معدن D19 ادامه دارد

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گزارش خود همچنین به طرح‌ها و فعالیت‌های سرمایه‌ای در دست اجرا و طرح‌های در دست بررسی در سال ۱۳۹۹ شرکت اشاره و اظهار کرد: عملیات اکتشاف معدن D19 آغاز شده است با توجه به مجوز اکتشاف صادر شده از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال ۱۳۹۷ عملیات اجرایی نقشه‌برداری اکتشافی ژئوفیزیکی به روش مغناطیس‌سنجی و مقاومت سنجی (IP/RS) پهنه معدنی جدید D19، انجام و عملیات مذکور به اتمام رسیده و ادامه عملیات اکتشاف تفصیلی پهنه مذکور در دست اجرا است. باید توجه داشت دستیابی به توده معدنی سنگ‌آهن معدن مذکور، از بروز ریسک فقدان ذخیره معدنی مناسب جلوگیری خواهد کرد. هزینه‌های سرمایه‌ای استفاده از این معدن به میزان ۲۵ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال برآورد شده است.

تقی‌زاده ادامه داد: شرکت چادرملو نسبت به احداث یک واحد نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی، به عنوان پایلوت، در جوار نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی خود در مجتمع صنعتی، اقدام کرد و اجرای طرح مذکور در سال جاری به اتمام خواهد رسید. هزینه سرمایه‌گذاری در طرح فوق حدودا به میزان هفت میلیون یورو خواهد بود. سهم ساخت داخل تجهیزات طرح یاد شده، با توجه به بومی‌سازی به عمل آمده ۴۰ درصد است. توسعه نیروگاه مذکور به میزان ۱۰۰ مگاوات، به صورت مستقل و یا مشارکت با سایر شرکت‌ها پیش‌بینی شده است. کلیه تجهیزات خارجی ازجمله پانل‌های خورشیدی، سیستم ردیاب و کابل‌های DC خریداری و به گمرک یا محل اجرای طرح تحویل شده است.

وی با اشاره به طرح احداث کارخانه گندله‌سازی شماره ۲ بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های قبلی شرکت، احداث کارخانه جدید گندله‌سازی به ظرفیت پنج میلیون تن در سال هدف‌گذاری شده و عملیات تکمیلی اجرایی آن در سال ۱۳۹۹ تداوم خواهد یافت. این کارخانه در محل مجتمع صنعتی شرکت قرار دارد و هزینه سرمایه‌گذاری طرح فوق مشتمل بر ۸۵ میلیون یورو و جمعا به میزان ۲۶ هزار و ۷۷۱میلیارد ریال برآورد شده است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طرح احداث کارخانه تولید فروآلیاژها (فرومنگنز پرکربن و فروسیلیکومنگنز) با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال و با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون یورو را ازجمله طرح‌های در دست اقدام این شرکت در سال ۱۳۹۹ اعلام کرد.

تقی‌زاده با تاکید بر تامین سنگ‌آهن پایدار برای فعالیت‌های جاری و توسعه فعالیت‌ها، خاطـرنشـان کـرد: شرکــت معـدنی و صنعتــی چادرملو علاوه بر فعالیت‌های معدنی مربوط به آنومالی D19، خرید سنگ‌آهن از سایر شرکت‌ها را عملیاتی کرده و در آینده نسبت به توسعه این عملیات اقدام خواهد کرد. این شرکت، مشارکت در سرمایه‌گذاری و یا تملیک معادن سنگ‌آهن جدید را در برنامه‌های خود پیش‌بینی کرده است.

در همین راستا، واحد اکتشافات در شرکت ایجاد و نسبت به پیگیری طرح‌های مربوط اقدام می‌کند. همچنین برای احداث کارخانه‌های کنسانتره و گندله به ظرفیت چهارمیلیون تن در سال، موضوع تاسیس شرکت جدید با سایر مشارکین در سال ۱۳۹۹ مطالعه شده و فعالیت شرکت جدید به زودی آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: شرکت معدنی و صنعتی چــادرملــو بـــرای تامیــن پایـــدار و مطمئـــن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی، موضوع ایجاد شرکت حمل و نقل ریلی برای حمل مواد اولیه و محصولات را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص شرکت‌های سرمایه‌پذیر، خاطرنشان کرد: به موجب مصوبه هیئت مدیره شرکت، موضوع مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر همواره مورد توجه مدیریت بوده اســت. شرکت‌هـــای سرمایــه‌پذیـــر عمدتـــا در زمینه‌های معدن و صنایع معدنی وابسته، تامین و انتقال آب و تامین مالی فعالیت می‌کنند. طی سال ۱۳۹۸ مبلغ ۱۱ هزار و ۳۷۷ میلیارد ریال بابت مشارکـــت در افزایـــش سرمایــه شرکت‌هــای سرمایه‌پذیر، پرداخت شده است.

تقی‌زاده یکی از ا اقدامات مهم چادرملو را مشارکت در بهره‌برداری از معادن سنگ‌آهن استرالیا و احداث کارخانه‌های تولید کنسانتره به میزان ۱۲٫۵ میلیون تن دانست و تصریح کرد: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به همراه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر و شرکت فکور صنعت و هرکدام با مشارکت به میزان ۳۳ درصد موضوع سرمایه‌گذاری در استفاده از ذخائر سنگ‌آهن کشور استرالیا و تولید ۱۲٫۵ میلیون تن کنسانتره را پیگیری و حق‌السهم مشارکین، مطابق برنامــه زمان‌بنــدی پرداخــت شــده اســـت.

سرمایه‌گذاری مشارکین در بهره‌برداری از معدن و تا پایان فاز ۱ که کارخانه پنج میلیون تنی کنسانتره به بهره‌برداری خواهد رسید، به میزان ۸۸ میلیون دلار آمریکا پیش‌بینی شده است. برای اجرای فاز ۱ و فازهای ۲ و ۳ معادل ۸۵ درصد مجموع سرمایه‌گــذاری کــه محــدود به مبلــغ ۹۶۰میلیــون دلار آمریکــا اســت، از تسهیـــلات فاینانس کشور استرالیا استفاده خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کــرد: طی سال ۱۳۹۸ بهــای تمــام شـده دارایی‌هــای ثابــت شرکــت بـه میــزان ۴ هــزار و ۵۳۰میلیارد ریال افزایش یافته است و هیئت مدیره شرکت با توجه به نیاز نقدینگی اجرای طرح‌هــا و فعالیت‌هــای اشاره شــده، در آینــده نزدیک نسبت به ارائه برنامه افزایش سرمایه از مبلغ ۶۷ هزار میلیارد ریال به حداقل ۱۰۰ هزار میلیارد ریال، اقدام خواهد کرد.

مدیرعامل چادرملو طرح‌ها و فعالیت‌های سرمایه‌ای بلندمدت آتی اشاره کرد و افزود: موضــوع احــداث کارخانه‌هــای گندلــه، آهــن اسفنجی، فولاد و تاسیسات زیربنایی در منطقه آزاد تجاری مکران واقع در شهرستان چابهار (با مشارکت شرکت‌های معدنی و صنعتی چادرملو و گل‌گهر، فولاد مبارکه) از برنامه‌های بلندمدت شرکت است. همچنین در راستای مصوبات هیئت مدیره و در جهت مشارکت با بخش خصوصی، این شرکت اقدام به مشارکت در سرمایه شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان به میزان ۳۰ درصد، شرکت آهن و فولاد ارفع به میزان ۴۴درصد، شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه به میزان ۶۵ درصد، شرکت فولاد شاهرود به میزان ۳۵ درصد و شرکت کاوند نهان زمین به میزان ۲۹ درصد سهام، کرده است.

این شرکت در اجرای طرح احداث کارخانه تولید الکترود گرافیتی با ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال، به میزان ۳۶ درصد در سهام شرکت نوین الکترود اردکان، مشارکت کرده و شرکت فوق در مرحله قبل از بهره‌برداری است. سود سهام سرمایه‌گذاری‌ها در سال ۱۳۹۸و به میزان ۶ هزار و ۵۶۶ میلیارد ریــال، عمدتــا مربوط بــه شرکت‌هــای آهــن و فولاد‌ارفع، آهن و فولاد غدیر ایرانیان و شرکت تامین سرمایه امید است. لازم به ذکر است با توجه به ترتیب برگزاری مجامع شرکت‌های آهن و فولاد ارفع و غدیر ایرانیان سود عملکرد دو سال شرکت‌های فوق در درآمد سال ۱۳۹۸ ارائه شده است.

در انتقال آب خلیج فارس مشارکت داریم

تقی‌زاده اضافه کرد: در اجرای مصوبه ۱۳۹۲ هیئت مدیره شرکت، مقرر شد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با خرید ۲۰ درصد سهام شرکت تامین و انتقال آب خلیج فارس، جهت اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس به صنایع معدنی کشور، مشارکت کند. در حال حاضر میزان مشارکــت در سهــام شرکــت مذکــور، معــادل ۲۲٫۲۲ درصد است. شرکت تامین و انتقال آب خلیج فارس در سال ۱۳۹۲ با سرمایــه سـه هزار میلیــارد ریــال ثبـت و در حـال حاضـر سرمایه ثبت شده به مبلغ ۴۰ هزار میلیـارد ریال است. افزایش سرمایه شرکت تا مبلغ ۶۰ هزار میلیارد ریال در مجمع عمومی فوق‌العاده تصویب و در حال تامین است.

وی ادامه داد: موقعیت طرح انتقال آب خلیج فارس در استان‌های هرمزگان، کرمان و یزد واقع و مسیر اجرای طرح، از بندرعباس آغاز شده و پس از عبور از شهرهای سیرجان و کرمان، به شهرستان اردکان منتهی می‌شود. هدف از اجرای طرح، شیرین‌سازی و انتقال آب نمک‌زدایی شده جهت تامین بخشی از نیازها و مصارف آب مجتمع‌های تولیدی در حال بهره‌برداری و طرح‌های توسعه شرکت‌های گل‌گهر، مس سرچشمه و چادرملوو… است. برای اجرای طرح انتقال آب، مبلغ ۱۱۰هزار میلیارد ریال، هزینه پیش‌بینی شده و هزینه انجام شده در مجموع طرح فوق و تا پایان سال ۱۳۹۸ بالـــغ بــر ۸۱ هــزار و ۴۵۸ میلیــارد ریــال (شامل ۲۴۳ میلیون یورو) است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با بیان اینکه طرح آب‌رسانی از بندرعباس به مسیرهــای تعییـــن شــده، در ســه بخــش اجرا می‌شـــود، عنــوان کـــرد: بخــش اول طـــرح، از بندرعباس تا مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر، به طول حدود ۳۰۳ کیلومتر، شامل خط انتقال لوله به قطر یک هزار و ۶۰۰ میلی‌متر و با ظرفیت انتقال چهار مترمکعب در ثانیه بوده و پیشرفت فیزیکی این بخش تا پایان سال ۱۳۹۸ به میزان ۹۵درصد، خاتمه عملیات خرداد ماه سال جاری و مبلغ هزینه شده در این بخش به میزان ۳۹هزارو ۵۵۵ میلیارد ریال است.

بخش دوم طرح، از مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر، تا مجتمع مس سرچشمه به طول حدود ۱۵۴ کیلومتر، شامـــل خط انتقــال لولــه بــه قطــر یک هــزار و ۳۰۰میلی‌متر و با ظرفیت انتقال ۲٫۷ مترمکعب در ثانیه بوده و پیشرفت فیزیکی این بخش تا پایان سال ۱۳۹۸ به میزان ۸۲ درصد، خاتمه عملیات شهریور ماه سال جاری و مبلغ هزینه شده در این بخش به میزان ۱۳ هزار و ۶۲۷میلیارد ریال است.

تقی‌زاده بخش سوم طرح را از مجتمع مس سرچشمه تا مجتمع صنعتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو یعنی محل مجتمع صنعتی به طول ۳۶۰ کیلومتر و سپس ۱۵۰ کیلومتر تا مجتمع معدنی چادرملو دانست و ابراز کرد: خط انتقال لوله به قطر یک هزار و ۳۰۰ میلی‌متر و ۹۰۰میلی‌متر با ظرفیت انتقال ۱٫۵ مترمکعب بر ثانیه پیش‌بینی شده است.

پیشرفت فیزیکی این بخش تا پایان سال ۱۳۹۸ به میزان ۸۲ درصد، خاتمه عملیات آذر ماه سال جاری و مبلغ هزینه شده در این بخش به میزان ۱۱ هزار و ۸۶۶ میلیارد ریال است. همچنین عملیات طرح احداث تاسیسات یک واحد آب‌شیرین‌کن، به عنوان فاز اول و از ۳ فاز پیش‌بینی شده، در شهرستان بندرعباس اجرایی شده است. پیشرفت فیزیکی تاسیسات یاد شده، برای تولید روزانه ۶۰۰ هزار متر مکعب آب، در پایـــان ســال ۱۳۹۸ بــه میــزان ۹۰ درصــد، خاتمــه عملیات خرداد ماه سال جاری و مبلغ هزینه شده در این قسمت به میزان ۱۶ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال است. منابع تامین مالی طرح یاد شده، شامل آورده سهامداران، اخذ تسهیلات بانکی و وام ارزی صندوق توسعه ملّی است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اظهار امیدواری کرد: با تصویب عملکرد هیئت مدیره شرکت و صورت‌های مالی سال ۱۳۹۸، هیئت مدیره شرکت بتواند در سال جاری نیز همچون گذشته به روند موفقیت‌ها ادامه داده و در جهت صیانت از منافع سهامداران محترم و مشارکت در پیشرفت صنعتی کشور، گام‌های موثری بر دارد.

تقی‌‌زاده در خاتمه همچنین از طرف هیئت مدیره شرکت، از همکاران بخش‌های امانی، پیمانکاران و سازندگان داخلی لوازم، قطعات، ماشین‌آلات و تجهیزات که نقش عمده‌ای در موفقیت‌های شرکت داشته‌اند قدردانی کرده و ابراز امیــدواری کــرد امیدواریــم در اجـــرای برنامه‌های آتی، همچون گذشته از رهنمودها و مساعدت‌های اعضای محترم مجمع عمومی و تشریک مساعی کلیه سازمان‌ها و موسساتی که با ارائه خدمات خود به نحوی در اجرای برنامه‌های تولیدی شرکت سهیم هستند، برخوردار باشیم.

در ادامه جلسه گزارش بازرس قانونی در خصوص عملکرد هیئت مدیره، صورت‌های مالـــی مشتمـــل بـــر ترازنامــه، ســـود و زیـــان و یادداشت‌های پیوست آن برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۸ قرائت و مجمع پس از استماع توضیحات هیئت مدیره و بازرس قانونی به اتفاق آرا ضمن تایید عملکرد هیئت مدیره، صورت‌های مالی و یادداشت‌های پیوست آن برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۸ را تصویب کرد.

در ارتباط با تقسیم سود سال مالی منتهی به سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۸ مقرر شد از مبلغ ۵۰ هزار و ۱۱ میلیارد ریال کل سود شرکت در سال ۱۳۹۸، مبلغ ۳۰ هزار و ۸۰۰میلیاردریال معادن ۷۰ درصد سود کلی و به ازای هر سهم ۷۰۰ریال بین سهامداران توزیع شود.

مجمع همچنین به انتخاب اعضای هیئت مدیــره مشابــه دوره قبــل رای داد. موسســـه حسابرسی رایمند و همکاران به عنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان بازرس علی‌‌البدل برای سال مالی جدید انتخاب شدند.

در پایان مجمع حق حضور و پاداش هیئت مدیره و نیز روزنامه دنیای اقتصاد و جهان صنعت جهت درج آگهی‌‌های شرکت تعیین شدند.

از سوی دادگستری کل استان کرمان اعلام شد:

۱۲:۱۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

هم‌زمان با بهره‌برداری از معادن تازه‌نفس،

۱۰:۳۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در راستای تربیت نیروی بومی انجام شد؛

۶:۲۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

هم‌زمان با سرمایه‌گذاری‌های جدید،

۹:۲۹ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

با وجود افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی،

۸:۵۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

در آیین تجلیل از کارکنان نمونه «کگل» مطرح شد؛

۶:۳۲ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

در بازه زمانی 24-2020 بررسی شد؛

۹:۰۶ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در پی افزایش قیمت انرژی در آفریقا،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در مجمع عمومی فوق‌العاده و عادی سالیانه به تصویب رسید؛

۱۳:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست تحلیلی «وکغدیر» مطرح شد؛

۱۵:۴۶ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300