بهروز رحمتی، مشاور مدیرعامل و مدیرامور سهام و سرمایهگذاری شرکت مس گفت: شرکت مس برای اینکه بتواند در فضای بینالمللی زنده بماند هیچ راهی بهجز توسعه ندارد و این توسعه هم حتما مطالعه دقیق و توسعه با نگرش پایدار باشد.
به گزارش «فلزاتآنلاین» و به نقل از مس پرس، مشاور مدیرعامل و مدیر امور سهام، سرمایهگذاری و مجامع شرکت مس با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور به تامین مالی با نرخ سود پایین در فضای بینالمللی دسترسی نداریم گفت: اعتقاد دارم که افزایش سرمایه یکی از بهترین و سهلالوصولترین و شاید ارزانترین مدلها تامین مالی پروژههای توسعهای شرکتها در ایران است.
رحمتی با بیان اینکه برای سال مالی گذشته پیشبینی حداقل سود ۲ هزار و ۳۰۰ میلیاردی داریم گفت: علاوه بر آن، حدود ۹۰۰ میلیارد تومان سود انباشته داریم که درمجموع برای پایان سال مالی گذشته بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سود قابل تقسیم خواهیم داشت که میتوان با این مقدار تامین مالی در حوزه توسعه انقلابی ایجادکرد.
وی تصریح کرد: درصورتیکه مجوز افزایش سرمایه از سازمان بورس گرفته شود شرکت مس میتواند این سرمایه را در جهت توسعه پایدار به کار گیرد نه اینکه صرف هزینههای مالی جاری شود. در سال ۸۹ با توجه به ظرفیتهای شناسایی شده، ظرفیتسازی تولید به به ۷۰۰ هزار تن مس کاتدی در کشور تعریف شد و بر اساس آن تا سال ۹۲ این سیاستگذاری توسعه پیشرفت بهتدریج قیمتهای جهانی روند نزولی پیدا کردند و در سال ۹۴ به کف قیمتی خود طی سالیان اخیر رسیدند و در این شرایط شرکت مس با بازنگری مجدد طرحهای توسعه ظرفیتسازی ۴۰۰ هزار تنی را موردنظر قرار داد.
وی تصریح کرد: در حوزه توسعه صنعت مس دیدگاه مختلفی در کشور حاکم است که برخی بر این اعتقاد هستند فقط تا مرحله تولید کنسانتره پیش برویم و برخی اعتقاد دارند تا پایان زنجیره تولید کاتد و حتی صنایع پاییندستی پیش برویم.
مدیر امور سهام، سرمایهگذاری و مجامع شرکت مس با تأکید بر اینکه با تکمیل زنجیره تولید اشتغالزایی ایجاد خواهد شد افزود: در حال حاضر، مشکلی اصلی کشور بحث اشتغال است و همه ما در یک قایق نشستهایم و باید مواظب کشور باشیم بنابراین من موافق با این هستم که اولویت با حوزه معدن و تغلیظ باشد ولی نگاهی اساسی به حوزه ذوب و پالایش و صنایع پاییندستی هم داشته باشیم.