سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۳۹ /سه شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۲۳ /شنبه/۴ اسفند ۱۳۹۷

محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران مطرح کرد:

حقوق دولتی بر مبنای استخراج، واقعی شود

بحران حاکم بر اقتصاد در شرايط کنوني، منجر به رکود بي‌سابقه‌ در چرخه توليد شده است و از اين بابت مشکلات عديده‌اي را براي فعالان در صنعت معدن‌کاري ايجاد کرده که متاسفانه با افزايش، نوسانات شديد و شيب ناگهاني نرخ ارز در 8 ماه گذشته، مجال توليد را از توليدکنندگان و فعالان در بخش معدن و صنايع معدني گرفته؛ به‌گونه‌اي که نمي‌توانند به درستي در اين برهه حساس، برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري و در نهايت تصميم‌گيري کنند.

بحران حاکم بر اقتصاد در شرایط کنونی، منجر به رکود بی‌سابقه‌ در چرخه تولید شده است و از این بابت مشکلات عدیده‌ای را برای فعالان در صنعت معدن‌کاری ایجاد کرده که متاسفانه با افزایش، نوسانات شدید و شیب ناگهانی نرخ ارز در ۸ ماه گذشته، مجال تولید را از تولیدکنندگان و فعالان در بخش معدن و صنایع معدنی گرفته؛ به‌گونه‌ای که نمی‌توانند به درستی در این برهه حساس، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری و در نهایت تصمیم‌گیری کنند.

ترس از توهم ناپایداری و کاهش سرعت گردش پول، به واسطه رابطه پیچیده و متقابل آن با تولید، سبب شده است که تولیدکنندگان در گرفتن تصمیم و سیاست‌گذاری‌ها در بنگاه‌های تولیدی خود در بخش معدن و صنایع معدنی، دچار سرگردانی و ناپایداری شوند.

از این‌رو هیات‌مدیره خانه معدن ایران از مسئولان مربوط به‌ویژه جعفر سرقینی، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تقاضا دارد با توجه به شرایط ناپایدار حاکم بر بازار موجود در کشور با گرفتن تصمیم‌های کارشناسی شده در بخش معدن، تهدید افزایش نرخ ارز را به فرصت مطلوب برای بخش معدن و صنایع معدنی تبدیل کنند چراکه در شرایط کنونی، مبنای محاسبه حقوق دولتی معادن در سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، کمترین ظرفیت رسمی مندرج در پروانه بهره‌برداری است که در صورت عملیاتی کردن آن براساس استخراج واقعی می‌توانیم نویدبخش کمک به تسهیل روند برنامه‌ریزی فعالان این بخش به‌ویژه فعالان واحدهای کوچک و متوسط (حدود ۹۸درصد تعداد معادن کل کشور، سهم ۸۵درصدی از بازار اشتغال و سهم ۶۵ درصدی از تولید معادن به عهده معادن کوچک و متوسط است) باشیم.

نحوه محاسبه حقوق دولتی و کشف نرخ برای مواد معدنی با توجه به ماهیت کمی و کیفی مواد معدنی استخراج شده از معادن کشور کار آسانی نبوده و بدون تردید در صورت اطلاع نداشتن کارشناسان آن معاونت و استان‌ها می‌تواند آثار نامطلوبی برای تولیدکنندگان و فعالان این بخش در پی داشته باشد؛ جا دارد برای یک بار هم که شده اعتماد کرده و بخشی از مسئولیت دولت در این زمینه را به تشکل‌های موجود در بخش معدن واگذار کنیم.

گفتنی است در شرایط کنونی، کشور با تحریم‌های مضاعف و تحمیل هزینه‌های مضاعف به تولیدکنندگان روبه‌رو است و تصمیم‌های کلیدی این معاونت می‌تواند مسیر را به‌طور کامل برای واحدهای کوچک و متوسط در بخش معدن، هموار و چشم‌انداز فضای اقتصادی را برای آنها مثبت، واضح و نمایان کند.

جمعی از فعالان معادن سنگ‌آهن استان زنجان، از مسئولان معدنی تقاضا دارند با توجه به تصمیم‌های گرفته شده درباره تعیین و افزایش حقوق دولتی در سال ۱۳۹۷ در شورای محترم عالی معادن، دستور بدهند که این مهم، تجدیدنظرشده و مبنای حقوق دولتی برای سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ براساس استخراج واقعی و بر پایه سال ۱۳۹۶ محاسبه شود؛ بدون تردید با یاری خداوند و حمایت همه‌جانبه متولیان بخش صنعت و معدن از سرمایه‌گذاران این بخش، شاهد شکوفایی صنعت معدنکاری کشور و رسیدن به اهداف تعیین شده در نقشه راه معدن خواهیم بود.

شهیدی عنوان کرد:

۱۳:۳۵ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت پایا عنوان کرد:

۱۵:۰۶ /چهارشنبه/۷ خرداد ۱۴۰۴

همگام با استفاده از فناوری‌های نوین،

۱۶:۴۳ /دوشنبه/۵ خرداد ۱۴۰۴

موافقان و مخالفان چه می‎‌گویند؛

۸:۵۴ /یکشنبه/۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

علی‌رغم اعتراضات بین‌المللی انجام شد؛

۹:۱۷ /دوشنبه/۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

محمدجواد مظفرپور، مدیرعامل شرکت آبادگران معادن کوچک‌مقیاس کویر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۳۳ /شنبه/۸ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی

۱۵:۰۵ /شنبه/۳۰ تیر ۱۳۹۷

علی اصغر پورمند مدیرعامل هلدینگ میدکو

۱۳:۵۵ /جمعه/۲۵ اسفند ۱۳۹۶

داود رئیسی طی یادداشتی اختصاصی در «فلزات‌آنلاین» در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش معدن، نوشت:

۶:۰۴ /شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

داوود رئیسی، مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۸:۵۶ /جمعه/۸ مهر ۱۴۰۱

به نگاه جدیدی برای توسعه بخش معدن نیازمندیم؛

۱۰:۳۴ /یکشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۰

به رویکرد جدیدی در خصوص توسعه بخش معدن نیازمندیم

۱۲:۰۵ /شنبه/۲۷ آذر ۱۴۰۰

در بهار سال 1400 به ثبت رسید؛

۱۲:۳۷ /دوشنبه/۲۱ تیر ۱۴۰۰

ارسال اولین محموله کنسانتره روی معدن «Century» پس از بازگشایی مجدد به چین

۱:۴۲ /سه شنبه/۱۰ مهر ۱۳۹۷

ظرفیت تولید روی دنیا تا سال آتی میلادی بیش از یک میلیون تن افزایش خواهد یافت،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷

جهان وارد فاز جدیدی از زنجیره‌های تامین فلزات حیاتی شده است

۷:۱۹ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

بررسی تحلیلی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس

۸:۵۷ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

اتفاق نظر فعالان بخش معدن؛

۹:۰۷ /شنبه/۳۰ آذر ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/19

226083

فلزات آنلاین

1404/03/19

858230

فلزات آنلاین

1404/03/19

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/19

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/19

29911

فلزات آنلاین

1404/03/19

16125

فلزات آنلاین

1404/03/19

43843

فلزات آنلاین

1404/03/19

65608

فلزات آنلاین

1404/03/19

47680

فلزات آنلاین

1404/03/19

42704

فلزات آنلاین

1404/03/19

41307

فلزات آنلاین

1404/03/19

37480

فلزات آنلاین

1404/03/19

36638

فلزات آنلاین

1404/03/19

43017

فلزات آنلاین

1404/03/19

39020

فلزات آنلاین

1404/03/19

58773

فلزات آنلاین

1404/03/19

34684

فلزات آنلاین

1404/03/19

42196

فلزات آنلاین

1404/03/19

57342

فلزات آنلاین

1404/03/19

6500300