مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی ایران گفت: حمایت از نخبگان، یکی از مهمترین سرمایهگذاریهای هر جامعهای است. نخبگان با برخورداری از خلاقیت، نوآوری و توانایی حل مسائل پیچیده، میتوانند به موتور محرک پیشرفت و توسعه صنعت یک کشور تبدیل شوند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت بینالمللی مهندسی ایران، محمدمهدی مستقیمی با اشاره به مواردی درباره جلوگیری از خروج نخبگان، ایجاد محیط کاری مناسب (فراهم آوردن امکانات پژوهشی، رشد حرفهای و حقوق و مزایای رقابتی برای جذب و حفظ نخبگان)، حمایت از نوآوری و کارآفرینی (ایجاد بستری مناسب برای تبدیل ایدههای نوآورانه به محصول و خدمت و حمایت از شرکتهای دانشبنیان)، ارتقای جایگاه علمی کشور (سرمایهگذاری در آموزش عالی، پژوهش و توسعه فناوری برای افزایش جذابیت محیط علمی کشور برای نخبگان)، ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه (تقویت همکاری بین بخشهای مختلف اقتصاد برای حل مسائل واقعی و تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی) و توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی (ایجاد محیطی باثبات و امن برای زندگی و کار نخبگان و توجه به نیازهای آنها) را از جمه مسائل حائز اهمیت در این بخش عنوان کرد.
وی همچنین به اهمیت استراتژی و تعیین مسیر مشخص برای سازمان تاکید کرد و افزود: نبود توانایی در برنامهریزیهای سازمان از جای خالی استراتژی مناسب برای آن سازمان است و تدوین استراتژی در هر سازمانی از جمله شرکت ایریتک یک ضرورت محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی ایران با تاکید بر ضرورت استراتژی شرکت، به اهمیت حمایت از نخبگان و جلوگیری از خروج آنها اشاره کرد و گفت: استراتژی باید در تمامی ارکان سازمان جاری بوده و قابلیت عملی شدن و اجرا در سطح سازمان را داشته باشد و صرفا به عنوان یک مدرک سازمانی نباشد زیرا اجرای یک استراتژی از تدوین آن از اهمیت بیشتری برخوردار است.
در همین راستا، میتوان دغدغههای مدیرعامل شرکت ایریتک را به عنوان یک راهنما برای سیاستگذاران، مدیران صنعتی و جامعه علمی برشمرد تا در جهت حمایت از نخبگان و استفاده از توانمندیهای آنها برای توسعه کشور گام بردارند.
وفایىکیا، مدیر برنامهریزى استراتژیک سازمان با اشاره به جایگاه گذشته و حال حاضر شرکت ایریتک در حوزههای معدن، صنایع معدنی، نفت و گاز بر لزوم بازاریابى و ارزشگذارى نام تجاری معتبر و مهم ایریتک تاکید کرد.
کرمانشاه، مدیر پروژه تدوین استراتژى سازمان نیز در مورد مدلهاى اجراى پروژههاى «EPC» در دنیا و کشورهای توسعهیافته صحبت کرد و بر مدلهای به روز دنیا برای اجرای پروژههای «EPC» در بستر پلتفرم تاکید کرد.
حسینی، مشاور پروژه تدوین استراتژی نیز به توضیح در مورد پلتفرم طراحی شده (جهت اخذ نظرات و پیشنهادات) بر بستر اینترنت پرداخت و نحوه استفاده و عملکرد این پلتفرم را به مدیران ارشد ایریتک توضیح داد.
در این نشست مهم، موضوعات مختلفی از جمله بررسی عملکرد فعلی شرکت (ارزیابی نقاط قوت و ضعف، مقایسه با رقبا و شناسایی فرصتهای جدید)، تدوین استراتژیهای جدید (تعیین مسیر حرکت آینده شرکت، اولویتبندی اهداف و تعیین شاخصهای کلیدی عملکرد)، برنامهریزی برای آینده (تعیین اهداف بلندمدت، برنامهریزی برای سرمایهگذاریهای جدید و توسعه محصولات و خدمات) و توسعه منابع انسانی (جذب و پرورش نیروهای متخصص، بهبود فرهنگ سازمانی و افزایش انگیزش کارکنان) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
برگزاری این جلسه با هدف نگاهی به آینده شرکت و با بهرهگیری از دانش و تجربه مدیران ارشد، برای تصمیمگیری در خصوص استراتژی و برنامههای شرکت صورت پذیرفت. این تصمیمات میتواند در جهت بهبود عملکرد شرکت، افزایش رقابتپذیری و دستیابی به اهداف کوتاهمدت و بلندمدت آن موثر واقع شود.
لازم به ذکر است که در انتهای جلسه تصمیم گرفته شد تا با همکاری مدیران ارشد شرکت، نظرات و اطلاعات مورد نیاز پروژهها بر بستر پلتفرم مدنظر، جمعآوری شود و از نتایج و تحلیل دادهها در تدوین استراتژی سازمان مورد استفاده قرارگیرد. انتظار میرود که نتایج این جلسه، تحولات مثبتی را در شرکت بینالمللی مهندسی ایران ایجاد کند و منجر به رشد و توسعه بیشتر این شرکت شود.
انتهای پیام//