با امضای توافقنامه همکاری مشترک میان شرکت ملی صنایع مس ایران و بنیاد ملی نخبگان، بر حمایت و استفاده از ظرفیت نخبگان کشور حسب نیازهای صنعت مس تاکید شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران، این مراسم روز دوشنبه دوم بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور امیر خرمیشاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، سید سلمان سید افقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و جمعی از معاونان و مدیران دو مجموعه برگزار شد.
در این مراسم خرمیشاد با بیان اینکه آرزوی ما این است که روزی به جای صادرات کاتد، شاهد واردات کاتد در کشور باشیم، گفت: باید به قدری به سمت صنایع پاییندستی حرکت کنیم که ارزش افزوده در آنجا متمرکز شده و از سویی به عنوان واردکننده کاتد مطرح شویم؛ این امر مستلزم استفاده از دانش و علم است.
وی با اشاره به توانمندیهای بالای شرکت ملی صنایع مس ایران، افزود: با این وجود، نقاطی نیز هست که نیاز به ترمیم و اصلاح دارد که به طور قطع با حرکت به سمت دانش میتوان آنها را مرتفع ساخت.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با ابراز خرسندی از امضای این موافقتنامه همکاری، مطرح کرد: امیدواریم بتوانیم با این اقدام مسیری را برای ورود نخبگان کشور به شرکت ملی صنایع مس ایران باز کنیم.
خرمیشاد اظهار داشت: آییننامه جذب نخبگان در شرکت ملی مس قرار است مورد بازنگری قرار گیرد و امیدواریم با همکاری بنیاد ملی نخبگان از محل توانمندی شناسایی این افراد، مسیر دستیابی به جوانان مستعد، باهوش و نخبه کوتاهتر شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، این مسیر سبز برای شرکت ملی مس باز شود و بتوانیم از توانمندی عزیزان نخبه و مستعد استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به اینکه فرار مغزها و جدا شدن افراد نخبه از کشور، همواره یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری بوده است، خاطرنشان کرد: یکی از راههای جلوگیری از این اتفاق، باز کردن مسیر برای حضور افراد خلاق و مستعد در صنعت است. بیشک حضور این افراد در شرکت ملی مس، میتواند منافع سهامداران و کشور را حفظ کند.
خرمیشاد در پایان با تاکید بر سرعت بخشیدن در اجرای این موافقتنامه همکاری مشترک، یادآور شد: امیدواریم این اتفاق، فتح بابی برای حل مشکلات شرکت ملی صنایع مس ایران و همچنین جذب جوانان نخبه و با استعداد از طریق بنیاد ملی نخبگان شود.
نگاه مدیرعامل شرکت ملی مس به مقوله جذب نخبگان قابل تقدیر است
در ادامه این مراسم سید سلمان سید افقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز ضمن ابراز خوشحالی از همکاری با شرکت ملی صنایع مس ایران، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک یکدیگر، از ظرفیت نخبگان در صنعت کشور به ویژه شرکت ملی مس استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه معادن مس، ثروت خدادادی هستند و باید از این ظرفیت استفاده کرد، افزود: آمار صادرات در حوزه صنایع پاییندستی مس برخی از کشورهای پیشرفته علیرغم نبود ظرفیت بالا در زمینه معادن مس، ارقام قابلتوجهی را نشان میدهد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ضمن قدردانی از نگاه ویژه امیر خرمیشاد به مقوله استفاده از نخبگان و ضرورت دانشبنیان کردن این حوزه، مطرح کرد: نقش افرادی که خلاق هستند و توانمندی حل مسئله را دارند، بیبدیل است و به طور قطع میتوانند نقش مهمی را ایفا کنند.
سید افقهی در ادامه به تجهیزات مورد نیاز شرکت ملی مس که بخشی قابل ملاحظهای از آن امکان ساخت و تولید در داخل را دارد، اشاره کرد و گفت: از ابزارآلاتی که در بخش جابهجایی مواد معدنی مورد نیاز است تا ایجاد زنجیره ارزش افزوده مس و همچنین استفاده از فرایندهای استخراج فلزات گرانبها، میتوانیم با یکدیگر همکاری داشته باشیم.
وی در ادامه حاشیه سود صنعت مس را موضوع مهمی برشمرد و اظهار داشت: حتی میتوان آن را در مقیاس کوچک توسعه داد و همچنان سودده باشد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در راستای فرمایشات مقام رهبری، تولید در صنعت مس را یکی از میادین مهم اثر و عمل دانست و همکاری طرفین برای استفاده از جوانان مستعد و نخبه به منظور ساخت تجهیزات پیشرفته و افزایش بهرهوری در شرکت ملی صنایع مس ایران را همکاری مثالزدنی توصیف کرد.
انتهای پیام//