سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۱۱ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۴۷ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

قائمی‌راد مطرح کرد:

جهش تولید فولاد و مس با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی «ومعادن»

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ضمن ارائه گزارشی از عملکرد «ومعادن» در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری زنجیره فولاد و مس، گفت: هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور فعال در زنجیره معادن و فلزات آهنی و غیرآهنی، در حال حاضر ۹۹ پروژه در سطح کشور دارد که راهبری ۱۴ پروژه با نظارت مستقیم این هلدینگ و توسط شرکت‌های تابعه صورت می‌پذیرد.

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ضمن ارائه گزارشی از عملکرد «ومعادن» در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری زنجیره فولاد و مس، گفت: هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور فعال در زنجیره معادن و فلزات آهنی و غیرآهنی، در حال حاضر ۹۹ پروژه در سطح کشور دارد که راهبری ۱۴ پروژه با نظارت مستقیم این هلدینگ و توسط شرکت‌های تابعه صورت می‌پذیرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، محمدحسین قائمی‌راد اظهار داشت: اجرای چندین پروژه مهم از مجموعه ۴۸ پروژه پیشران دولت بر عهده هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است که به ترتیب شامل پروژه‌های احداث نیروگاه ۳۶۶ مگاواتی تولید برق، آهن و فولاد کردستان، گندله‌سازی صباامید غرب خاورمیانه، کنسانتره صبانور، آهن‌ اسفنجی آرتاویل و آهن‌ اسفنجی اقلید می‌شود.

به گفته وی، پروژه ۳۶۶ مگاواتی تولید برق در ابتدای سال‌ ۱۴۰۳ توسط شرکت پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه به انجام رسید و وارد مدار شد. همچنین، یک نیروگاه ۳۶۶ مگاواتی دیگر نیز با وارد مدار کردن دو واحد بخار تا سال ۱۴۰۶ وارد مدار خواهد شد؛ شایان ذکر است، پروژه نیروگاهی ۳۶۶ مگاواتی بخار نیازمند ۲۰۰ میلیون یورو و پنج هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های «ومعادن» در ادامه کسری ۲۴ هزار مگاواتی برق شبکه سراسری را مورد اشاره قرار داد و افزود: هلدینگ «ومعادن» از طریق شرکت پویا انرژی، ساخت نیروگاه‌های ۱۴، ۱۶ و ۱۰ مگاواتی خورشیدی را نیز در دستور کار خود قرار داده است که پیش‌بینی می‌شود تا نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۴ وارد مدار شوند.

قائمی‌راد تصریح کرد: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با سهام‌داری ۵۶ درصدی فولاد کردستان، دو پروژه پیشران تولید آهن‌ اسفنجی به ظرفیت ۱.۶ میلیون تن در بیجار و کارخانه فولادسازی به ظرفیت یک میلیون تن در قروه را در دستور کار خود قرار داده است که پروژه آهن‌ اسفنجی بیجار تا پایان بهمن‌ ماه سال گذشته با صرف هزینه ۴۱ میلیون یورو و ۶۵۰ میلیارد تومان، بالغ‌ بر ۴۹ درصد پیشرفت داشته و پیش‌بینی می‌شود تا اسفند ماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: پروژه پیشران دوم در کردستان که راه‌اندازی یک کارخانه یک میلیون تنی تولید فولاد در قروه است نیز با پیمانکاری شرکت ایریتک در دست اقدام بوده و ساخت تجهیزات آن طی عقد قراردادی به شرکت ایتالیایی دانیلی واگذار شده است؛ تاکنون نیز ۲۰ میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های «ومعادن» در ادامه سهام‌داری ۸۴ درصدی این هلدینگ در صبانور را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در پی کشف ذخیره ۳۹۰ میلیون تنی در معادن گلالی، باباعلی و شهرک، افزایش ظرفیت پروژه تولید کنسانتره این شرکت از دو میلیون تن به ۲.۵ میلیون تن در دستور کار مجموعه قرار گرفت. با توجه به سرمایه‌بر بودن زیرساخت‌های جاده‌ای و زمان‌بر بودن مجوزهای لازم جهت انتقال زمین، اجرای این پروژه با تاخیر همراه شد که با رفع موانع موجود تلاش خواهیم کرد پروژه در سال جاری پیشرفت قابل قبولی داشته باشد.

قائمی‌راد اضافه کرد: پروژه گندله‌سازی ۹۲۰ هزار تنی صباامید غرب خاورمیانه نیز پیشرفت ۶۵ درصدی داشته است و پیش‌بینی می‌شود در اسفند ماه امسال به بهره‌برداری برسد.

وی در تشریح پروژه ۱.۱ میلیون تنی آهن‌ اسفنجی آرتاویل واقع در استان اردبیل، گفت: «ومعادن» با سهام‌داری ۴۰ درصدی در آهن‌ اسفنجی آرتاویل با صرف هزینه ۷۰ میلیون یورو و ۶ میلیارد تومانی برای این پروژه، شاهد پیشرفت ۶۲ درصدی در این پروژه بوده است و پیش‌بینی می‌شود در اسفند ماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های «ومعادن» عنوان کرد: پروژه آهن‌ اسفنجی ۱.۱ میلیون تنی اقلید در استان فارس به عنوان هفتمین پروژه پیشران دولت که راهبری آن برعهده «ومعادن» است، تاکنون با صرف هزینه ۱۰ میلیون یورو و یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان با پیمانکاری ایریتک، بالغ‌ بر ۲۴ درصد پیشرفت داشته است.

قائمی‌راد بیان کرد: علاوه‌ بر پروژه‌های پیشران، هلدینگ «ومعادن» با راهبری پروژه مس جانجا با پیشرفت ۱۹ درصدی، تاکنون یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده اما نیازمند بیش از ۴۰۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری است.

وی تصریح کرد: پروژه صنایع فروآلیاژ شیروان نیز در دو فاز ۳۲ هزار تنی فرومنگنز و ۲۵ هزار تن فروسیلیکومنگنز تعریف شده که تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای فاز اول از سوی «ومعادن» و سهام‌داران به این مجموعه تزریق مالی صورت گرفته است.

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های «ومعادن» اضافه کرد: پروژه تولید نوارنقاله تحت عنوان کانیارساعی با سهام‌داری ۴۹ درصدی «ومعادن» نیز تاکنون با دریافت سرمایه ۱۰۰ میلیارد تومانی از این هلدینگ، پیشرفت ۱۲ درصدی داشته است.

قائمی‌راد با بیان این مهم که سودآوری «ومعادن» در سال گذشته ۱۷ همت بوده و سهم سرمایه مورد نیاز هلدینگ برای وارد مدار شدن ۹۹ پروژه‌ در حال اجرا بالغ‌ بر ۲۵۰ همت است، پروژه‌محور شدن برخی شرکت‌های زیرمجموعه گروه و تامین مالی از بورس اوراق بهادار را یکی از روش‌های تامین سرمایه و پیشبرد سریع‌تر پروژه‌های در دست اقدام دانست و ابراز امیدواری کرد تا با پیاده‌سازی شیوه‌های نوین، تامین مالی پروژه‌های زنجیره صنایع فلزی و معدنی محقق شود.

وی در ادامه ضرورت چابک‌سازی اجرای پروژه‌های ملی را یادآور شد و افزود: یکی از دلایل زمان‌بر بودن پروژه‌هایی که سازمان‌های دولتی سهام‌دار آن‌ها هستند، تشریفات تخصیصی ارز برای انعقاد قرارداد با تکنولوگ و تشکیل هیئت هفت نفره جهت تایید عدم‌ ساخت داخل تجهیزات و تکنولوژی مورد استفاده در کارخانه‌ها است. از سوی دیگر، شرکت‌های دولتی که در آستانه واگذاری هستند، با سهام‌داری در پروژه‌های کلان، این پروژه‌ها را از نظر افزایش سرمایه و قوانین حاکمیتی دچار مشکل می‌کنند.

معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های «ومعادن» در پایان ضرورت نظارت بر صدور مجوز تولید زنجیره فولاد با بررسی میزان ذخایر سنگ‌آهن را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: با صدور مجوزهای بی‌رویه تولید فولاد علی‌رغم محدودیت منابع معدنی، راندمان تولید واحدهای بزرگ‌مقیاس تحت تاثیر قرار گرفته و با تولید کمتر از ظرفیت، هزینه‌های سربار و تولید بالا رفته و پیش‌بینی وقوع بحران‌های اجتماعی در نتیجه افزایش بهای تمام شده و زیان‌ده شدن شرکتی اجتناب‌ناپذیر است. در نتیجه ضرورت دارد توجه به سرمایه‌گذاری در حوزه اکتشافات با استفاده از تکنولوژی های روز و اکتشافات در عمق مورد توجه قرار گیرد و کنترل صدور مجوزهای تولید فولاد در دستور کار مسولان قرار گیرد.

قائمی‌راد در خصوص سرمایه‌گذاری جهت اکتشاف با اهداف گفته شده، یادآور شد: شرکت پایا در این راستا تشکیل شد که شرکت‌های معدنی و فولادی بزرگی در آن سهام‌دار هستند و به نظر می‌رسد با حمایت سهام‌داران و البته دولت بتوان موفقیت‌های قابل قبولی را در زمینه اهداف گفته شده داشته باشد.

انتهای پیام//

در راستای سیاست‌های اکتشافی وزیر صمت صورت گرفت؛

۱۵:۰۱ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست آقاجانلو با سفیر نیجر مطرح شد؛

۱۱:۱۷ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

در اردیبهشت ماه 1404 برگزار شد؛

۶:۲۷ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

از سوی دادگستری کل استان کرمان اعلام شد:

۱۲:۱۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

هم‌زمان با بهره‌برداری از معادن تازه‌نفس،

۱۰:۳۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

در بازه زمانی 24-2020 بررسی شد؛

۹:۰۶ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در پی افزایش قیمت انرژی در آفریقا،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در مجمع عمومی فوق‌العاده و عادی سالیانه به تصویب رسید؛

۱۳:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست تحلیلی «وکغدیر» مطرح شد؛

۱۵:۴۶ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/22

235500

فلزات آنلاین

1404/02/22

869230

فلزات آنلاین

1404/02/22

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/22

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/22

28353

فلزات آنلاین

1404/02/22

16433

فلزات آنلاین

1404/02/22

43843

فلزات آنلاین

1404/02/22

65608

فلزات آنلاین

1404/02/22

47680

فلزات آنلاین

1404/02/22

44103

فلزات آنلاین

1404/02/22

37364

فلزات آنلاین

1404/02/22

35545

فلزات آنلاین

1404/02/22

35233

فلزات آنلاین

1404/02/22

43700

فلزات آنلاین

1404/02/22

39059

فلزات آنلاین

1404/02/22

59217

فلزات آنلاین

1404/02/22

32869

فلزات آنلاین

1404/02/22

42261

فلزات آنلاین

1404/02/22

56214

فلزات آنلاین

1404/02/22

6648200