سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۰۰ /دوشنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۳۹ /سه شنبه/۹ خرداد ۱۴۰۲

ذوب‌ آهن اصفهان، سرآمد بومی‌سازی در کشور

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی، تولید ریل در داخل کشور را به عنوان یک دستاورد بزرگ معرفی کردند و این رویکرد ایشان به مقوله ساخت داخل سبب شد برنامه‌ریزی برای افزایش تولید این محصول استراتژیک در ذوب‌ آهن اصفهان عملیاتی شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، مهدی کوهی در این جلسه بیان کرد: این مجتمع عظیم صنعتی از سالیان گذشته برای تولید ریل ملی سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام داد و بر این اساس برخی از تجهیزات مورد نیاز تولید این محصول را از کشور آلمان وارد کرد. سپس با دانش و اندیشه تلاشگران کارخانه و بر اساس استاندارد جهانی، ریل ملی به عنوان یک افتخار ملی در کانون صنعت فولاد کشور تولید شد و خودکفایی به یاد ماندنی در تاریخ صنعت کشور بر پایه شعار «ما می‌توانیم» به ثبت رسید تا کشور از واردات محصولی ارزبر بی‌نیاز شود.

وی افزود: شرکت ذوب‌ آهن اصفهان از سالیان دور و در زمانی ریسک تولید ریل ملی را پذیرفت که کمتر مجموعه‌ای به تولید داخل فکر می‌کرد. به همین دلیلی می‌توانیم بگوییم این شناسنامه صنعت فولاد کشور، سرآمد تولید داخل و الگویی عملیاتی برای سایر صنایع کشور در عرصه بومی‌سازی قلمداد می‌شود. امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بیش از ۱۳۰ هزار تن از این محصول استراتژیک با تلاش و کوشش همکاران در ذوب‌ آهن اصفهان تولید شده و در نقاط مختلف کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه هم‌اکنون ۶۷ هزار تن قرارداد فعال با شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌و‌نقل کشور داریم، عنوان کرد: دولت سیزدهم توسعه خطوط ریلی در سطح کشور را به صورت ویژه در دستور کار قرار داده و بر این اساس برای تامین ریل با ذوب‌ آهن اصفهان قراردادهای بسیاری را منعقد کرده است و همچنین در دست انعقاد دارد.

کوهی مطرح کرد: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی، تولید ریل در داخل کشور را به عنوان یک دستاورد بزرگ معرفی کردند و این رویکرد مقام معظم رهبری به مقوله ساخت داخل سبب شد برنامه‌ریزی برای افزایش تولید این محصول استراتژیک در ذوب‌ آهن اصفهان عملیاتی شود.

وی ادامه داد: ذوب‌ آهن اصفهان همچنین ۲۸ هزار تن آرک معدنی را نیز به معادن کشور تحویل داده و یکه‌تاز تولید این محصول است؛ محصولی که در ایمنی معادن، حرف اول را می‌زند. در زمینه تولید چرخ و محور، سوزن ریل و سایر ملزومات صنعت حمل‌و‌نقل ریلی نیز ذوب‌ آهن اصفهان عملکرد درخشانی داشته است و می‌توانیم بگوییم این مجتمع عظیم، صنعت تولید ریل به عنوان یک جریان خودکفایی که روزبه‌روز شکوفاتر می‌شود را در داخل کشور بنیان نهاد و توسعه بخشید.

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان تصریح کرد: شرکت راه آهن تهران و حومه، شهرهای بهارستان، پرند، تبریز و… نیز از ریل متروی ذوب‌ آهن در خطوط ریلی خود استفاده کردند. کل قرارداد ریل قطار شهری مشهد نیز در ذوب‌ آهن تولید شده و آماده تحویل است.

محمدامین یوسف‌زاده، مدیر مهندسی نورد شرکت ذوب‌ آهن اصفهان نیز خاطرنشان کرد: این مجتمع عظیم صنعتی هیچ‌گاه کیفیت تولید را فدای کمیت نکرده و سبد متنوع محصولات آن زینت‌بخش پروژه‌های عمرانی گوناگون کشور است.

وی تاکید کرد: تولید ریل در داخل کشور، رویایی بود که ذوب‌ آهن اصفهان آن را در عمل به منصه ظهور رساند و نشان داد در جبهه تولید، این دانش و تجربه جوانان ایرانی است که حرف اول را می‌زند.

شایان‌ ذکر است در این جلسه، مدیران عامل شرکت‌های قطار شهری کشور نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام//

در اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری،

۱۴:۳۷ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران مطرح کرد:

۱۳:۱۸ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴

برای نخستین بار در کارگاه اسکلت فلزی «فولاد» انجام شد؛

۶:۴۰ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴

طی حکمی از سوی علیرضا رحیم،

۶:۰۲ /یکشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۴

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد مبارکه:

۱۶:۱۶ /شنبه/۱۷ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/18

226083

فلزات آنلاین

1404/03/18

858230

فلزات آنلاین

1404/03/18

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/18

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/18

29930

فلزات آنلاین

1404/03/18

16125

فلزات آنلاین

1404/03/18

43843

فلزات آنلاین

1404/03/18

65608

فلزات آنلاین

1404/03/18

47680

فلزات آنلاین

1404/03/18

42704

فلزات آنلاین

1404/03/18

41139

فلزات آنلاین

1404/03/18

37480

فلزات آنلاین

1404/03/18

36642

فلزات آنلاین

1404/03/18

42977

فلزات آنلاین

1404/03/18

39263

فلزات آنلاین

1404/03/18

58799

فلزات آنلاین

1404/03/18

34764

فلزات آنلاین

1404/03/18

42196

فلزات آنلاین

1404/03/18

57342

فلزات آنلاین

1404/03/18

6427800