سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۴۴ /پنج شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۴۹ /یکشنبه/۳۱ تیر ۱۴۰۳

با هدف بررسی عملکرد تاصیکو،

جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین برگزار شد

روز شنبه 30 تیر ماه 1403، جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه منتهی به 31 خرداد ماه سال جاری شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران ارشد شستا، مدیرعامل، هیئت مدیره، معاونان و مدیران ارشد هلدینگ صدر تامین و مدیران عامل شرکت‌های تابعه تاصیکو در محل سالن جلسات شستا برگزار شد.

روز شنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۳، جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ماه سال جاری شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران ارشد شستا، مدیرعامل، هیئت مدیره، معاونان و مدیران ارشد هلدینگ صدر تامین و مدیران عامل شرکت‌های تابعه تاصیکو در محل سالن جلسات شستا برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین، بر اساس گزارش تجمیعی عملکرد تاصیکو در سه ماه ابتدایی سال مالی ۱۴۰۳، درآمد عملیاتی با رشد ۵۴ درصدی نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۱۰۴ درصد از بودجه مصوب را محقق کرد؛ همچنین در شاخص سود خالص ۱۰۴ درصد از بودجه معین تحقق یافته است.

در این جلسه عملکرد و بودجه شرکت‌های تابعه هلدینگ صدر تامین شامل شرکت‌های مدیریتی بورسی صنایع مس شهید باهنر، معدنی املاح ایران، صنایع خاک چینی، زغال‌سنگ پروده طبس، فرآورده‌های نسوز ایران، کاشی الوند، کاشی سعدی، لعابیران، صنایع سرام آرا، پشم شیشه ایران و همچنین شرکت‌های مدیریتی غیربورسی پودر بندر امام، اکتشاف و حفاری صدر تامین، توسعه معادن پارس تامین و توسعه معادن طلای کردستان مورد بررسی قرار گرفت.

در جلسه ارزیابی عملکرد تاصیکو عارف نوروزی، مدیرعامل شرکت‌ سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی بر لزوم هم‌افزایی و افزایش تبادلات درون‌گروهی هلدینگ‌های شستا تاکید کرد و حمایت همه‌جانبه شستا برای افزایش تولید با هدف تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» را امری خطیر دانست تا ماموریت‌های محوله به شرکت‌ها در چارچوبی که شکوفایی و رونق مجموعه را به دنبال دارد، پیش رود.

در ادامه جلسه امیرحسین نادری، مدیرعامل هلدینگ صدر تامین توجه به پایداری تولید در مجموعه زغال‌سنگ و اهمیت صادرات زغال‌سنگ در کنار تلاش برای افزایش تولید و تامین نیاز داخل از طریق بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در راستای کاهش واردات و جلوگیری از خروج ارز از کشور را موارد با اهمیت در این حوزه دانست و اقدام و عمل در حوزه‌های تکمیل زنجیره ارزش زغال‌سنگ، عناصر نادر خاکی، مس و املاح و فرآورده‌های معدنی را از جمله برنامه‌های اصلی تاصیکو عنوان کرد.

در این جلسه اقدام برای رفع موانع صادرات و ارزآوری، تخصیص ارز، تامین مالی پروژه‌های توسعه‌ای و تسریع در پیشرفت پروژه‌ها، حل‌وفصل موارد حقوقی و جلوگیری از ایجاد پرونده‌های جدید و انتخاب افراد شایسته برای تامین منافع و دفاع از حقوق شرکت‌ها و کاهش موارد مندرج در گزارش حسابرسی مورد بررسی گرفت.

انتهای پیام//

مدیر روابط عمومی هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

۱۲:۲۱ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سومین دوره مسئولیت اجتماعی برند برتر،

۱۶:۱۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۹:۳۳ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات عنوان کرد:

۹:۳۴ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/24

233167

فلزات آنلاین

1404/02/24

869230

فلزات آنلاین

1404/02/24

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/24

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/24

28474

فلزات آنلاین

1404/02/24

16592

فلزات آنلاین

1404/02/24

43388

فلزات آنلاین

1404/02/24

65608

فلزات آنلاین

1404/02/24

47680

فلزات آنلاین

1404/02/24

44103

فلزات آنلاین

1404/02/24

37652

فلزات آنلاین

1404/02/24

35585

فلزات آنلاین

1404/02/24

35019

فلزات آنلاین

1404/02/24

43580

فلزات آنلاین

1404/02/24

38743

فلزات آنلاین

1404/02/24

59217

فلزات آنلاین

1404/02/24

32889

فلزات آنلاین

1404/02/24

41806

فلزات آنلاین

1404/02/24

56111

فلزات آنلاین

1404/02/24

6582200