مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: این مجتمع عظیم صنعتی بر اساس برنامهریزی مدونی که دارد، مصمم است عملکرد فعالیتهای زیستمحیطی مجموعه را هر سه ماه یک بار به سازمان محیط زیست استان ارائه کند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، همایش بزرگداشت روز جهانی ایمنی، بهداشت و محیط زیست با حضور مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان اصفهان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان و جمعی از مسئولان و تلاشگران ذوب آهن اصفهان، استان و شهرستان لنجان روز چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه در تالار آهن این شرکت برگزار شد.
آیتالله رهبر مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی شرکت ذوب آهن اصفهان در این همایش بیان کرد: حیات همه موجودات زنده به اکسیژن وابسته است؛ به همین دلیل حفظ و نگهداری محیط زیست که در قرآن کریم نیز به آن تاکید فراوانی شده، وظیفه تک تک انسانهاست.
وی افزود: افزایش سرانه فضای سبز از طریق درختکاری نیز در دین مبین اسلام به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است و در این راستا ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولیدکننده فولاد در ایران، بزرگترین جنگل دست کاشت را در سطح خاورمیانه داراست که این رویکرد نشان از تعهد زیستمحیطی والای این شرکت است.
مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی شرکت ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: این مجتمع عظیم صنعتی با تعریف طرحها و پروژههای گوناگون همواره سعی داشته است در راستای سلامت کارکنان و جامعه پیرامون، استانداردهای زیستمحیطی را رعایت کند و همچنین برنامههای خوبی را نیز در دست اقدام دارد.
احمدرضا لاهیجانزاده، مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان اصفهان در این همایش عنوان کرد: شرکت ذوب آهن اصفهان، طرح جامع مدیریت زیستمحیطی را از حدود دو سال پیش آغاز کرده است که به همراه مدیرعامل این شرکت، از پروژههای در دست اقدام ذوب آهن اصفهان بازدید کردیم. این پروژهها که پیشرفتهای مختلفی دارند و برخی نیز در مرحله آغاز هستند، بر اساس برنامه زمانبندی در بازه سه ساله به بهرهبرداری میرسند که در نتیجه بخش عمده مشکلات مربوط به آلایندگی این شرکت حل میشود.
وی مطرح کرد: با عزم و همت راسخ مسئولان و تلاشگران ذوب آهن اصفهان که در شرایط تحریم این صنعت را حفظ و پروژههای مختلفی اجرا کردند، قطعا پروژههای زیستمحیطی در دست اقدام نیز به نتیجه مطلوبی میرسد. ذوب آهن اصفهان در مباحث بهداشت و محیط زیست، تاریخساز است و بسیاری از استانداردهای مربوطه در این شرکت تدوین شده و صادرکننده استانداردهای بهداشت حرفهای محسوب میشود.
لاهیجانزاده با اشاره به اینکه میزان آلودگی هوا در اصفهان و شعاع ۵۰ کیلومتری نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است، گفت: در شهر اصفهان و اطراف آن، سهم آلایندگی صنایع و حملونقل مشخص است، به همین دلیل باید برای کنترل آلایندگی در شهر اصفهان بر حملونقل تمرکز کنیم و در اطراف اصفهان در خصوص رفع آلایندگی صنایع همت بیشتری داشته باشیم.
منصور شیشه فروش، مدیر کل مدیریت ستاد بحران استانداری اصفهان در این همایش از تلاشهای مجموعه ذوب آهن اصفهان در راستای تولید و اقدامات مربوط به ایمنی، بهداشت و محیط زیست قدردانی کرد و گفت: از ۵۰ مخاطره شناخته شده در کشور، امکان رخ دادن ۴۲ مخاطره در استان اصفهان وجود دارد که باید برای مقابله با همگی آنها آمادگی و برنامه داشته باشیم.
وی مخاطرات مربوط به کمآبی، قطع برق و گاز و همچنین آلودگی هوا در بخش صنعت را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: صنایع باید در این حوزهها برنامهریزی کنند و به خصوص در حوزه محیط زیست و رفع آلایندگی، تمام تلاش خود را بهکار گیرند تا روزهای ناسالم کمتری به لحاظ آلودگی هوا داشته باشیم. صنایعی که دراستان اصفهان هستند، مزایای زیادی برای کل کشور ایجاد میکنند و به همین دلیل سبد انرژی آنها نباید در سبد انرژی استان محاسبه شود تا بخش تولید با مشکل تامین انرژی مواجه نشود.
مدیر کل مدیریت ستاد بحران استانداری اصفهان ابراز کرد: ذوب آهن اصفهان در قالب طرح جامع زیستمحیطی، ۳۶ اقدام در حال اجرا دارد که میتواند شرایط زیستمحیطی این شرکت را متحول سازد.
مهدی کوهی، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در این مراسم اظهار داشت: این مجتمع عظیم صنعتی از بدو تاسیس تاکنون، همگام با تولید محصولات فولادی بر اساس استانداردهای روز دنیا، پروژههای متنوعی را در سه بخش آب، خاک و هوا تعریف کرده است. همکاران ما در ذوب آهن اصفهان، تعداد ۳۶ پروژه زیستمحیطی را از گذشته طراحی کردند که از این میزان ۱۶ پروژه در بخش هوا و ۶ پروژه در حیطه آب و پساب است. ۱۶ پروژه یاد شده، هماکنون از پیشرفت ۴۲ درصدی برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه ذوب آهن اصفهان همواره تعامل بسیار خوبی با اداره محیط زیست شهرستان لنجان و اداره کل محیط زیست استان اصفهان دارد، یادآور شد: گزارش جامع پروژههای زیستمحیطی ذوب آهن اصفهان در قالب یک طرح جامع در دست تدوین است تا در نشستی که با مسئولان اداره کل حفاظت از محیط زیست شهرستان و استان در آینده نزدیک برگزار میشود، ارائه شود.
کوهی بیان کرد: در ذوب آهن اصفهان، پیشگامان بزرگی در حیطه طب کار، خدمت صادقانه و ماندگار داشتند که از آنها به عنوان الگویی برای صنایع کشور یاد میشود؛ به همین دلیل در این برنامه شایسته میدانیم، یاد و نام زنده یاد دکتر قناعی و خانم دکتر کوروش که بنیانگذار طب کار در کشور بودند را گرامی بداریم؛ همکاران و شاگردان این بزرگواران ادامهدهنده راه این افراد هستند.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان اضافه کرد: این مجتمع عظیم صنعتی بر اساس برنامهریزی مدونی که دارد، مصمم است عملکرد فعالیتهای زیستمحیطی مجموعه را هر سه ماه یک بار به سازمان محیط زیست استان ارائه کند.
حمید گلهداری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این مراسم مطرح کرد: ذوب آهن اصفهان در پیشرفت صنعتی کشور نقش خود را به خوبی ایفا کرده است؛ به همین دلیل امروز باید از این صنعت مهم حمایت شود. ذوب آهن اصفهان در تمام عرصههای مربوط به بهداشت و سلامت از جمله معاینات دورهای کارکنان، تهیه لوازم و تجهیزات بهداشتی و ایمنی و مسائل زیستمحیطی، فعالیتهای مناسبی انجام داده است.
وی ادامه داد: برای توسعه فعالیتهای مروبط به بهداشت و سلامت در استان نیازمند حمایت صنایع هستیم؛ همان گونه که در دوران کرونا صنایع خدمات بسیار خوبی ارائه کردند. در جهت رفع سایر مشکلات نیز این اتحاد و حمایت ضروری است.
سیدحمید حسینی، مدیر بهداشت و محیط زیست شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در این آیین ضمن خیرمقدم حضور مدعوین، خاطرنشان کرد: فلسفه برگزاری چنین جلساتی این است که از دانش و تجربیات مسئولان در سطح استان بهرهمند شویم و بتوانیم در سه بخش ایمنی، بهداشت و محیط زیست با تعریف فرایندهای جدید ارتقای عملکرد را رقم بزنیم.
شایان ذکر است در پایان این همایش، از چند تن از فعالان برتر حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت تشکر و قدردانی شد.
انتهای پیام//