سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۲:۴۹ /یکشنبه/۲ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۳۳ /پنجشنبه/۱۳ مهر ۱۴۰۲

وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد:

دولت سیزدهم به دنبال توسعه سیستان و بلوچستان

وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر به استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه عزم دولت سیزدهم برای توسعه این استان با همراهی مردم جزم شده است، گفت: ظرفیت‌های معدنی منطقه جانجا و زیرساخت‌های آن برای تشکیل صنایع پایین‌دست معدن بررسی و احصا خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و نقل از روابط عمومی ایمیدرو، عباس علی‌آبادی با بیان اینکه بزرگ‌ترین ظرفیت سیستان و بلوچستان مردم هستند، عنوان کرد: اولین سرمایه منطقه مردم خون‌گرم، قدردان، خوب، صبور، کم‌توقع و قانع آن هستند که امید به اشتغال را به وجود می‌آورند. وجود مرز آبی و خاکی گسترده با همسایگان دیگر ظرفیتی است که فرصت‌های مهمی را فراهم می‌کند. در جنوب این استان، دریا ظرفیتی به شمار می‌رود که باید روی آن سرمایه‌گذاری ویژه کرد.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، سرمایه‌گذاری‌های مختلفی در سواحل مکران در دستور کار قرار داده که تمام نقاط سیستان و بلوچستان از آن بهره‌مند خواهد شد. مرز گسترده با دو کشور افغانستان و پاکستان، ظرفیت خوبی برای تجارت است و باید بر روی این بخش سرمایه‌گذاری کرد؛ چراکه جمعیت این دو کشور بالاست و از سوی دیگر دسترسی به آب‌های آزاد، فرصت تجارت را دو چندان می‌کند. در این زمینه، استاندار سیستان و بلوچستان و فرمانداران باید روی این مهم تمرکز کنند.

وزیر صمت بیان کرد: در سفری که به احتمال زیاد در دو ماه آینده به سیستان و بلوچستان خواهم داشت، هدف این است که در حوزه تجارت چگونه سمت و سوی کشور را به این مسیر یعنی ارتباط با افغانستان و پاکستان هدایت کنیم که این امر با هماهنگی استاندار سیستان و بلوچستان که از سرمایه‌های این استان است، محقق خواهد شد.

علی‌آبادی تاکید کرد: وجود خط‌ آهن سراسری و بندر چابهار، فرصتی بسیار مهم و عظیم را فراهم می‌کند که تجارت را تسهیل دهیم؛ علاوه‌ بر اینکه تامین نیازهای سیستان و بلوچستان را به دنبال دارد، می‌تواند دسترسی لجستیکی خوبی را برای ارتباط با همسایه‌ها فراهم کند.

وی ابراز کرد: در زمینه صنایع اولیه انرژی تجدیدناپذیر که به وفور در سیستان و بلوچستان وجود دارد و منطقه زابل که با انرژی باد مواجه هستیم، از این ظرفیت در میل نادر تجربه و ثابت کردیم این صنایع قابل استفاده بوده و تولید برق از منابع اولیه انرژی تجدیدناپذیر خود سرمایه به شمار می‌رود. وجود دو

وزیر صمت خاطرنشان کرد: دانشگاه مهم کشور در سیستان و بلوچستان در شهرهای زاهدان و زابل، ظرفیت‌های بسیار خوبی هستند که باید از آن‌ها استفاده کرد. دولت سیزدهم آمادگی دارد تا با برنامه‌های راهبردی، تحولاتی را با کمک و همراهی خود مردم انجام دهد؛ ما یار و یاور شما خواهیم بود و هرچه در توان داریم پای‌کار می‌آوریم تا ظرفیت‌های و استعدادهای این منطقه را شکوفا و وضعیت منطقه را به نحو مناسب متحول کنیم.

علی‌آبادی با بیان اینکه مردم سیستان و بلوچستان را به خوبی می‌شناسیم و امید داریم که با تلاش و همراهی دو طرفه، رشد در این خطه با شتاب بیشتری صورت می‌گیرد، گفت: طرح بزرگ انتقال آب از دریای عمان با هدف توسعه صنعت به این منطقه می‌آید تا برای مردم ایجاد اشتغال کند و شاهد تحول چشمگیری در ظرفیت‌های استان باشیم.

وی تصریح کرد: حدود ۴۰ معدن در شمال سیستان و بلوچستان فعال است و این مهم را باید توسعه داد. برای همین کار به سیستان و بلوچستان سفر کردیم تا در این زمینه بازدیدی از معدن جانجا داشته باشیم و در خصوص سایر ظرفیت‌های معدنی منطقه و زیرساخت‌ها صحبت و شرایطی را فراهم و برنامه‌ریزی کنیم تا صنایع پایین‌دست معدن را احصا و شکل دهیم.

وزیر صمت اظهار داشت: در زمان بهره‌برداری از معدن جانجا، زمینه اشتغال یک هزار نفر به طور مستقیم و پنج هزار نفر به صورت غیرمستقیم فراهم خواهد شد که باید آن را به ۱۰ تا ۵۰ هزار شغل افزایش دهیم؛ لازمه این امر برنامه‌ریزی برای ایجاد صنایع پایین‌دست معادن است.

علی‌آبادی ادامه داد: همچنین ظرفیت‌های معدنی را باید کاوش کنیم؛ هم‌اکنون حدود هشت هکتار محدوده معدنی در دست اقدام داریم که تا ۹۲ هکتار فقط در منطقه جانجا قابل توسعه است که باید اکتشاف در این منطقه توسعه پیدا کند تا با توسعه ظرفیت‌های امیدبخش، سیستان و بلوچستان از این نعمت بهره‌مند شود.

وی مطرح کرد: با توجه به بعد مسافت تا جایی که امکان دارد، احداث نیروگاه بادی را منطقه‌ای و ظرفیت‌های مهندسی و نیروی انسانی این خطه باید استفاده کرد تا توربین‌های بادی را در همین منطقه بسازیم؛ ۸۵ درصد تجهیزات توربین‌های بادی در کشور ساخته می‌شود و با این امید می‌توانیم توربین‌های بادی را در این منطقه بومی‌سازی کنیم. در این زمینه بخشی که در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت است، از ارائه مشوق‌ها به بخش خصوصی تا ورود سرمایه‌گذاران شرکت‌های دولتی را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام//

در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳،

۱۱:۵۰ /چهارشنبه/۲۸ شهریور ۱۴۰۳

عامل تحقق رونق اقتصادی در کشور چیست؟

۹:۵۰ /شنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۳

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

۷:۴۴ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

بر اساس پیشنهاد وزارت اقتصاد،

۶:۴۸ /یکشنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۳

علیرضا سلیمانی، مدیر بخش فروش آلومینیوم شرکت جهان عایق پارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۴۵ /چهارشنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۰

محمد ابراهیم طاهریان‌فرد، سفیر ایران در ترکیه:

۶:۱۸ /یکشنبه/۸ مهر ۱۳۹۷

سید حسین احمدی سلیمانی، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان

۷:۳۷ /شنبه/۳ شهریور ۱۳۹۷

ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی

۱۲:۳۸ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۳۹۷

رضا رحمانی، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید

۸:۳۲ /پنجشنبه/۵ بهمن ۱۳۹۶

تحقق رشد 13 درصدی بخش معدن مستلزم چیست؟

۹:۲۳ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

مزایای حضور در نمایشگاه‌ها چیست؟

۱۱:۱۶ /دوشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد؟

۱۶:۰۱ /شنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۲

فرشاد پرویزیان، نایب رئیس انجمن اقتصاددانان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۷:۳۷ /شنبه/۳ تیر ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/1

224036

فلزات آنلاین

1403/10/1

611682

فلزات آنلاین

1403/10/1

900636

فلزات آنلاین

1403/10/1

3285726

فلزات آنلاین

1403/10/1

26018

فلزات آنلاین

1403/10/1

13781

فلزات آنلاین

1403/10/1

42717

فلزات آنلاین

1403/10/1

50750

فلزات آنلاین

1403/10/1

42984

فلزات آنلاین

1403/10/1

41467

فلزات آنلاین

1403/10/1

28747

فلزات آنلاین

1403/10/1

30194

فلزات آنلاین

1403/10/1

28645

فلزات آنلاین

1403/10/1

37498

فلزات آنلاین

1403/10/1

35677

فلزات آنلاین

1403/10/1

59767

فلزات آنلاین

1403/10/1

28018

فلزات آنلاین

1403/10/1

43147

فلزات آنلاین

1403/10/1

47622

فلزات آنلاین

1403/10/1

4871000