مدیرکل سازمان صمت استان آذربایجان غربی گفت: اگر در ایران ۱۰ منطقه مستعد معدنی را اولویتبندی کنیم، قطعا تکاب جزو پنج اولویت اول بوده و از قطبهای معدنی کشور محسوب میشود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از ایسنا، عبدالحمید سرتیپی با اشاره به اینکه طلا در هر کشور چه از نظر اکتشاف و استخراج و چه از نظر فرآوری و فروش جزو ذخایر استراتژیک بوده و تابع یک سری ضوابط و مقررات است، بیان کرد: معدن طلای زرشوران با قدمتی بیش از ۱۰۰ سال، دارای ذخیره بیش از ۴۳ میلیون تن بوده و در نوع خود یکی از بینظیرترین معادنی است که آینده بسیار روشنی دارد. با عنایت به اینکه اقتصاد تکاب به معدن وابسته است، اگر فعالیتهای این معدن به صورت علمی صورت بگیرد، صدها سال دارای ارزش افزوده ملی خواهد بود.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات بسیار خوبی که در آذربایجان غربی صورت گرفته، حضور شرکتهای سرمایهگذاری یا هلدینگهای معدنی اقتصادی در سطح استان است، اظهار داشت: بیش از ۱۲ مورد از این شرکتها اغلب دولتی و یا وابسته به دولت بوده و یا شرکتهای توانمندی هستند که برابر تفاهمنامههای تدوین شده در آذربایجان غربی حضور دارند.
مدیرکل سازمان صمت استان آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: طی دو سال اخیر در بخش معدن آذربایجان غربی، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان حقوق دولتی دریافت شده که این رقم در مقایسه با مجموع دو سال قبل از آن، تقریبا افزایش دو برابری داشته است؛ همچنین ۷۴۰ محدوده معدنی طی این دو سال به مزایده گذاشته شده و جنوب استان نیز در برنامه ژئوفیزیک هوایی قرار داده شده است.
انتهای پیام//