شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در دو ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰ رشد ۱۲۱ درصدی تولید را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کرد و درخشش دیگری در عرصه تولید از خود برجای گذاشت.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، وحید میرزایی، مدیرعامل شرکت ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: میزان تولید شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در فروردین و اردیبهشت سال ۱۳۹۹ رقمی در حدود ۲۱ هزار و ۸۳۰ تن بوده که با همت همکاران تلاشگر در این مجموعه رقم تولیـــد ۴۸ هـــزار و ۳۱۸ تـــن در فروردیـــن و اردیبهشت ماه سال جاری ثبت شده و این امر نمایانگر رشد ۱۲۱ درصدی تولید در این شرکت است.
وی افزود: شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری با ظرفیت نامی ۴۰۰ هزار تن انواع ورقهای خودرویی در سال با برخورداری از تکنولوژی روز دنیا، بالاترین ظرفیت تولید این محصول در کشور را داراست، بنابراین این حجم از رشد تولید نشانگر عزم و اراده جدی پرسنل این مجموعه در راستای دستیابی هرچه سریعتر به ظرفیت نامی شرکت است.
میرزایی در خصوص مهمترین عوامل دست یافتن به موفقیتها و رکوردهای اخیر این مجموعه در زمینه افزایش میزان تولید محصولات کیفی به استراتژی و راهبرد توسعه، رشد و استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود در این شرکت در راستای مبدل شدن به سازمانی سرآمد، اشاره کرد و گفت: دغدغه مهم و تمرکز اصلی این مجموعه رسیدن هر چه سریعتر به ظرفیت نامی، با رعایت تمامی اصول، الزامات و استانداردهای ملی و بینالمللی است.
مدیرعامل شرکت ورق خودرو تصریح کرد: جا دارد فرصت را مغتنم شمرده و از تلاش صادقانه و مجدانه پرسنل این شرکت قدردانی کرده و امیدوارم با وجود فضای همدلی و همکاری صمیمانه موجود، شاهد تکرار موفقیتهای این شرکت و درخشش در عرصه صنعت فولاد کشور باشیم.
انتهای پیام//