وزیـر صنعـت، معـدن و تجارت در مراسم امضای تفاهمنامه جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین با همکاری دانشگاه امیرکبیر گفت: بایـد بـه امـر لجسـتیک و زنجیـره تامیـن هـم در سـطح ملـی و بنگاهـی و هـم منطقـهای و بینالمللی توجه ویژهای صورت گیرد.
بـه گـزارش «فلـزاتآنلایـن» و بـه نقـل از شـاتا، محمد شریعتمداری در این مراسم با بیان مطلب فوق افزود: نقش و هزینه لجستیک در کشور چند برابر کشورهای پیشرفته دنیاست و هم در سطح خـرد و هـم در سـطح کشـور بنگاههـا گـران اداره میشـود. در حالـی کـه سـعی شـده ایـن حـوزه را از سطح آموزشی و پژوهشی صرف خارج و در ستاد وزارت صمـت، هماهنگـی بـرای تحقـق این هدف ایجاد شـود و بدین منظور ۱۲ راهبرد ابلاغ شـد که یکـی از اینهـا توجـه بـه تجـارت الکترونیـک و اسـتفاده از ایـن امـکان ارزشـمند در مجموعـه لجستیک تجاری و زنجیره تامین کشور بود.
وزیـر صنعـت، معـدن و تجـارت یـادآور شـد: میتـوان بـا همـکاری بـا بنگاههـای بـزرگ و تامیـنکننـدگان نیازهـای لجسـتیک ملـی بـه توسـعه وبهبـود ایـن حـوزه کمـک کرد یـا در نحوه نگهداری
بنادر و نحوه انتقال کالا از خشکی به دریا و مصرفکنندگان در سطوح ملی اقداماتی صورت بگیرد.
وی ادامـه داد: آمـوزش و بـالا بـردن مهارتهـا و داشـتن نگاه درسـتی به انبارداری و نقل و انتقال با روشهای بهتـر و هزینههـای کمتـر و صحیحتـر موضوع اصلی بنگاهها نیست و در بنگاههای بزرگ هم این امر جزو موضوعات کم اهمیتتر است.
شـریعتمداری بـا تاکیـد بـر اهمیـت جـذب متخصـص در ایـن حـوزه گفـت: بنگاههـا بـرای این دانـش احسـاس نیـاز نمیکننـد و درصورتی که به صـورت تضمینـی هزینههـا را کاهـش میدهـد،
بنگاههـا بـدون دانـش مناسـب نمیتواننـد موفـق شوند و اهداف این موضوع مهم را عملی کنند.