رئیس هیئت عامل ایمیدرو، توسعه اکتشافات در منطقه معدنی چادرملو را عاملی حیاتی برای تامین خوراک آینده این شرکت دانست.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیهالله جعفری در جلسه کنترل مدیریتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، بیان کرد: بررسیها نشان میدهد این منطقه با توجه به وجود آنومالیهای سنگآهن، پتانسیل بالایی برای توسعه فعالیت معدنکاری و تامین خوراک آتی شرکت دارد.
وی در این برنامه که معاونان ایمیدرو به همراه مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو حضور داشتند، عنوان کرد: در ایران مرکزی، حدود ۵۰۰ میلیون تن سنگآهن با قابلیت معدنکاری وجود دارد که ۱۵۰ میلیون تن آن ذخیره اثبات شده است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو تاکید کرد: چادرملو باید ذهنیت خود را بر اکتشاف و ذخایر جدید متمرکز کند. توسعههای شرکت چادرملو در بخشهای مختلف باید با درنظر گرفتن طرح جامع فولاد انجام شود. همچنین برای رفع چالش شرکت در تامین انرژی، رایزنیهایی از گذشته با وزارت نیرو داشتهایم و آن را ادامه میدهیم.
امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در این نشست، پس از ارائه گزارش فعالیتهای این شرکت در بخشهای مختلف، عنوان کرد: به تازگی شرکتی با هدف فعالیتهای اکتشافی وارد عرصه کردهایم و به طور ویژه در این بخش فعال شدهایم.
وی خواهان پشتیبانی ایمیدرو از این شرکت برای فعالسازی معادن جدید شد و خاطرنشان کرد: چشمانداز شرکت برای ارتقای جایگاه، ایجاد اشتغال، ارزشآفرینی و… مورد بازبینی قرار گرفته و ۱۸ هدف راهبردی تدوین شده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص بهکارگیری از فناوریهای جدید در چادرملو، اذعان کرد: در راستای استقرار نسل چهار تکنولوژی و نیز تقویت شرکتهای دانشبنیان، همکاری با نهادهای مربوطه آغاز شده است و برای تحقق اهداف این بخش با پنج دانشگاه کشور قرارداد امضا کردهایم. همچنین برای تقویت ناوگان حمل ریلی، برنامه خرید ۲۰۰ واگن را اجرایی میکنیم.
طاهرزاده در ادامه به دستورالعملهای فروش محصولات در بورس کالا اشاره کرد و گفت: تمامی محصولات شرکت چادرملو در بورس کالا عرضه میشود.
وی ارزش کل طرحهای توسعهای این شرکت را هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو اعلام کرد و افزود: یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو از این رقم در حال اجراست و چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو نیز در مرحله شروع عملیات اجرایی قرار دارد. همچنین برنامه افزایش سرمایه از ۱۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد به ۲۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا است. ضمن اینکه حقوق دولتی و حق انتفاع مربوط به سال ۱۴۰۰، به طور کامل تسویه شده و برای سال ۱۴۰۱ نیز پرداختیهایی به صورت علیالحساب انجام شده است.
طاهرزاده درباره وضعیت تولید، خاطرنشان کرد: تولید گندله در نیمه نخست با رشد ۶٫۸ درصدی به یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن، آهن اسفنجی با رشد ۱۳٫۳ درصدی به ۹۲۲ هزار تن و شمش فولادی با رشد ۲۹٫۴ درصدی به ۵۹۰ هزار تن رسید.
در این برنامه، امیر خرمیشاد، معاون برنامهریزی و توسعه، حسام مقدمعلی، معاون طرحهای توسعه معدن و صنایع معدنی و نیز امیر صباغ، مدیر اقتصادی و سرمایهگذاری، سمیه خلوصی، مدیر برنامهریزی و نظارت راهبردی، سعید پیرمرادی، مدیر صنایع معدنی، منیژه غلامرضایی، مدیر زیرساخت، امید امامی، مدیر معادن و احمد فتاحی، مدیر اکتشاف ایمیدرو حضور داشتند و موضوعاتی همچون تامین مالی و نیز انرژی برای طرحهای توسعه، چارچوب طرح جامع فولاد، فعالیتهای اکتشافی، زیرساختی و … را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
انتهای پیام//