طبق آمار ارائه شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، طی چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تولید فولاد کشور در اثر محدودیتهای برقی تا مرز پنج ۵ درصد کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از ایسنا، آمار تولید کل زنجیره آهن و فولاد کشور در مجموع چهار ماهه سال جاری نشان میدهد که میزان رشد ۱.۶ درصدی تولید فولاد ایران در دو ماهه ابتدایی امسال، تبدیل به افت ۴.۸ درصدی در آمار چهار ماهه شده که ناشی از محدودیتهای شدیدتر برقی فولادسازان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده است.
طبق آمار، بیشترین رشد تولید زنجیره فولاد در کنسانتره سنگآهن و آهن اسفنجی به ترتیب با ۱۶.۷ و ۱۱.۸ درصد بوده است؛ این درحالیست که در مقابل، بیشترین نرخ افت تولید به میزان ۴.۸ درصد برای فولاد میانی ثبت شده است.
همانطور که اشاره شد، تولید کنسانتره سنگآهن بیشترین رشد تولید را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است. طی چهار ماهه امسال، ۲۶ میلیون و ۱۵۰ هزار تن کنسانتره سنگآهن تولید شده که نسبت به آمار تولید آن در مدت مشابه سال گذشته به میزان ۲۲ میلیون و ۴۰۷ هزار تن، رشد ۱۶.۷ درصدی را نشان میدهد.
پس از آن طی این مدت، ۱۴ میلیون و ۴۹۴ هزار تن آهن اسفنجی تولید شده که ۱۱.۸ درصد بیش از ۱۲ میلیون و ۹۵۹ هزار تن تولید شده در مدت چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ است.
در مدت مذکور سال جاری، ۲۳ میلیون و ۳۴۴ هزار تن گندله سنگآهن تولید شده که نسبت به ۲۲ میلیون و ۸۶۲ هزار تن تولیدی در بهار سال گذشته، ۲.۱ درصد بیشتر است.
در چهار ماهه نخست امسال، به ترتیب سه میلیون و ۵۰۷ هزار تن مقاطع تخت فولادی و چهار میلیون و ۱۷۴ هزار تن مقاطع طویل فولادی تولید شده که در مقایسه با سه میلیون و ۳۲۳ هزار تن مقاطع تخت و چهار میلیون و ۴۴۹ هزار تن مقاطع طویل تولید شده در چهار ماهه نخست سال گذشته، هرچند که تولید مقاطع تخت ۵.۵ درصد رشد کرده اما تولید مقاطع طویل ۷.۲ درصد افت کرده است.
تولید محصولات فولادی از هفت میلیون و ۸۲۲ هزار تن در چهار ماهه سال گذشته، به هفت میلیون و ۶۸۱ هزار تن رسیده و بدین ترتیب ۱.۸درصد افت تولید را رقم زده است.
در نهایت تولید فولاد میانی از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه به میزان ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید شده که نسبت به ۱۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تن تولید شده در مدت مشابه سال گذشته، افت ۴.۸ درصدی را ثبت کرده است.
انتهای پیام//