سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۰:۰۸ /چهارشنبه/۱۹ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۳:۵۰ /پنجشنبه/۱۸ شهریور ۱۴۰۰

مدیرعامل سیم و کابل کاوه ‌تک:

تولید، ضررده شده است

مدیرعامل سیم و کابل کاوه ‌تک گفت: در سال جاری درست مانند سال ۱۳۹۹ که وعده‌های فراوانی مبنی بر بهبود اوضاع تولید داده شده بود، همه تولیدکنندگان به کسب درآمد بیشتر امیدوار شدند اما برخلاف تصور همگان، اتفاق‌های مثبتی در بخش تولید رخ نداد؛ ضمن اینکه تولیدکنندگان هنوز با موانعی نظیر مالیات‌های سنگین روبه‌رو هستند که تولید را ضررده کرده است.

سلمان ملاسلمانی در گفت‌وگو باخبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» در ارتباط با معضلات به وجود آمده برای صنعت مس در سال ۱۴۰۰، اظهار داشت: با آغاز سال جدید، برخلاف تصور همه تولیدکنندگان که برای سال جدید برنامه‌‌های تولیدی جدیدی داشتند و امیدوار بودند که به جبران چند سال اخیر که مدام متحمل ضرر می‌شدند، بتوانند شاهد رونق تولید و افزایش درآمد باشند، قیمت مواد اولیه از سال قبل هم بیشتر شد.

وی افزود: با افزایش بی‌برنامه نرخ دلار و تاثیرپذیری مستقیم قیمت مواد اولیه از آن، در تامین مواد اولیه به مشکل خوردیم و می‌بایست نقدینگی بیشتری برای خرید در دست داشتیم. علاوه‌براین، زمانی هم که محصول با مواد اولیه‌ای که گران خریداری شده، تولید شود طبیعتا از قیمت تمام شده بالاتری نسبت به قبل برخوردار خواهد بود. این امر سبب می‌شود تا مصرف‌کننده صبر کند که افت قیمت در بازار رخ دهد و قیمت‌ها شکسته شود تا بتواند محصول تولید شده را با قیمت کمتری تهیه کند اما فروش محصول با قیمت تمام شده پایین‌تر، برای ما ضرر است که جبرانی هم در پی آن نخواهد بود و هیچ مسئولی برای رفع این معضل تاکنون پاسخگو نبوده است.

قطعی برق، معضل تابستان ۱۴۰۰

این تولیدکننده سیم و کابل مسی در ادامه عنوان کرد: از یک سو، معضل رکود بازار تولید را تحت تاثیر قرار داده و از سوی دیگر، با آغاز فصل تابستان، چالش قطعی برق به عنوان یک معضل تازه بروز پیدا کرد. با توجه به کمبود برق در کشور و در راستای جلوگیری از قطع برق خانگی، بدون اینکه هماهنگی انجام شود، برق واحدهای تولیدی را قطع کردند که این اتفاق، تولید را عقب انداخت، به ماشین‌آلات و دستگاه‌ها خسارت زد. هر زمان که برق قطع شود کارگران از انجام فعالیت باز می‌ماند که این هم برای شرکت هزینه‌بر است.

ملاسلمانی در خصوص تامین مواد اولیه بیان کرد: مفتول مسی که در تولید سیم و کابل استفاده می‌کنیم باید از کیفیت بالایی برخودار باشد زیرا سیم و کابل بی کیفیت می‌تواند برای مشتری خسارت‌آفرین باشد. مفتول مسی مورد نیاز خود را از شرکت گیل‌راد شمال و روکش مصرفی را از شرکت تولیدی دنیای گرانول خریداری می‌کنیم. طبیعی است که برای تولید محصولات با کیفیت بالا، باید از مواد اولیه با کیفیت و ماشین‌آلات استاندارد استفاده کرد؛ بنابراین با اینکه قیمت مس افزایش یافته اما مجبور هستیم به هر قیمتی که عرضه می‌شود، آن را تامین کنیم و از مصرف مس ضایعاتی امتناع می‌کنیم. ضمن اینکه تهیه مواد اولیه با کیفیت، نقدینگی زیادی هم می‌طلبد.

به بازار آزاد روی آوردیم

مدیرعامل شرکت سیم و کابل کاوه تک در پاسخ به این سوال که آیا از طریق بورس کالا اقدام به تامین مواد اولیه می‌‌کنید یا خیر، مطرح کرد: تاکنون از طریق کارگزاری به واسطه سهمیه‌ای که به ما تعلق گرفته است، خرید از بورس کالا انجام داده‌ایم اما اکنون این کار را نمی‌کنیم؛ چراکه تفاوت قیمت محصولات عرضه شده در بورس کالا با بازار آزاد زیاد بوده و برای ما به عنوان تولیدکننده صرفه اقتصادی ندارد. به همین جهت سعی می‌کنیم مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازار آزاد خریداری کنیم که سهل‌تر و ارزان‌تر از بورس کالا انجام می‌شود. ضمن اینکه کیفیت محصولات موجود در بازار با محصولات عرضه شده در بورس کالا، تفاوتی ندارد.

استفاده از ماشین‌آلات خارجی

این فعال صنعت سیم و کابل مسی در مورد تکنولوژی موجود در خطوط تولید این شرکت بیان کرد: ازجمله دستگاه‌هایی که در خطوط تولید کاوه تک به کار برده شده‌اند، می‌توان به دستگاه کشش راد و مولتی‌وایر اشاره داشت که دانش فنی آن‌ها متعلق به اروپا است. همچنین سیستم اکسترود که هم نمونه داخلی و هم نمونه‌های خارجی آن که متعلق به کشورهای چین و انگلیس بوده، در خط تولید این شرکت مستقر شده است.

ملاسلمانی در ادامه تاکید کرد: با توجه به این که کشور در حال حاضر از جوانب زیادی تحریم شده، اگر یکی از قطعات این ماشین‌آلات خارجی دچار مشکل شود، در تامین قطعه یدکی آن به شدت دچار چالش می‌شویم؛ به گونه‌ای که هم‌اکنون نزدیک به ۶ ماه است که برای تامین قطعات یدکی، نتوانستیم اقدام به واردات قطعه کنیم.

برای اجرای طرح توسعه، تعجیل نداریم

مدیرعامل شرکت سیم و کابل کاوه تک در پاسخ به سوال خبرنگار «فلزات آنلاین» مبنی بر اینکه آیا برای ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰، برنامه توسعه‌ای در نظ رگرفته‌اید یا خیر، یادآور شد: به هر شکلی، یک تولیدکننده برای افزایش بهره‌وری تولید محصول و حتی تنوع دادن به حوزه فعالیت خود جهت تولید محصولات دیگر، برنامه‌هایی را تبیین می‌کند اما شرکت ما هنوز به صورت قطعی طرحی را برای اجرای نهایی در نظر نگرفته است. در صورت بهبود نسبی شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، زیرساخت‌های مورد نیاز تامین خواهد شد و سپس برای اجرای نهایی طرح توسعه، اقدامات لازم صورت خواهد پذیرفت.

این تولیدکننده سیم و کابل مسی در انتهای این گفت‌وگو، در اشاره به توقع تولیدکنندگان از مسئولین دولت سیزدهم، مطرح کرد: درخواست همه تولیدکنندگان از دولت جدید این است که به فکر آن‌ها باشد. دولت باید موانعی که توسط سازمان‌هایی مانند بیمه و امور مالیاتی که بر سر راه تولیدکننده نهاده شده است را حذف کند. مالیات بر ارزش افزوده‌ای که برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده، در بسیاری از مواقع از درآمد حاصل از فروش محصولات آن واحد تولیدی بیشتر است. ضمن اینکه اگر تولیدکننده نتواند در موعد مقرر مالیات خود را پرداخت کند، جریمه‌ای سنگین‌تر از مبلغ مالیات تعلق گرفته به واحد تولید، تحمیل می‌شود. این موضوع، تولید را برای تولیدکننده ضررده می‌کند که بهتر است برای بهبود شرایط، دولتمردان زودتر دست‌ به‌ کار شوند.

مدیرعامل شرکت صنعتی اترک الکتریک خراسان:

۹:۳۴ /دوشنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۳

مدیر تعاونی 4686 صنایع سیم کابل البرز غرب هشترود عنوان کرد:

۷:۳۶ /سه شنبه/۲۰ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت جی کابل سپاهان مطرح کرد:

۴:۴۹ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت راهدار صنعت کیهان مطرح کرد:

۸:۲۶ /چهارشنبه/۳۱ مرداد ۱۴۰۳

رئیس هیئت مدیره شرکت سیم و کابل انصار همدان مطرح کرد:

۶:۵۷ /دوشنبه/۱۵ مرداد ۱۴۰۳

رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی سیمیا:

۱۱:۴۶ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

محمد باقری، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع مس کابل آریا در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۶ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

حسن قلم‌دان‌ساز مديرعامل شرکت کابل صائب در گفتگو با فلزات انلاین مطرح کرد:

۶:۵۴ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

پروانه حدادیان، مدیرعامل شرکت شهاب کالا خاورمیانه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۳۴ /شنبه/۵ شهریور ۱۴۰۱

متین فرزین، مدیرعامل شرکت اعتماد کابل البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۰:۱۱ /شنبه/۲۷ آذر ۱۴۰۰

محمد باقری، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع مس کابل آریا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۲۳ تیر ۱۴۰۳

صنایع به‌صورت زنجیروار با یکدیگر در ارتباط هستند

۸:۳۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/18

235036

فلزات آنلاین

1403/10/18

665606

فلزات آنلاین

1403/10/18

1092273

فلزات آنلاین

1403/10/18

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/18

25270

فلزات آنلاین

1403/10/18

14231

فلزات آنلاین

1403/10/18

41459

فلزات آنلاین

1403/10/18

47139

فلزات آنلاین

1403/10/18

43212

فلزات آنلاین

1403/10/18

41951

فلزات آنلاین

1403/10/18

29838

فلزات آنلاین

1403/10/18

30703

فلزات آنلاین

1403/10/18

29330

فلزات آنلاین

1403/10/18

38621

فلزات آنلاین

1403/10/18

36832

فلزات آنلاین

1403/10/18

59827

فلزات آنلاین

1403/10/18

28640

فلزات آنلاین

1403/10/18

42595

فلزات آنلاین

1403/10/18

47626

فلزات آنلاین

1403/10/18

5117400