سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۴۳ /جمعه/۲۹ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۳ /چهارشنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

خیز آرژانتین برای افزایش تولید فلز مس

کشور آرژانتین که بیشتر به خاطر استفاده از انگور «Malbec» در صنعت نوشیدنی‌های الکلی معروف است، در نظر دارد تا بار دیگر توجه جهانیان را این بار به سمت بخش معدن خود جلب کند. در همین راستا آرژانتین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، به جمع ۱۰ تولیدکننده برتر مس در دنیا بپیوندد. این کشور درصدد است با اتخاذ مواضع مناسب سرمایه شرکت‌هایی چون «Glencore (GLEN.L)» و «Lundin Mining (LUN.TO)» را به سمت معادن جنوب این کشور جذب کند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌ آنلاین» و به‌ نقل از خبرگزاری رویترز، پیش‌بینی‌ شده است این کشور عضو آمریکای جنوبی دارای پروژه‌های استخراج و تولید مس، امکان تولید ۷۹۳ هزار تن از این فلز در سال را تا سال ۲۰۳۰ خواهد داشت. این حجم از تولید، بسیار پایین‌تر از حجم تولید مس در کشور شیلی و بسیار نزدیک به حجم تولید کشورهایی چون استرالیا و زامبیا است.

در حال حاضر کشور آرژانتین پس از تعطیل شدن آخرین معدن استخراج  مس خود در سال ۲۰۱۸، هیچ گونه تولید مسی ندارد اما این طرح جاه‌طلبانه می‌تواند این کشور را به یک تامین‌کننده مهم مس در جهان تبدیل کند؛ چراکه پیش‌بینی می‌شود تقاضا در سطح جهانی برای این فلز با در نظر گرفتن تمایل کشورها به منظور الکتریکی‌سازی روند تولید افزایش یابد.

در حال حاضر تمرکز این کشور بر پروژه «Josemaria» با سرمایه‌گذاری شرکت «Lundin Mining» در شمال استان سن خوآن آرژانتین است که هدف آن، تولید بیش از ۱۳۰ هزار تن مس در سال در مرحله فاز اول این پروژه است.

شرکت‌های دیگری چون «Glencore» با حدود ۴٫۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در معدن «El Pachón»، شرکت «Yamana Gold Inc» در پروژه «MARA»، شرکت‌های «Glencore»، «Newmont Corp» و «First Quantum Minerals Ltd» در پروژه «Taca Taca» و شرکت «McEwen Mining» در پروژه «Los Azules»، در صف پیوستن به این جریان هستند.

کارلوس استودیلو، وزیر معدن آرژانتین در رابطه با استخراج مس در استان سان خوآن مطرح کرد که با آغاز بهره‌برداری از پروژه‌های «Pachón»، «Altar» و «Los Azules»، بخش بسیار زیادی از نیاز به مس در جهان که در گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر مورد استفاده قرار می‌گیرد، تامین خواهد شد.

پر کردن شکاف تقاضا و تولید در گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر

گزارش اخیر دولت آرژانتین نشان می‌دهد که پنج پروژه از هشت پروژه بزرگ مس، در استان سن خوآن آرژانتین قرار دارد که مجموع هزینه سرمایه‌ای آن‌ها حدود ۲۲ میلیارد دلار است. سه پروژه دیگر به نام‌های «Mendoza»، «Catamarca» و «Salta» هستند که همگی در مرز شمال غربی رشته‌کوه آند نزدیک به شیلی قرار دارند.

کارلوس استودیلو به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که بیانیه مرتبط با اثرات زیست محیطی پروژه «Josemaria» به تایید رسیده است. به علاوه، گزارش تاثیر اثرات زیست‌محیطی پروژه «Los Azules» نیز ارائه شده است. همچنین فعالیت پروژه «El Pachón» که مدت‌ها متوقف شده بود، با حمایت سیاسی منطقه‌ای از پروژه، دوباره فرایند تولید در آنجا آغاز شد.

کارولینا لومان، مدیر ارتباطات پروژه «Josemaria» بیان کرد که معادن آرژانتین این پتانسیل را دارند که در پر کردن شکاف بین مقدار تولید فعلی و تقاضای مس در آینده در گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر نقش مهمی ایفا کنند.

وی افزود: انتظار می‌رود روند بازنگری مهندسی، دریافت مجوزهای مهم و ثبت قراردادهای زیرساختی پروژه «Josemaria» در سال ۲۰۲۳ به پایان برسد و این پروژه وارد مرحله تامین مالی شود. رسیدن به مرحله تولید که برای سال ۲۰۲۶ هدف‌گذاری شده، ممکن است چهار تا پنج سال طول بکشد.

طبق گزارش دولت آرژانتین در سال ۲۰۲۲، این کشور حدود ۶۵ میلیون تن ذخایر مس دارد که حدود ۳ درصد از کل ذخایر مس جهان را شامل می‌شود. این میزان با حجم ذخایر کشور پرو که برابر با ۹ درصد و حجم کشور شیلی که بعد از کشور پرو در مقام سوم جهان قرار دارد، قابل‌قیاس است.

تاثیر پروژه‌های مس آرژانتین بر بازار خودروهای الکتریکی در جهان

در حال حاضر کشور آرژانتین با یک بحران اقتصادی و کاهش ذخایر ارزی، رشد تورم بیش از ۱۰۰ درصد و نظارت شدید بر سرمایه‌ها که تجارت را پیچیده کرده است، دست و پنجه نرم می‌کند اما نیاز به رشد اقتصادی در بخش‌هایی مانند معدن و انرژی، عزم این کشور را در رسیدن به آن افزایش داده است.

این کشور در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین تولید‌کنندگان لیتیوم در جهان است. برخی بخش معدن را یک نیروی بالقوه و تاثیرگذار در آینده صادرات آرژانتین عنوان می‌کنند که می‌تواند به این کشور بدهکار کمک کند تا ذخایر ارزی خود را افزایش دهد.

ویکتور دلبونو، اقتصاددان بخش معدن در بنیاد «Fundar» در مورد آخرین گزارش استخراج معدن که با همکاری دولت آرژانتین صورت گرفت، اعلام کرد که آرژانتین در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری مناسبی را در پروژه‌های فلز مس این کشور جذب کرده است.

وی افزود: با این حال، این کشور همچنان نیاز به بهبود بازار پیچیده ارز و اصلاح سیستم مالیاتی خود برای بخش معدن دارد تا به کمک آن‌ها، امکان رشد قابل‌ توجه در این بخش تا سال ۲۰۳۰ فراهم شود.

فرانکو میگناکو، رئیس اتاق کارآفرینانی معادن آرژانتین (CAEM) اظهار داشت که رونق جهانی بازار خودروهای الکتریکی، یک محرک مهم برای بخش معدن در آرژانتین خواهد بود. در همین رابطه شرکت خودروسازی «Stellantis» در اوایل سال ۲۰۲۳، حدود ۱۵۵ میلیون دلار در پروژه «Los Azules» سرمایه‌گذاری کرد.

وی در ادامه بیان کرد که پروژه‌های مس کشور آرژانتین از دیدگاه جهانی اهمیت بسیار بالایی دارند. در همین راستا، به نظر می‌رسد که حجم تقاضا برای فلز مس از هم‌اکنون تا سال ۲۰۵۰ چند برابر شود. پیش‌بینی می‌شود حجم تقاضای مس تا سال ۲۰۵۰ نسبت به سال ۲۰۲۰ دو برابر شود و به ۵۰ میلیون تن برسد.

انتهای پیام//

در بحبوحه جنگ‌های تعرفه‌ای،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۲۷ فروردین ۱۴۰۴

در سال جاری میلادی محقق خواهد شد؛

۱۰:۲۷ /دوشنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۴

در نخستین ماه 2025،

۱۰:۴۱ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر مطرح کرد:

۹:۱۷ /سه شنبه/۲۱ اسفند ۱۴۰۳

همگام با فراگیر شدن هوش مصنوعی،

۱۴:۰۹ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

آینده فلز سرخ در هاله‌ای از ابهام؛

۱۳:۳۶ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۵ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۱ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۷ /شنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۲

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۱ /یکشنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۱

معاون توسعه و اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران:

۷:۵۴ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

عزیزه شریفی، مدیر آموزش شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۴۸ /دوشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۱

يداله مرادی، مديرعامل شرکت آلياژسازان زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۴۱ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۷ مرداد ۱۴۰۲

صادرات، دریچه‌ای برای قدرت‌نمایی

۱۵:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در نشست مدیران عامل «تاصیکو» و «فباهنر» با فعالان بازار سرمایه مطرح شد؛

۱۶:۴۹ /دوشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۳

تا پایان هشت ماه امسال؛

۶:۲۶ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

گزارش اختصاصی «فلزات‌آنلاین»

۵:۰۹ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

فروش 15 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی مس در 9 ماه 98

۸:۱۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

اینفوگرافیک شرکت صنایع مس شهید باهنر؛

۵:۳۸ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک: نگاهی به روند شکل‌گیری و توسعه شرکت گیل‌راد شمال

۱۱:۰۱ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/28

263750

فلزات آنلاین

1404/01/28

892636

فلزات آنلاین

1404/01/28

1418100

فلزات آنلاین

1404/01/28

1220240

فلزات آنلاین

1404/01/28

30060

فلزات آنلاین

1404/01/28

18200

فلزات آنلاین

1404/01/28

45351

فلزات آنلاین

1404/01/28

65608

فلزات آنلاین

1404/01/28

49801

فلزات آنلاین

1404/01/28

44688

فلزات آنلاین

1404/01/28

39859

فلزات آنلاین

1404/01/28

37222

فلزات آنلاین

1404/01/28

36618

فلزات آنلاین

1404/01/28

43918

فلزات آنلاین

1404/01/28

41411

فلزات آنلاین

1404/01/28

62783

فلزات آنلاین

1404/01/28

34836

فلزات آنلاین

1404/01/28

45624

فلزات آنلاین

1404/01/28

57210

فلزات آنلاین

1404/01/28

6975400