سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۰۹ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۱۰ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح کرد:

حرکت بر لبه تکنولوژی و دانش در کنفرانس فولادسازی

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: رویکرد برگزاری سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد هرمزگان با توجه به جایگاه صنعت فولاد کشور، باید حرکت بر لبه تکنولوژی و دانش و استفاده از ابتکارات و نوآوری‌ها در این صنعت باشد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، محمدیاسر طیب‌نیا در حاشیه برگزاری بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور در کیش با اشاره به توسعه صنعت فولاد کشور طی دو دهه گذشته، بیان کرد: گروه فولاد مبارکه طی سال‌های اخیر پیشتاز توسعه در صنعت فولاد کشور بوده و برنامه‌های جدی را برای این حوزه تعریف کرده است. شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه در شرایط کنونی با وجود همه محدودیت‌ها با ۱۰۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

 وی افزود: در صورتی که قصد داشته باشیم در رقابت کنونی و آتی داخلی و بین‌المللی جایگاه خود در صنعت فولاد را حفظ کنیم، باید در لبه تکنولوژی حرکت و این تکنولوژی‌ها را به‌روز کنیم. هر یک از مجموعه‌های گروه فولاد مبارکه، ماموریت‌هایی در یکی از حوزه‌های اصلی صنعت فولاد دارند.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به برگزاری سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد هرمزگان، خاطرنشان کرد: فولاد هرمزگان که در حوزه ریخته‌گری فولاد فعالیت می‌کند، ابتکار خوبی صورت داده و دو دوره کنفرانس تخصصی فولادسازی را برگزار کرده است. این اقدام در حوزه صنعت فولاد، یکی از فعالیت‌های بنیادین به شمار می‌رود.

طیب‌نیا ادامه داد: امروزه تولیدکنندگان فولاد علاوه بر فعالیت در حوزه ریخته‌گری و متالورژی، باید به حوزه‌هایی همچون صنعت سبز، هوش مصنوعی و نوآوری وارد شوند که جزو مباحث روز دنیا به شمار می‌روند. در صورتی که نتوانیم در این حوزه‌ها اقدامات متناسب را تعریف کنیم و ساختار نیروی انسانی را متناسب سازیم، از میدان رقابت عقب خواهیم ماند.

وی تصریح کرد: کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری فولاد هرمزگان اتفاق خوبی برای این صنعت است اما باید در جهت عمق بخشیدن به این موضوعات کنفرانس حرکت کرد؛ همچنین به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که کنفرانس حرفی برای گفتن در صنعت فولاد کشور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تاکید کرد: با اینکه صنعت فولاد کشور طی دهه‌های گذشته پیرو بوده است اما اکنون جایگاه این صنعت طوری است که می‌توانیم به تدریج به حوزه‌های نوآوری وارد شویم و حرفی برای گفتن داشته باشیم. به طور مثال، حوزه احیا مستقیم در کشور ما یکی از حلقه‌هایی است که توانسته با توسعه دانش در زمینه تکنولوژی، نوآوری و حتی صادرات دانش و تکنولوژی داشته باشد. هم‌اکنون کشورهای پیشرو در صنعت فولاد به دنبال تکنولوژی ایرانی احیا مستقیم هستند. این توسعه دانش و تکنولوژی باید در سایر حلقه‌های صنعت فولاد نهادینه شود.

طیب‌نیا عنوان کرد: انتظار داریم برگزاری سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری فولاد هرمزگان یک گام جدی در توسعه دانش و تکنولوژی صنعت فولاد باشد؛ به گونه‌ای که شاهد ارائه ابتکارات و نوآوری‌های صنعت فولاد در این کنفرانس باشیم و حتی از گردآوری دانش روز دنیا یک گام فراتر رود. این رویکرد باعث می‌شود صنعت فولاد کشور به تدریج یک مرجع جدید در دنیا در حوزه تکنولوژی و نوآوری باشد.

وی با تاکید بر اینکه حرکت در لبه دانش و تکنولوژی نیازمند سرمایه انسانی خاص است، اظهار داشت: در حال حاضر ساختار نیروی انسانی در صنعت فولاد کشور نسبت به سایر کشورهای پیشرو، بزرگ و سنگین بوده و ممکن است از چابکی لازم برخوردار نباشد. شرکت پشتیبانی نوآوری و فناوری فولاد مبارکه با این هدف تاسیس شد که چابکی لازم را داشته باشد و بتواند از دانشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنعت فولاد حمایت کند. این شرکت همچنین سرمایه‌گذاری هدفمند، تربیت نیروی انسانی، جهت‌دهی، جریان‌دهی و گفتمان‌سازی در حوزه نوآوری را در شرکت‌های دانش‌بنیان برعهده دارد. این یعنی شرکت پشتیبانی نوآوری و فناوری فولاد مبارکه حرکت‌های نوآورانه را در گروه فولاد مبارکه مدیریت کند.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در پایان با اشاره به برگزاری رویداد فولادی شو طی آذر ماه، یادآور شد: خوشبختانه در سال جاری اتفاقات خوبی در شرکت پشتیبانی نوآوری و فناوری فولاد مبارکه افتاد و امسال توانستیم این شرکت را با سرمایه اولیه یک هزار میلیارد تومان به یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر تبدیل کنیم. این اتفاق ارزشمند می‌تواند هم گروه فولاد مبارکه و هم کل صنعت فولاد کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

انتهای پیام//

با حضور فولادمردان ایران،

۷:۲۲ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در اردیبهشت ماه 1404،

۷:۰۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح کرد:

۱۴:۵۳ /سه شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۴

نگاه ویژه به بهبود عملکرد زیست‌محیطی؛

۱۱:۵۵ /سه شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۴

هم‌زمان با تشدید تعرفه‌ها از سوی ترامپ،

۸:۵۱ /سه شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۴

علی‌رغم تحولات مثبت در سطح جهان،

۸:۱۹ /سه شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

چهره‌های تازه‌نفس در صف انتظار؛

۱۱:۲۲ /دوشنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/20

224083

فلزات آنلاین

1404/03/20

858230

فلزات آنلاین

1404/03/20

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/20

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/20

30434

فلزات آنلاین

1404/03/20

16075

فلزات آنلاین

1404/03/20

43661

فلزات آنلاین

1404/03/20

65608

فلزات آنلاین

1404/03/20

47680

فلزات آنلاین

1404/03/20

42732

فلزات آنلاین

1404/03/20

41135

فلزات آنلاین

1404/03/20

37363

فلزات آنلاین

1404/03/20

36265

فلزات آنلاین

1404/03/20

43017

فلزات آنلاین

1404/03/20

38804

فلزات آنلاین

1404/03/20

58708

فلزات آنلاین

1404/03/20

34613

فلزات آنلاین

1404/03/20

42014

فلزات آنلاین

1404/03/20

57327

فلزات آنلاین

1404/03/20

6551300