سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۳۳ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۰۴ /شنبه/۱۵ دی ۱۳۹۷

مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه خبر داد:

تولید بیش از انتظار در کارخانجات تغلیظ سرچشمه

غلام‌رضا لنگری‌زاده، مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه عنوان کرد: تولید سنگ سولفور در سرچشمه از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه بیش از 6 درصد نسبت به برنامه تولید جلوتر بوده که این تولید بیشتر، افزایش تولید کنسانتره تا 2.4 درصد بیشتر از برنامه پیش‌بینی‌شده را رقم زده است.

غلام‌رضا لنگری‌زاده، مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه عنوان کرد: تولید سنگ سولفور در سرچشمه از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه بیش از ۶ درصد نسبت به برنامه تولید جلوتر بوده که این تولید بیشتر، افزایش تولید کنسانتره تا ۲٫۴ درصد بیشتر از برنامه پیش‌بینی‌شده را رقم زده است.

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از مس پرس، مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه تولید کارخانجات این مجتمع در سال جاری را تشریح کرد و گفت: در ۹ ماهه اول سال ۱۳۹۷، ۲۲ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۸۵۰ تن سنگ سولفور به عنوان خوراک وارد کارخانجات امور تغلیظ شده که ۶٫۲ درصد معادل ۴۶۰ هزار و ۷۷ تن بیشتر از برنامه بوده است.

او ادامه داد: حاصل فرآوری این میزان خوراک، تولید ۵۲۹ هزار و ۹۲۶ تن کنسانتره مس با محتوی مس ۱۲۵ هزار و ۶۳۵ تن بوده که از نظر تناژی ۲٫۴ درصد و از لحاظ مس محتوی ۳ درصد بیشتر از برنامه پیش‌بینی تولید است.

لنگری‌زاده با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کاهش قیمت تمام‌شده محصول گفت: در سال جاری اقدمات انجام شده برای تثبیت تولید کارخانه پرعیارکنی شماره دو در فاز دوم، افزایش تولید را رقم زد که این افزایش تولید قیمت تمام‌شده محصول نهایی را کاهش داد.

وی افزود: ما همچنین امسال در زمینه مواد مصرفی با استاندارد کردن فرآیندها، مصرف مواد را بهینه کردیم؛ به طوری‌که در مصرف آهک که یکی از اقلام پرمصرف است شاهد کاهش حدود ۱۳ درصدی بوده‌ایم. خود این امر نیز در تحقق نهضت کاهش قیمت تمام شده اثرگذار بوده است.

مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه در زمینه وضعیت مواد شیمیایی مورد نیاز کارخانجات تغلیظ نیز گفت: با مساعدت‌های مدیریت ارشد شرکت و پیگیری‌های صورت گرفته، خوش‌بختانه وضعیت موجودی مواد شیمیایی از حالت بحرانی خارج شده است و در صورت تحقق برنامه‌ها، تا پایان سال موجودی برای حدود یک سال تامین خواهد شد.

او همچنین با بیان اینکه افزایش بهره‌وری یکی از رویکردهای محوری ما در کارخانجات تغلیظ است، گفت: در همین راستا اجرای پروژه استانداردسازی فرآیندهای امور تغلیظ با همکاری دانشگاه کرمان در حال اجراست. در این پروژه بسیاری از فرآیندها بازنگری شده است و روش‌های استاندارد مشخص و مدون شده‌اند. به‌علاوه بسیاری از سیستم‌های کنترلی بازطراحی و اجرا شده‌اند.

درنهایت همه این اقدامات باعث افزایش کارایی تجهیزات، بهرهوری نیروی انسانی و انجام نشدن فرآیندهای و تعمیرات تکراری شده است. لنگری‌زاده با تاکید بر اینکه امور تغلیظ اقدامات لازم برای «داخلی‌سازی» و «بومی‌سازی» قطعات و تجهیزات را از سال‌های گذشته شروع کرده است، گفت: هم‌اکنون تقریبا تمام قطعات مکانیکی مصرفی ما ساخت داخل هستند که مقدار زیادی از آن‌ها نیز از داخل استان تامین می‌شوند.

او ادامه داد: در سال جاری پینیونه‌ای آسیاها که یکی از قطعاتی است که با توجه به حساسیت آن در سال‌های گذشته روند داخلی‌سازی آن متوقف شده بود، مجددا در دستور کار داخلی‌سازی قرار گرفت و با امکان‌سنجی که توسط پرسنل فنی امور تغلیظ از شرکت‌های داخلی به‌عمل آمد، چند شرکت که شاخصه‌ای فنی تولید این قطعه را داشتند، شناسایی شدند و بعد از جلسات فنی قرار بر ساخت این قطعه توسط دو شرکت با نظارت فنی امور تغلیظ شد.

مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه همچنین افزود: در مورد بومی‌سازی مواد شیمیایی نیز با شرکت‌های مختلف داخلی همکاری‌هایی صورت گرفته است؛ به‌خصوص در تولید کفسازها به نتایج مثبتی رسیده‌ایم که تعدادی از آن‌ها در حال مصرف صنعتی نیز هستند.

در ماه فوریه 2025،

۶:۴۰ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بحبوبه جنگ‌های تعرفه‌ای،

۱۵:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت «Aurubis»:

۱۴:۴۵ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

چه آینده‌ای پیش‌روی معادن مس قرار دارد؟

۱۰:۳۹ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آینده بازار مس روشن نیست؛

۵:۵۱ /چهارشنبه/۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۱۰:۱۴ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۵ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۱ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۷ /شنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۲

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۱ /یکشنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۱

معاون توسعه و اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران:

۷:۵۴ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

عزیزه شریفی، مدیر آموزش شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۴۸ /دوشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۱

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۸ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

يداله مرادی، مديرعامل شرکت آلياژسازان زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۴۱ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۷ مرداد ۱۴۰۲

صادرات، دریچه‌ای برای قدرت‌نمایی

۱۵:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در نشست مدیران عامل «تاصیکو» و «فباهنر» با فعالان بازار سرمایه مطرح شد؛

۱۶:۴۹ /دوشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۳

تا پایان هشت ماه امسال؛

۶:۲۶ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

گزارش اختصاصی «فلزات‌آنلاین»

۵:۰۹ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

فروش 15 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی مس در 9 ماه 98

۸:۱۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

اینفوگرافیک شرکت صنایع مس شهید باهنر؛

۵:۳۸ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک: نگاهی به روند شکل‌گیری و توسعه شرکت گیل‌راد شمال

۱۱:۰۱ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/20

6695800