سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۲:۰۸ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۵۹ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده «کچاد» مطرح شد؛

رشد تولید کنسانتره، آهن اسفنجی و شمش فولادی چادرملو در هشت ماهه ۱۴۰۳

روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه 1403، مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) با حضور ۸۱ درصد از سهام‌داران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار شد.

روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳، مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) با حضور ۸۱ درصد از سهام‌داران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دستور جلسه این مجامع تغییر سال مالی، تطبیق اساس‌نامه شرکت با نمونه اساس‌نامه سازمان بورس، تصمیم‌گیری در خصوص تعیین تکلیف قرارداد سرمایه‌گذاری مرمت، احیا و واگذاری حق بهره‌برداری بنای تاریخی مجموعه چرخاب اردکان فیمابین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و صندوق توسعه احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی اردکان، تصمیم‌گیری در خصوص تصویب بودجه شرکت ورزشی چادرملو اردکان بر اساس تکالیف مجمع عمومی سالیانه مورخ ۶ تیر ماه ۱۴۰۳ و سایر موارد بود.

پس از انتخاب سید محمدجواد فرهانیان، نماینده شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید به عنوان رئیس مجمع و آقایان یحیوی و سلحشوری، نمایندگان شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت به عنوان ناظرین و نیز نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی شرکت، امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان دبیر مجمع، گزارشی از عملکرد و برنامه‌های اجرایی شامل عملیات استخراج، تولید و فروش محصولات و طرح‌ها و برنامه‌های سال جاری چادرملو را به اطلاع حاضران رساند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و حمایت‌های سهام‌دارن حقیقی و حقوقی، از طرح‌ها و برنامه‌های شرکت سخن گفت و اظهار داشت: در هشت ماهه امسال با تلاش و هم‌دلی تمامی کارکنان و کارگران سختکوش چادرملو موفق شده‌ایم در تولید کنسانتره یک درصد، در تولید گندله مطابق برنامه، در تولید آهن اسفنجی ۹ درصد و در تولید شمش فولادی ۵ درصد فراتر از برنامه عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد تومانی «کچاد» طی هشت ماهه امسال در طرح‌های توسعه‌ای، افزود: با بهره‌برداری از ۹ طرح توسعه‌ای چادرملو، حدود ۹ هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می‌شود.

طاهرزاده از ویژگی‌های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو را ایجاد انضباط مالی و حذف واسطه‌ها دانست و عنوان کرد: مهم‌ترین چالش ما در سال‌های اخیر تامین خوراک بوده است که خوشبختانه با انجام عملیات آماده‌سازی آنومالی A10 از اواخر آذر ماه، بخشی از این چالش مرتفع می‌شود.

سپس مجامع وارد دستور جلسه شدند و تصمیماتی به شرح زیر اتخاذ شد:

-تفویض اختیار تصمیم‌گیری در خصوص تغییر سال مالی شرکت به اولین مجمع فوق‌العاده بعدی موکول و از دستور جلسه خارج شد.
-تطابق اساس‌نامه شرکت با نمونه اساس‌نامه سازمان بورس به تصویب رسید.

-با توجه به بند ۴-۹ گزارش بازرس قانونی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ در خصوص تعیین تکلیف قرارداد سرمایه‌گذاری مرمت، احیا و واگذاری حق بهره‌برداری بنای تاریخی مجموعه چرخاب اردکان فیمابین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و صندوق توسعه احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی اردکان که مرتبط با موضوع فعالیت اساس‌نامه شرکت پیش‌بینی نشده است، به استناد صورت جلسه شورای راهبری شرکت‌های معدنی، انتقال قرارداد مذکور از شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به شرکت ورزشی چادرملو اردکان و تامین اعتبار لازم به تصویب رسید.
-با توجه به سپرده شدن تصمیم‌گیری در خصوص بودجه سال ۱۴۰۳ باشگاه ورزشی به شورای راهبری شرکت‌های معدنی گروه، پیشنهاد بودجه سال ۱۴۰۳ این باشگاه به مبلغ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به تصویب رسید.

انتهای پیام//

به دنبال درخشش در جشنواره ملی امتنان صورت پذیرفت؛

۱۴:۳۴ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در حاشیه ایران اکسپو 2025 رخ داد؛

۱۲:۳۳ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو:

۷:۳۰ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو،

۷:۱۳ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

یک واقعیت انکارناپذیر؛

۱۳:۰۴ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازه زمانی پنج ساله،

۱۲:۳۲ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/10

225417

فلزات آنلاین

1404/02/10

869230

فلزات آنلاین

1404/02/10

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/10

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/10

27848

فلزات آنلاین

1404/02/10

16553

فلزات آنلاین

1404/02/10

42624

فلزات آنلاین

1404/02/10

65608

فلزات آنلاین

1404/02/10

49801

فلزات آنلاین

1404/02/10

44113

فلزات آنلاین

1404/02/10

36623

فلزات آنلاین

1404/02/10

35660

فلزات آنلاین

1404/02/10

35495

فلزات آنلاین

1404/02/10

43700

فلزات آنلاین

1404/02/10

38512

فلزات آنلاین

1404/02/10

60617

فلزات آنلاین

1404/02/10

32724

فلزات آنلاین

1404/02/10

42443

فلزات آنلاین

1404/02/10

56116

فلزات آنلاین

1404/02/10

6491000