سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۳:۳۱ /دوشنبه/۳ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۲۰:۰۷ /شنبه/۵ خرداد ۱۳۹۷

حسن خلج‌طهرانی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس

توسعه زیرساخت، گامی اساسی برای جذب سرمایه‌گذار در منطقه ویژه خلیج‌فارس

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس یکی از منحصر به فردترین مناطق ویژه کشور به ویژه برای صنایع معدنی، فلزی و پتروشیمی به شمار می‌رود. در این منطقه تلاش شده تا با تکمیل زیرساخت‌ها و اعمال مشوقه‌ای گوناگون زمینه جذب هرچه بیشتری سرمایه فراهم شود. تاجایی که این منطقه را می‌توان یکی از قطب‌های صنعتی کشور دانست. بر همین اساس پایگاه خبری تحلیلی «فلزات‌آنلاین» با هدف بررسی امکانات این منطقه برای صاحبان سرمایه با مدیرعامل آن به گفت‌وگو نشسته است. حسن خلج‌طهرانی از طرح‌های توسعه این منطقه و تلاش برای آماده شدن این منطقه در چشم‌انداز 1404 می‌گوید.منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس، چه مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌گذار داخلی فراهم می‌کند؟ فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس، مزیت‌های متعددی برای صاحبان سرمایه به همراه دارد. نخست آن‌که این فعالان اقتصادی و صنعتی از انواع معافیت‌های مالیاتی و معافی تهایی ورود و خروج محصول برخوردار می‌شوند. در درجه دوم آنکه، این منطقه به بسیاری از معادن بزرگ کشور همچون گل‌گهر، این منطقه به بسیاری از معادن بزرگ کشور همچون گل‌گهر، چادرملو و سنگ‌آهن مرکزی دسترسی نزدیکی دارد. این دسترسی نزدیک، برای واحدهایی که از سنگ‌آهن به‌عنوان ماده اولیه استفاده می کنند، مزیت محسوب می‌شود. هم‌جواری با آب‌های آزاد و همجواری با خلیج‌فارس و تنگه هرمز، نزدیکی به بازارهای هدف، دسترسی به کریدور شمال و جنوب و آسیای میانه با قفقاز...

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس یکی از منحصر به فردترین مناطق ویژه کشور به ویژه برای صنایع معدنی، فلزی و پتروشیمی به شمار می‌رود. در این منطقه تلاش شده تا با تکمیل زیرساخت‌ها و اعمال مشوقه‌ای گوناگون زمینه جذب هرچه بیشتری سرمایه فراهم شود. تاجایی که این منطقه را می‌توان یکی از قطب‌های صنعتی کشور دانست.

بر همین اساس پایگاه خبری تحلیلی «فلزات‌آنلاین» با هدف بررسی امکانات این منطقه برای صاحبان سرمایه با مدیرعامل آن به گفت‌وگو نشسته است. حسن خلج‌طهرانی از طرح‌های توسعه این منطقه و تلاش برای آماده شدن این منطقه در چشم‌انداز ۱۴۰۴ می‌گوید.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس، چه مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌گذار داخلی فراهم می‌کند؟

فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس، مزیت‌های متعددی برای صاحبان سرمایه به همراه دارد. نخست آن‌که این فعالان اقتصادی و صنعتی از انواع معافیت‌های مالیاتی و معافی تهایی ورود و خروج محصول برخوردار می‌شوند. در درجه دوم آنکه، این منطقه به بسیاری از معادن بزرگ کشور همچون گل‌گهر، چادرملو و سنگ‌آهن مرکزی دسترسی نزدیکی دارد. این دسترسی نزدیک، برای واحدهایی که از سنگ‌آهن به‌عنوان ماده اولیه استفاده می کنند، مزیت محسوب می‌شود.

هم‌جواری با آب‌های آزاد و همجواری با خلیج‌فارس و تنگه هرمز، نزدیکی به بازارهای هدف، دسترسی به کریدور شمال و جنوب و آسیای میانه با قفقاز، نزدیکی به فرودگاه بین‌المللی بندرعباس، سهولت دسترسی به معادن کشور، استقرار گمرک اختصاصی مجهز به سامانه جهانی، را باید از دیگر مزیت‌های حضور دراین منطقه برشمرد.

چه چالش‌هایی در مسیر توسعه منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس وجود دارد؟

اگر دولت به منطقه ویژه تحت نظارت‌های خاصی معافیت مالیاتی بدهد، می‌توان از درآمد ناشی از آن را برای توسعه زیرساخت‌ها استفاده کرد و درنتیجه  سرمایه‌گذاران بیشتری جذب منطقه می‌شوند. درآمد منطقه ویژه از محل گواهی تولید است که شرکت‌های فعال در این منطقه پرداخت می‌کنند. این گواهی تولید برای هر محصول متفاوت است و توسط دولت تعیین می‌شود و به مصرف هزینه‌های جاری شامل حقوق دستمزد و … می‌رسد. در این منطقه حدود هفتصد نفر نیروی ثابت فعالیت می‌کنند که به طور مستقیم با منطقه ویژه قرارداد دارند و مابقی نیروهای پیمانکاری هستند. اگر مطابق با برنامه توسعه در افق ۱۴۰۴ ، پروژه‌های این منطقه فعال شوند، درمجموع تا ۳۰ هزار موقعیت شغلی ایجاد خواهد شد.

اقدامات انجام گرفته در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس را در حوزه زیرساخت و جذب سرمایه چطور ارزیابی می‌کنید؟

طی سال‌های گذشته، تلاش قابل توجهی برای تکمیل امکانات زیرساختی در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس، انجام شده و شرکت‌های مستقر در این منطقه از این امکانات استفاده کرده‌اند. از جمله مهم‌ترین این خدمات می‌توان به احداث دستگاه آب شیرین کن نورویژه اشاره کرد. آب شیرین کن فولاد کاوه جنوب نیز از دیگر پروژه‌های اجرا شده در این منطقه بود. پست برق شهید لشگری برای تامین برق مورد نیاز منطقه احداث و مورد استفاده قرار می‌گرفت. علاوه بر این، شرکت‌های منطقه برای تامین گاز مورد نیاز خود از خطوط گاز سراسری استفاده می‌کردند. همچنین باید تاکید کرد که مدیران قبلی تلاش قابل توجهی درخصوص ایجاد محیط مناسب فعالیت و فضاسازی انجام داده بودند.

در طول مدت زمان مدیریت جناب‌عالی، چه اقداماتی در این منطقه اجرایی شد و چه برنامه‌هایی را برای تامین نیاز منطقه در آینده در دستور کار دارید؟

طی دوره اخیر تلاش شد تا از پتانسیل‌های این منطقه و همچنین از توان نیروی انسانی فعال آن، بهره گرفته شود. اقدامات متعددی نیز برای تحقق اهداف تولیدی، صادراتی و وارداتی کشور در افق ۱۴۰۴ در حال انجام است.

آماده‌سازی زیرساخت‌ها است. برای تامین آب مورد نیاز شرکت‌ها و بخش توسعه پروژه آب شیرین کن ۱۰۰ هزار متر مکعبی در روز با استفاده از پساپ شهرعباس در ۴ فاز تعریف شده است. در هر فاز این پروژه، ۲۵ هزار متر مکعب آب در طول یک روز شیرین می‌شود. گفتنی است، با راه‌اندازی فاز نخست این دستگاه، نیاز فعلی منطقه تامین می‌شود. هرچند این پروژه به دلیل مشکلات مالی با پیشرفت کمتر از ۱۵ درصدی متوقف شده بود. این پروژه را با رایزنی‌های مختلف به پیمانکار دیگری سپرده شده و اکنون شاهد پیشرفت بالای ۹۰ درصدی آن هستیم. ضمن آن‌که انتظار می‌رود پروژه تا اواخر تیرماه به بهره‌برداری برسد واین پروژه برای اولین بار در کشور از «RCC» برای جاده پیرامون با این ابعاد استفاده شده است.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات:

۹:۲۰ /شنبه/۱ دی ۱۴۰۳

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس:

۹:۳۰ /چهارشنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۳

در نهمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال،

۱۴:۰۳ /سه شنبه/۲۰ آذر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی مطرح کرد:

۸:۲۷ /چهارشنبه/۱۴ آذر ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

حسنعلی رضایی‌مقدم، مدیرعامل شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم

۱۶:۲۸ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۳۹۷

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به دستاوردهای شرکت فولاد لجستیک در حوزه حمل‌ونقل

۹:۱۲ /شنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/2

224036

فلزات آنلاین

1403/10/2

611682

فلزات آنلاین

1403/10/2

900636

فلزات آنلاین

1403/10/2

3285726

فلزات آنلاین

1403/10/2

24726

فلزات آنلاین

1403/10/2

13781

فلزات آنلاین

1403/10/2

42717

فلزات آنلاین

1403/10/2

50750

فلزات آنلاین

1403/10/2

42984

فلزات آنلاین

1403/10/2

41523

فلزات آنلاین

1403/10/2

28843

فلزات آنلاین

1403/10/2

30296

فلزات آنلاین

1403/10/2

28746

فلزات آنلاین

1403/10/2

37424

فلزات آنلاین

1403/10/2

35661

فلزات آنلاین

1403/10/2

59767

فلزات آنلاین

1403/10/2

28179

فلزات آنلاین

1403/10/2

42873

فلزات آنلاین

1403/10/2

47148

فلزات آنلاین

1403/10/2

4891800