سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۳:۱۵ /چهارشنبه/۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۵:۵۹ /یکشنبه/۲۰ فروردین ۱۴۰۲

مدیر پایانه حمل‌ونقل جاده‌ای شرکت چندوجهی فولاد لجستیک عنوان کرد:

توسعه حمل‌ونقل در گرو تامین زیرساخت‌های کافی

مدیر پایانه حمل‌ونقل جاده‌ای شرکت چندوجهی فولاد لجستیک گفت: یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در بخش معدن و صنایع معدنی، حمل‌ونقل مواد اولیه است؛ در حالی عمده مواد معدنی در داخل کشور به روش جاده‌ای حمل می‌شود که متاسفانه شاهد عدم تامین زیرساخت‌های کافی در راستای توسعه حمل‌ونقل در جاده‌های کشور به ویژه استان‌های صنعتی مانند خوزستان هستیم.

محمد حسنا در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» عنوان کرد: در حال حاضر حمل‌ونقل مواد معدنی در کشور عمدتا به روش‌های ریلی و جاده‌ای انجام می‌شود. حمل‌ونقل جاده‌ای از سرعت و چابکی بیشتری نسبت به حمل‌ونقل ریلی برخوردار است و به همین علت عمده مواد معدنی به روش جاده‌ای حمل می‌شود.

وی با بیان اینکه استان خوزستان سهم بالایی در حمل‌ونقل جاده‌ای کشور دارد و یکی از استان‎های پرتردد کشور محسوب می‌شود، افزود: خوزستان، یکی از استان‌های صنعتی کشور است و از آنجایی که شرکت‌های بزرگ فولادی مانند فولاد خوزستان و همچنین شرکت‌های مطرح در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در این استان قرار دارند و بنادر و اسکله‌های مختلفی نیز در سطح استان به منظور جابه‌جایی مواد معدنی احداث شده‌اند، بنابراین شاهد حجم بالای حمل‌ونقل در جاده‌های استان هستیم.

زیرساخت‌های جادهای کشور مناسب نیست

مدیر پایانه حمل‌ونقل جاده‌ای شرکت چندوجهی فولاد لجستیک در خصوص وضعیت زیرساخت‌های جاده‌ای کشور، تصریح کرد: متاسفانه وضعیت زیرساخت‌ها در این حوزه مساعد نیست و ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای کشور را با چالش‌های بسیاری روبه‌رو کرده است. در حالی که عوارض تردد بین جاده‌ای از رانندگان کامیون‌ها و ماشین‌های سنگین دریافت می‌شود اما همچنان شاهد وضعیت نامناسب جاده‌های استان خوزستان که البته از وضعیت تقریبا بهتری نسبت به سایر جاده‌های کشور برخودار است، هستیم. این معضل در نهایت منجر به عدم رضایتمندی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در سراسر کشور شده است.

حسنا در ادامه به آثار منفی عدم تامین زیرساخت‌های مناسب جاده‌ای کشور اشاره کرد و گفت: بدون شک اگر زیرساخت‌های جاده‌ای کشور توسعه پیدا نکند، کامیون‌ها و ماشین‌های سنگینی که به عنوان منبع اصلی امرار معاش و کسب درآمد تعداد زیادی از خانوارها مورد استفاده قرار می‌گیرند، دچار خرابی و نیازمند استفاده از قطعات یدکی خواهند شد. از سویی قیمت قطعات یدکی ماشین‌های سنگین به شدت افزایش یافته است و در چنین شرایط دشوار اقتصادی، رانندگان مجبورند مبلغ هنگفتی جهت خرید قطعه و تعمیرات مورد نیاز هزینه کنند که اصلا صرفه اقتصادی ندارد. البته یکی از اقدامات ارزنده‌ای که شرکت چندوجهی فولاد لجستیک در این زمینه انجام داده، راه‌اندازی نمایندگی و فروشگاه مجاز تامین قطعات در شهرک حمل‌ونقل کالای اهواز بوده است. در حال حاضر رانندگان شرکت نه تنها از این طریق می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن قطعات یدکی مورد نیاز خود را تامین کنند بلکه ناچار به تامین این قطعات از فروشگاه‌های مجاز سایر استان‌ها مانند تهران که فرایندی زمان‌بر است نیز نیستند.

وی در ارتباط با تاریخچه شرکت چندوجهی فولادلجستیک، اظهار داشت: با توجه به نیاز شرکت فولاد خوزستان، شرکت حمل‌ونقل گنجینه پردیس در سال ۱۳۸۷ تاسیس شد. این شرکت در سال‌های نخست با حمل بخشی از محصولات صادراتی به بندر امام خمینی و سرباره فولاد خوزستان به فولاد شادگان، توانست جایگاه خود را در میان رقبا تثبیت کند.  شرکت حمل‌ونقل گنجینه در سال ۱۳۹۶ توانست با به‌کارگیری از مدیریت چابک و نیروی انسانی جوان و توانمند، مدیریت ۱۰۰ درصدی حمل جاده‌ای شرکت فولاد خوزستان را بر عهده بگیرد. در سال ۱۳۹۷، مدیریت حمل ریلی محصولات به بندر امام خمینی و سنگ‌آهن از کلیه معادن مانند چادرملو، چغارت، گل‌گهر، گهرزمین و سنگان بر عهده این شرکت قرار گرفت. در همین سال شرکت گروه توسعه فراگیر فولاد خوزستان نسبت به خرید ۵۰ سهم از شرکت فولاد ریل جنوب، مدیریت و راهبری این شرکت اقدام کرد. در نهایت با توجه به سیاست یکپارچگی شرکت فولاد خوزستان، شرکت‌های گنجینه پردیس و فولاد ریل جنوب در سال ۱۳۹۸ با یکدیگر ادغام شدند و شرکت چندوجهی فولاد لجستیک را تشکیل دادند.

عملکرد درخشان فولاد لجستیک در سال ۱۴۰۱

مدیر پایانه حمل‌ونقل جاده‌ای شرکت چندوجهی فولاد لجستیک در خصوص عملکرد این شرکت در بخش حمل جاده‌ای در سال گذشته، خاطرنشان کرد: شرکت چندوجهی فولاد لجستیک از ابتدای اردیبهشت ماه تا انتهای آبان ماه سال ۱۴۰۱، موفق به حمل بالغ بر ۵۰۰ هزار تن پسماندهای ذوب، سرباره و لجن صنعتی در استان خوزستان شد. علاوه‌براین، ما موفق به ثبت رکود حمل حدود ۲٫۵ میلیون تن مواد اولیه اعم از سنگ‌آهن، کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی در سطح جاده‌های کشور شدیمیماین.

حسنا در پایان در خصوص اهداف و چشم‌انداز شرکت چندوجهی فولاد لجستیک، یادآورر شد: شرکت فولاد خوزستان تولید ۱۳٫۶ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۱۰ را هدف‌گذاری کرده که تحقق این هدف، مستلزم تامین حداقل ۲۶ میلیون تن خوراک است. بنابراین حمل‌ونقل و جابه‌جایی مواد اولیه در چنین شرایطی بیش از پیش حائز اهمیت خواهد بود. شرکت چندوجهی فولاد لجستیک همگام با اهداف شرکت فولاد خوزستان در تلاش است ناوگان حمل‌ونقل خود را تقویت کند. همچنین راه‌اندازی و افزایش مراکز تجمعات جهت ارائه خدمات رفاهی به رانندگان شرکت در نقاط مختلف کشور نیز در دستور کار مجموعه فولاد لجستیک قرار گرفته است.

انتهای پیام//

به همت کارکنان شرکت لکوموتیو ریل اروند حاصل شد؛

۱۴:۱۳ /دوشنبه/۱ بهمن ۱۴۰۳

با راهبری ایمیدرو حاصل شد؛

۱۲:۰۰ /یکشنبه/۱۶ دی ۱۴۰۳

مدیر زیرساخت ایمیدرو عنوان کرد:

۱۳:۵۵ /یکشنبه/۹ دی ۱۴۰۳

مدیرعامل هیمکو عنوان کرد:

۹:۲۶ /یکشنبه/۲ دی ۱۴۰۳

مدیر زیرساخت ایمیدرو عنوان کرد:

۸:۳۵ /یکشنبه/۲ دی ۱۴۰۳

محسن نادری، مدیرعامل شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۲۸ /یکشنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۳

محسن نادری، مدیرعامل شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۳ /شنبه/۵ خرداد ۱۴۰۳

محسن نادری، مدیرعامل شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۲۰ /شنبه/۱۳ خرداد ۱۴۰۲

حسن رحیمی‌نژاد، مدیرعامل شرکت نوین ارزش در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۸:۵۵ /شنبه/۲۶ آذر ۱۴۰۱

حامد کلانتری، مدیرعامل شرکت نوآوران ابتکار احسان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۹:۵۳ /چهارشنبه/۲ آذر ۱۴۰۱

محسن نادری، مدیرعامل شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۷:۰۳ /چهارشنبه/۱۸ آبان ۱۴۰۱

روح‌اله ملکی، مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی زرین راه وطن طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۲:۰۶ /شنبه/۵ خرداد ۱۴۰۳

طی سال‌های 23-2011 صورت پذیرفت؛

۵:۳۲ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

صعود شاخص بالتیک پانامکس

۱۲:۰۵ /جمعه/۱۸ خرداد ۱۴۰۳

رشد 100 درصدی شاخص بالتیک در 3 ماهه دوم 2019؛

۵:۳۱ /شنبه/۲۲ تیر ۱۳۹۸

بهبود نرخ کشتیرانی در 2 ماه اخیر

۱۴:۵۰ /شنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

وضع قوانین زیست‌محیطی جدید در دریاها؛ محرک هزینه‌های حمل

۹:۰۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/2

245286

فلزات آنلاین

1403/11/2

665606

فلزات آنلاین

1403/11/2

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/2

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/2

24813

فلزات آنلاین

1403/11/2

14031

فلزات آنلاین

1403/11/2

41198

فلزات آنلاین

1403/11/2

48908

فلزات آنلاین

1403/11/2

44236

فلزات آنلاین

1403/11/2

42676

فلزات آنلاین

1403/11/2

31626

فلزات آنلاین

1403/11/2

30589

فلزات آنلاین

1403/11/2

29664

فلزات آنلاین

1403/11/2

38984

فلزات آنلاین

1403/11/2

37373

فلزات آنلاین

1403/11/2

60860

فلزات آنلاین

1403/11/2

28609

فلزات آنلاین

1403/11/2

43327

فلزات آنلاین

1403/11/2

48261

فلزات آنلاین

1403/11/2

5279700