بر اساس گزارشی از عملکرد شرکتهای بزرگ و واحدهای وابسته به سازمان ایمیدرو شامل فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، شمش آلیاژی ایران، میدکو، شمش گروه ملی، کاوه جنوب، خراسان، چادرملو، فولاد ارفع، بناب و جهان فولاد، تولید شمش فولادی طی سه ماهه نخست امسال با رشد ۸ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به پنج میلیون و ۷۰۲ هزار و ۶۰۴ تن رسید.
به گزارش «فلزات آنلاین»، برپایه جداول آمـــاری عملکــرد فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، شمش آلیاژی ایران، میدکو، شمش گروه ملی، کاوه جنوب، خراسان، چادر ملو، فولاد ارفع، بناب و جهان فولاد (سیرجان) گویـــای آن اســـت کــه بیشتریــن رشــد تولیــد شمـــش در ســه ماهـــه امسال مربوط به جهان فولاد (سیرجان) با ۵۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
همچنین بالاترین افت عملکرد در سه ماهه نخست امسال در زمینه شمش فولادی مربوط فولاد کاوه جنوب (بیلت) و فولاد خراسان (بیلت) به شکل مشترک به میزان ۲۱درصد در مقایسه با سه ماهه ابتدایی سال ۹۸ رقم خورد.
شمش تولیدی این واحدها در خرداد ماه امسال به رقم یک میلیون و ۹۴۶ هزار و ۶۱۹ تن رسید و نسبت به ماه مشابه در سال ۹۸ افزایش ۸ درصدی یافت.
بیشترین رشد عملکرد خرداد ماه در بین واحدهای یاد شده در زمینه شمش از آن میدکو (فولاد بردسیر- بیلت) با رقم ۹۹ درصد ثبت شد و کاوه جنوب هم با افت ۳۷ درصدی در مقایسه با عملکردش در خرداد ۹۸ بالاترین کاهش را داشت.
تولیدات فولادی ۳.۵ میلیون تن
جداول مورد بررسی حاکی از آن است که تولیدات فولادی واحدهای مزبور در سهماهه نخست امسال با رشد یک درصدی نسبت به سه ماهه نخست ۹۸ به رقم سه میلیون و ۵۶۹هزار و ۶۴۲ تن رسید که بیشترین رشد عملکرد در دوره مورد بررسی مربوط به گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم یک هزار و ۱۸۱درصد ثبت شد.
علاوه برایــن فولاد خراســـان در ســه ماهــه نخسـت ۹۹ نسبت به دوره مشابه پارسال با افت ۳۲ درصدی بالاترین میزان کاهش را در بین واحدهای مورد بررسی نشان میدهد.
عملکرد شرکتهای فولاد مبارکه، سبا، فولاد آذربایجان، خراسان، فولاد آلیاژی ایران، جهان فولاد سیرجان، نورد لوله اهواز، گروه ملی صنعتی فولاد ایران، فولاد اکسین، ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و فولاد بناب در خرداد ماه امسال در زمینه تولیدات فولادی رقم یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۶۷ تن را نشان میدهد که کاهش ۲ درصدی نسبت به ماه مشابه در سال گذشته دارد.
بیشترین رشد عملکرد در زمینه تولیدات فولادی در خرداد امسال مربوط به فولاد آلیاژی ایران در زمینه مقاطع فولادی با ۸۱۶ درصد ثبت شد و بالاترین کاهش هم توسط گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم ۶۹ درصد نسبت به خرداد ۹۸ به دست آمد.
بر اساس گزارشی از ایرنا، ایران اکنون در بین ۱۰ فولادساز شاخص جهان جای دارد و قرار است تا افق ۱۴۰۴ به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد برسد که تحقق آن جایگاه ایران را به رتبه هفتم جهان خواهد رساند.