سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۳:۳۵ /یکشنبه/۳ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۶:۳۱ /چهارشنبه/۱۹ دی ۱۴۰۳

در ششمین دوره جشنواره ملی فولاد محقق شد؛

دست پر «فخوز» در توسعه بومی‌سازی و تحقق اقتصاد چرخشی

امضای تفاهم‌نامه‌های بومی‌سازی قطعات مورد نیاز شرکت‌ فولاد خوزستان با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به ارزش ۲۱ هزار میلیارد ریال و همچنین عقد تفاهم‌نامه‌ همکاری با شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد در حوزه‌ بازیافت و نگهداری نرمه و آهن اسفنجی با استفاده از فناوری بریکت سرد (CBSI) در شمشین دوره از جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، نشان از اهمیت رشد بومی‌سازی و تحقق اقتصاد چرخشی در این بنگاه عظیم فولادی کشور دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های بومی‌سازی قطعات مورد نیاز شرکت‌ فولاد خوزستان با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به ارزش ۲۱ هزار میلیارد ریال و همچنین عقد تفاهم‌نامه‌ همکاری با شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد در حوزه‌ بازیافت و نگهداری نرمه و آهن اسفنجی با استفاده از فناوری بریکت سرد (CBSI) در شمشین دوره از جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، نشان از اهمیت رشد بومی‌سازی و تحقق اقتصاد چرخشی در این بنگاه عظیم فولادی کشور دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، ششمین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در حالی طی روزهای ۱۸ تا ۲۰ دی ماه ۱۴۰۳ در برج میلاد تهران برگزار می‌شود که شرکت فولاد خوزستان به عنوان قطب تولید و صادرات شمش فولادی در کشور، حضور پررنگی در این رویداد مهم فولادی دارد.

در نخستین روز از ششمین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، امضای تفاهم‌نامه‌های بومی‌سازی قطعات مورد نیاز شرکت‌ فولاد خوزستان فی‌مابین این شرکت و شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان به ارزش ۲۱ هزار میلیارد ریال منعقد شد. در این روز، پنج سند همکاری میان امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و مدیران عامل شرکت‌های ایده‌پردازان صنعت فولاد، گروه صنعتی فن ژنراتور، شرکت سیمیا صنعت توسن و راه انرژی دنیا برای بومی‌سازی قطعات مورد نیاز بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده شمش فولادی ایران به امضا رسید.

همراهی «فخوز» با شرکت‌های دانش‌بنیان‌ و فناور

اهدای تقدیرنامه به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، از دیگر برنامه‌های «فخوز» در نخستین روز از ششمین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران بود. در این روز هفت تقدیرنامه از سوی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مدیران عامل شرکت‌های پیمان پرس اهواز، فرآوروه‌های نسوز آذر، الیاف کائولن ارس، یاوران فولاد جنوب، پانیا پرتو کهربا، آلکان ماشین و آیسا فراگیر ویرا اهدا شد.

روز دوم ششمین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با امضای تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه ساخت تجهیزات و رفع نیازهای صنعت فولاد با رویکرد نوآورانه میان شرکت توسعه اقتصادی پایدار فراگیر (تافکو) و پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی پیگیری شد.

با توجه به امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری فی‌مابین مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و سرپرست مدیریت عامل شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد در حوزه‌ بازیافت و نگهداری نرمه و آهن اسفنجی با استفاده از فناوری بریکت سرد (CBSI)، برگزاری نشست خبری فرهاد خزائلی، سرپرست مدیریت عامل شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد با هدف تشریح هرچه بیشتر این تفاهم‌نامه و همچنین بررسی اهمیت اقتصاد چرخشی در صنعت فولاد، دیگر برنامه شرکت فولاد خوزستان در دومین روز از ششمین دوره جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران بود.

خزائلی در این نشست اظهار داشت: در اقتصاد چرخشی، رویکردها با اقتصاد خطی متفاوت است که شامل سه بخش «تغییر مسئولیت مصرف‌کننده»، «تاب‌آوری اقتصادی» و «بهره‌وری استفاده از منابع» می‌شود. از طرفی، اهمیت اقتصاد چرخشی را می‌توان در مشارکت اجتماعی و آموزش، کاهش اثرات زیست‌محیطی و بهینه‌سازی چرخه حیات منابع جست‌وجو کرد که تاثیر بسزایی در حفظ محیط زیست دارد.

وی در ادامه استراتژی کاهش هزینه، نوآوری و تمایز در بازار و ثبات اقتصادی در بلندمدت را از جمله مزایای اقتصاد چرخشی برشمرد و افزود: البته در حال حاضر با برخی چالش‌ها در حوزه اقتصاد چرخشی مواجه هستیم که این موارد شامل لزوم همکاری سیستماتیک، موانع سرمایه‌گذاری‌های فناورانه و مقاومت‌های سازمانی در برابر تغییر می‌شود.

تحقق اقتصاد چرخشی در صنعت فولاد یک ضرورت است

سرپرست مدیریت عامل شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد عنوان کرد: نقش شرکت‌های فولادی در اقتصاد چرخشی را می‌توان در تولید محصولات جدید از پسماندها، استفاده بیشتر از قراضه در تولید فولاد و سرمایه‌گذاری در تکنولوژی و دیجیتال کردن جهت تولید سبز و بهینه جست‌وجو کرد.

خزائلی همچنین به برخی شرکت‌های پیشرو در حوزه اقتصاد چرخشی اشاره کرد و یادآور شد: شرکت «LKAB» سوئیس به موفقیت‌های درخور توجهی در حوزه تولید فولاد با استفاده از اقتصاد چرخشی دست یافته است و ما به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد خوزستان، به دنبال استفاده از این مهم با هدف بازیافت و نگهداری نرمه و آهن اسفنجی با استفاده از فناوری بریکت سرد (CBSI) هستیم.

وی تاکید کرد: ما به عنوان تنها تامین‌کننده قراضه مورد نیاز شرکت فولاد خوزستان، کاهش مصرف انرژی و نیز کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای را برای این فولادساز بزرگ کشور در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

سرپرست مدیریت عامل شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» مبنی بر اینکه تولید محصول (CBSI) چه مزایایی برای گروه فولاد خوزستان در بازارهای صادراتی به همراه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تولید بریکت سرد آهن اسفنجی (CBSI) از مزایای ویژه‌ای برای عرضه در بازارهای صادراتی برخوردار است و شرکت ایده‌پردازان صنعت فولاد به دنبال آن بوده که تولید این محصول با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن در سال را برای گروه فولاد خوزستان محقق کند.

انتهای پیام//

در 11 ماهه 1403 حاصل شد؛

۸:۴۱ /سه شنبه/۲۸ اسفند ۱۴۰۳

با تصویب هیئت‌ مدیره،

۶:۴۷ /سه شنبه/۲۸ اسفند ۱۴۰۳

واکنش‌های جهانی و پیامدهای اقتصادی چیست؟

۱۱:۲۱ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده،

۱۰:۳۲ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان:

۹:۵۵ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/28

278400

فلزات آنلاین

1403/12/28

973636

فلزات آنلاین

1403/12/28

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/28

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/28

29198

فلزات آنلاین

1403/12/28

17975

فلزات آنلاین

1403/12/28

46715

فلزات آنلاین

1403/12/28

55899

فلزات آنلاین

1403/12/28

41670

فلزات آنلاین

1403/12/28

43790

فلزات آنلاین

1403/12/28

38336

فلزات آنلاین

1403/12/28

36352

فلزات آنلاین

1403/12/28

36527

فلزات آنلاین

1403/12/28

43216

فلزات آنلاین

1403/12/28

42024

فلزات آنلاین

1403/12/28

61794

فلزات آنلاین

1403/12/28

33795

فلزات آنلاین

1403/12/28

46053

فلزات آنلاین

1403/12/28

54563

فلزات آنلاین

1403/12/28

7697800