سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۵۰ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۰۳ /شنبه/۱۰ اسفند ۱۳۹۸

رئیس هیئت مدیره شرکت طوس آلم:

توسعه ریخته‌گری کشور نیاز به تامین مواد اولیه دارد

رئیس هیئت مدیره شرکت طوس آلم گفت: صنعت چدن ایران با وجود کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در سطح منطقه، در حال حاضر به دلیل افزایش قیمت افسار گسیخته مواد اولیه در کشور، شرایط مطلوبی را ندارد و تولیدکنندگان قطعات چدنی در کشور با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستند.

رئیس هیئت مدیره شرکت طوس آلم گفت: صنعت چدن ایران با وجود کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در سطح منطقه، در حال حاضر به دلیل افزایش قیمت افسار گسیخته مواد اولیه در کشور، شرایط مطلوبی را ندارد و تولیدکنندگان قطعات چدنی در کشور با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستند.

محمـدحسیــن آرزومنـــد در گفـــت‌وگــو بـــا خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: بازار صنعت ریخته‌گری چدن کشـــور در سال‌هـــای اخیـــر وضعیــت بسیــار نامطلوبی داشته که بخش عمده آن مربوط به افزایش قیمت مواد اولیه بوده است. بیشتر شرکت‌های تولیدکننده قطعات ریخته‌گری در حال حاضر به شکل جدی با مشکل تامین مواد اولیه مورد نیاز خود مواجه هستند در حالی که قیمت این مواد لحظه به لحظه افزایش می‌یابد.

رئیس هیئت مدیره شرکت طوس آلم در مـورد قیمـــت مواد اولیــه صنــایع ریختــه‌گری موجود در بازار، عنوان کرد: قیمت قراضه و شمش چدن به شدت افزایش یافته است؛ به نحوی که قراضه در حال حاضر با قیمت حدود چهار هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌شود و قیمت شمش چدن ذوب آهن با در نظر گرفتن کرایه حمل آن، بالغ بر چهار هزار و ۴۰۰ تومان است که باید با حداقل حجم ۱۰۰ تن خریداری شود و هزینه آن نیز به صورت نقد پرداخت شود.

وی با اشاره به سابقه ۳۷ ساله شرکت طوس آلم در تولیــــــد قطعــات چدنــی، در خصــوص مشخصات این شرکت، خاطرنشان کرد: شرکت در ســال ۱۳۶۱ تاسیــس شــده اســـت و در حال حاضر با ظرفیت تولید سالانه ۱۰ هراز تن و اشتغال به کار حدود ۱۴۰ نفر پرسنل به صورت مستقیم، با استفاده از کوره‌های القایی یک و سه تنی، به تولید انواع بوش سیلندر می‌پردازد اما در عین حال در اکثر مواقع به ظرفیت تولید خود نمی‌رسد.

حساس‌ترین قطعه در سیلندر

آرزومند قراضه‌های مورد استفاده در کوره‌های این شرکت را عمدتا شامل سیلندر، پوسته‌های گیربکس، پوسته‌های سیلندر، پوسته‌های لنگر تراکتور ذکر کرد و گفت: در شارژ کوره‌ها معمولا از حدود ۴۰ درصد شمش و ۶۰ درصد ضایعات استفاده می‌شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت طوس آلم در این خصوص بیان کرد: شرکت طوس آلم در ایران دارای بزرگ‌ترین خط تولید با روش سانترفیوژ بوده و فعالیت خود را به صورت تخصصی بر تولید بوش قرار داده است. خط تولید این شرکت دارای۶۰ قالب است که به صورت روزانه در حال فعالیت هستند و بوش‌های با قطر۴۰ تا ۳۰۰ و۳۷۰ را تولید می‌کند.

وی یادآور شد: بوش یکی از حساس‌ترین قطعات موجود در سیلندر به شمار می‌رود و تولید آن نیاز به دقت بالایی دارد و چه از نظر مراحل تولید و چه از نظر مواد اولیه مورد نیازمند توجه بالایی است. در حالی که مواد اولیه مورد نیاز ما، ازجمله شمش، قراضه و فروآلیاژها با افزایش قیمت بسیار زیادی روبه‌رو بوده‌اند و تهیه آن برای تمام واحدهای تولیدی مشکل شده است.

آرزومند در این مورد تاکید کرد: هرآنچه این شرکت در این سال‌ها به آن دست یافته، حاصل دسترنج متخصصان داخلی بوده است که با استفاده از دانش روز دنیا، تجهیزات مورد نیاز شرکت را بومی‌سازی کرده‌اند.

بازار مطلوب ریخته‌‌گری

رئیس هیئت مدیره شرکت طوس آلم در خصوص مشتریان محصولات ایـن شرکت نیز ابراز کـــرد: محصــولات این شرکــت بــه طــور عمــده بـــرای مصــرف صنــایع داخلــی تولیــد می‌شونــد و اغلب مشتریــان آن در ایــن حوزه، صنایـــع خودروســـازی هستنـــد و شرکت‌هــایی مثـــل پیستون‌ســازی ایران از خریــداران ایــن محصولات هستند.

وی با اشــاره بــه بازار مطلــوب محصــولات ریخته‌گـــری ایــران در مقایســه بـا محصــولات کشورهای دیگر در این حوزه بیان کرد: هر زمان که امکان صادرات وجود داشته باشد، تولیدات این شرکت به کشورهایی نظیر افغانستان، عراق و بعضا کشورهای آسیای میانه نیز صادر می‌شـــود که البتــه این صــادرات به صــورت مستقیم نیست و اغلب توسط واسطه‌ها انجام می‌گیرد.

در حال حاضر محصولات تولید ایران در کشورهای دیگر خریداران خود را دارند و به دلیل کیفیت قابل رقابت خود و در عین حال قیمت مناسب‌تر، توانسته‌اند جایگاه مناسبی را در میان محصولات کشورهای دیگر پیدا کنند.

آرزومند در مورد وضعیت آینده صنعت ریخته‌گری در ایران، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی و با توجه به مشکلات عرصه تولید در کشور، فعالیت در حوزه ریخته‌گری چدن بسیار دشوار شده است و حاشیه سود ناچیز این صنعت با توجه به قیمت بالای مواد اولیه، مجال برنامه‌ریزی درباره توسعه و افزایش تولید را از صنعتگران این حوزه گرفته است و ما امیدوار هستیم که با بهتر شدن شرایط تولید در کشور، بتوانیم این صنعت را حفظ کرده و توسعه دهیم که البته برآورده شدن این آرزو مستلزم فراهم بودن مواد اولیه برای ادامه کار و حمایت از بخش خصوصی خواهد بود.

وی در این مورد خاطرنشان کرد: به غیر از مواد اولیه مشکلات زیادی در حوزه تولید وجود دارد و تنها دلیلی که صنعتگران را در این عرصه حفظ کرده است، عشق به این کار است.

نظارت لازم است!

آرزومند در پایان با اشاره به مشکل عدم ارائه فاکتور فروش توسط اکثر تامین‌کنندگان مواد اولیه، آن را یکی از مشکلات متداول تولیدکنندگان دانست و تصریح کرد: مسئولان در این حوزه باید نظارت‌های لازم را داشته باشند و در خصوص مسائلی مانند فاکتورها مدام از تولیدکننده بازخواست نکنند؛ به عنوان مثال، ما در حال حاضر فقط از شرکت ذوب آهن فاکتــور دریافــت می‌کنیــم و سایــر شرکت‌هـــا معمولا از ارائه فاکتور خودداری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آگرین ذوب باختران عنوان کرد:

۱۶:۲۱ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

رئیس تعمیرات ریخته‌گری مدول B شرکت فولاد مبارکه:

۱۰:۱۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

با هدف ارائه توانمندی‌ها و ایجاد و تقویت همکاری‌ها صورت پذیرفت؛

۸:۳۵ /شنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنایع ریخته‌گری آذرین نام:

۸:۱۹ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۳ /شنبه/۱ دی ۱۴۰۳

سیدرضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) در گفت‌وگو با فلزات‌آنلاین:

۵:۲۷ /شنبه/۲۱ مهر ۱۴۰۳

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۲۷ /شنبه/۹ دی ۱۴۰۲

مختار پاکزاد، مدیرعامل شرکت پاک برنز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۲ /شنبه/۱۵ مهر ۱۴۰۲

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۸:۳۴ /شنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۲

مسعود محجل امامی، مدیرعامل شرکت صنایع ریخته‌گری سهند آذرین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۵:۳۲ /شنبه/۱۵ مرداد ۱۴۰۱

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران طی یادداشتی در«فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۹ /شنبه/۲۲ مهر ۱۴۰۲

مختار پاکزاد، مدیرعامل شرکت پاک برنز در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۶:۱۰ /شنبه/۲ مهر ۱۴۰۱

علی‌رغم پیش‌بینی‌ها

۵:۱۸ /شنبه/۱۰ اسفند ۱۳۹۸

وحید آقازاده، مدیرعامل شرکت مواد گستر ایتوک طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۱:۳۱ /دوشنبه/۷ آبان ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/7

222417

فلزات آنلاین

1404/02/7

882230

فلزات آنلاین

1404/02/7

1401263

فلزات آنلاین

1404/02/7

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/7

27816

فلزات آنلاین

1404/02/7

16634

فلزات آنلاین

1404/02/7

43078

فلزات آنلاین

1404/02/7

65608

فلزات آنلاین

1404/02/7

49801

فلزات آنلاین

1404/02/7

43707

فلزات آنلاین

1404/02/7

36726

فلزات آنلاین

1404/02/7

35948

فلزات آنلاین

1404/02/7

35714

فلزات آنلاین

1404/02/7

43732

فلزات آنلاین

1404/02/7

38728

فلزات آنلاین

1404/02/7

61045

فلزات آنلاین

1404/02/7

33225

فلزات آنلاین

1404/02/7

42897

فلزات آنلاین

1404/02/7

56224

فلزات آنلاین

1404/02/7

6653100