نتیجه عملکرد قابلقبول شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در تولید و فروش را میتوان در سود محقق شده مشاهده کرد؛ جایی که این شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه اخیر خود، مبلغ دو هزار و ۱۶۰ ریال سود به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم و با تقسیم حدود ۸۰ درصدی، رضایت سرمایهگذاران و سهامداران خود را جلب کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور از جمله شرکتهای مطرح و فعال در حوزه استخراج و فرآوری سنگآهن در کشور به شمار میرود و نقش مهمی در زنجیره تولید فولاد کشور ایفا می کند. این شرکت از منابع غنی سنگآهن بهره میگیرد و در اختیار داشتن معادن سنگآهن غنی و کیفی، مزیت رقابتی بالایی را برای «کنور» ایجاد کرده است.
البته شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور از خامفروشی دوری جسته و سنگآهن خود را به محصولاتی با ارزش افزوده بالاتر تبدیل میکند و در حال حاضر با ظرفیت تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن کنسانتره و ۵۰۰ هزار تن گندله، بزرگترین تولیدکننده این محصولات در منطقه غرب کشور به شمار میرود.
هماکنون در بازار سنگآهن رقابت شدیدی وجود دارد و صبانور به سبب وجود ظرفیت بالا در تولید محصولات مذکور، جایگاه مستحکمی در صـنعت در اختیار دارد. محصولات این شرکت از نظر کیفیت در سطح قابل قبولی قرار دارند و سهم فروش محصولات از بازارها به طور مداوم در حال افزایش بوده که نشاندهنده اعتماد مشتریان به محصولات است.
به همین جهت، شاهد افزایش ۷۶ هزار تنی مقدار تولید محصولات در سال ۱۴۰۲ و دستیابی به تولید بیش از ۱.۸ میلیون تن انواع محصولات در این شرکت هستیم. از سوی دیگر، نمایش شرایط مطلوب محصولات را میتوان در میزان سفارشات خرید مشاهده کرد؛ جایی که شاهد افزایش ۵۳ درصدی میزان فروش محصولات در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بودهایم.
این امر در حالی محقق شد که افزایش نرخ نیز در محصولات رقم خورد و گندله تولیدی صبانور با نرخ میانگین ۴۸.۷ میلیون ریال در هر تن طی سال به فروش رفت؛ در شرایطی که سال قبل از آن نرخ میانگین ۳۰ میلیون ریال بود. بررسی معاملات بورس کالا در سال گذشته بیانگر آن است که برای محصولات شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور تقاضای مناسبی وجود داشته است.
همانطور که اشاره شد، به دلیل غنای بالا و کیفیت مطلوب سنگآهن در اختیار شرکت، حاشیه امن و قابلتوجهی جهت شناسایی سود عملیاتی و تامین مواد اولیه ایجاد شده است. حاشیه سود عملیاتی «کنور» در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۵۰ درصد بود که در مقایسه با سایر تولیدکنندگان بزرگ کنسانتره و گندله در کشور، رقم بالاتر و قابلتوجهی محسوب میشود.
نتیجه عملکرد خوب شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در تولید و فروش را میتوان در سود محقق شده مشاهده کرد. سود خالص سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن، افزایش ۸۵ درصدی را به ثبت رساند و با رقم ۳۴ هزار و ۸۱۲ میلیارد ریال معادل دو هزار و ۲۷۶ ریال به ازای هر سهم راهی مجمع عمومی عادی سالیانه شد.
این شرکت در مجمع نیز عیار خود را نشان داد و دست و دلبازانه مبلغ دو هزار و ۱۶۰ ریال سود به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم کرد و با تقسیم حدود ۸۰ درصدی، سرمایهگذاران و سهامداران خود را راضی رهسپار کرد.
انتهای پیام//