سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۰۶ /جمعه/۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۰۴ /یکشنبه/۵ آذر ۱۴۰۲

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ «تاصیکو» برگزار شد

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران ارشد شستا و هلدینگ صدر تامین در محل سالن جلسات شستا برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین، در این جلسه عملکرد و بودجه شرکت‌های تابعه هلدینگ صدرتامین شامل ۱۴ شرکت مدیریتی بورسی و چهار شرکت مدیریتی غیربورسی مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش ۶ ماهه ابتدایی سال مالی ۱۴۰۲ هلدینگ صدرتامین در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال قبل، درآمد عملیاتی با رشد ۵۷ درصدی و سودخالص با رشد ۳۵ درصدی، به ترتیب ۱۰۱ و ۹۷ درصد از بودجه مصوب ۶ ماه ابتدایی سال مالی جاری را محقق ساخته است.

امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرای این شرکت، بیان کرد: از جمله مهم‌ترین پروژه‌های توسعه‌ای شرکت، توسعه فعالیت‌های اکتشافی و آماده‌سازی معدن و کارخانه استحصال طلا در کردستان است که طراحی پایه، خاک‌برداری، تسطیح زمین و فنس‌کشی به پایان رسیده و در حال سفارش‌گذاری تجهیزات و شروع عملیات عمرانی هستیم و طبق برنامه زمان‌بندی، این پروژه تا پایان ۱۴۰۳ راه‌اندازی خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت تامین نیاز زغال‌سنگ کشور از طریق تولید داخلی، افزود: با اجرای طرح توسعه طراحی شده در جهت افزایش میزان تولید زغال‌سنگ در شرکت زغال‌سنگ پروده طبس، پروژه طراحی و تجهیز بلوک ۶ زغال‌سنگ جهت تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن زغال‌سنگ خام در مرحله طراحی و تجهیز است که تاکنون با پیشرفت حدود ۲۰ درصد طبق برنامه زمان‌بندی پیش رفته است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در خصوص سایر پروژه‌های برنامه‌ریزی شده برای شرکت‌های تابعه این هلدینگ که توسط متخصصان مجموعه با سرعت در حال پیشرفت هستند، تصریح کرد: از جمله دیگر پروژه‌های در دست اقدام شرکت‌های تابعه، پروژه احداث کارخانه تولید سولفات پتاسیم و کلرید کلسیم در شرکت معدنی املاح ایران بوده که در مرحله راه‌اندازی است؛ همچنین مراسم کلنگ‌زنی پروژه احداث کارخانه استحصال نقره انجام شده و خط تولید سرامیک مینیاتوری در شرکت سرام آرا به بهره‌برداری رسیده است؛ همچنین پروژه تولید پرسلان سایز بزرگ در شرکت کاشی الوند در حال انجام است.

وی ادامه داد: کارخانه استحصال طلای تفتان در زمستان ۱۴۰۲ افتتاح خواهد شد و چندین پروژه توسعه‌ای دیگر در ۱۰ استان کشور طبق برنامه زمان‌بندی در حال اجرا هستند که پیشرفت فیزیکی قابل‌توجه و بر اساس زمان‌بندی تعیین شده داشته‌اند که این سرعت در پیشرفت پروژه‌ها معمولا در کشور ما به صورت نادر اتفاق می‌افتد و یکی از دستاورهای هلدینگ صدر تامین محسوب می‌شود.

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در پایان از پذیرش شرکت پروژه استحصال طلای تفتان به بازار سرمایه خبر داد و خاطرنشان کرد: این شرکت به زودی وارد مدار تولید خواهد شد و در سال اول ۵۰۰ کیلوگرم طلا تولید خواهد کرد که طی چند سال و با اجرای طرح‌های توسعه‌ای، میزان قابل‌توجهی از نیاز طلای کشور را تامین خواهد کرد.

انتهای پیام//

مدیر روابط عمومی هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

۱۲:۲۱ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سومین دوره مسئولیت اجتماعی برند برتر،

۱۶:۱۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۹:۳۳ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات عنوان کرد:

۹:۳۴ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/25

233167

فلزات آنلاین

1404/02/25

869230

فلزات آنلاین

1404/02/25

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/25

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/25

28474

فلزات آنلاین

1404/02/25

16592

فلزات آنلاین

1404/02/25

43388

فلزات آنلاین

1404/02/25

65608

فلزات آنلاین

1404/02/25

47680

فلزات آنلاین

1404/02/25

44103

فلزات آنلاین

1404/02/25

37687

فلزات آنلاین

1404/02/25

35882

فلزات آنلاین

1404/02/25

35490

فلزات آنلاین

1404/02/25

43580

فلزات آنلاین

1404/02/25

38743

فلزات آنلاین

1404/02/25

59217

فلزات آنلاین

1404/02/25

32989

فلزات آنلاین

1404/02/25

41806

فلزات آنلاین

1404/02/25

56111

فلزات آنلاین

1404/02/25

6460500