مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس در کارگروه استانی کرمان گفت: با توجه به وجود بیش از یک هزار و ۸۰۰ محدوده مزایدهای در استان کرمان که بخش اعظم آن فلزی است، نیاز داریم که استان هرچه سریعتر نسبت به بررسی این محدودهها اقدام و محدودههایی که دارای پتانسیل مناسب است را با اولویت بسته سرمایهگذاری واگذار کند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، عباس جرجانی بیان کرد: با توجه به اهمیت راهاندازی معادن راکد، ادارات صمت پیگیر این مسئله خواهند بود و در استان کرمان نیز تعیین تکلیف محدودههای معدنی مزایدهای از اولویتهای اصلی کارگروه طرح احیا تا پایان سال تعیین شده است.
وی افزود: در این جلسه مزایای واگذاری از طریق بسته سرمایهگذاری برای اعضا تشریح شد؛ همچنین مقرر شد از توان شرکتهای بزرگ مستقر در استان برای راهاندازی و احیای معادن کوچک استفاده شود.
مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس عنوان کرد: تعدادی از معادن به دلیل وجود معارضان محلی دچار رکود و تعطیلی شدهاند که اقدامات لازم برای حل این مسائل به کار گرفته خواهد شد.
جرجانی تصریح کرد: باید پیگیریهای لازم توسط استانداری و سازمان مدیریت استان در خصوص برگشت ۱۵ درصد حقوق دولتی محلی که معدن در آن واقع است، انجام گیرد تا بعضی از زیرساختهای مورد نیاز ساکنان محل تامین شود.
وی با بیان اینکه استان کرمان دارای پتانسیل بسیار مناسبی در خصوص کانیهای فلزی است، مطرح کرد: متاسفانه تعدادی از معادن از چرخه فعالیت خارج شدهاند که در این جلسه مقرر شد اداره کل صمت نسبت به بررسی علل تعطیلی این معادن اقدام و نتیجه را برای دفتر ارسال کند.
مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس تاکید کرد: طرح احیا این آمادگی را دارد برای معادن با پتانسیل مناسب که نیاز به سرمایهگذار دارند، اقدامات لازم را انجام دهد.
جرجانی یادآور شد: بر اساس تصمیمات این جلسه، واگذاری محدودههای موجود در لایه مزایده از طریق فرایند مزایده با اولویت بستههای سرمایهگذاری سریعا انجام و همچنین در راستای شناسایی و عارضهیابی معادن از توان کارشناسی سازمان نظام مهندسی معدن استان استفاده خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت راهاندازی معادن راکد، ادارات کل صمت با کلیه توان در این راستا پیگیر خواهند بود و با توجه به تاکید مقام عالی وزارت و معاون معدن و فرآوری مواد وزارت متبوع و همچنین سند راهبردی، احیا، فعالسازی و توسعه معادن جزو اولویتهای این دفتر و اداره کل صمت استان است.
انتهای پیام//