براسـاس گـزارش «ICSG»، طـی هفتماهـه نخست ۲۰۱۸ در مقایسه با مدت مشابه از سال ۲۰۱۷ تولیـد جهانـی مـس تصفیهشـده بـا رشـد ۱/۵ درصدی همراه بود که در این میان، افزایش تولید از منابع معدنی حدود ۰/۵ درصد گزارش شده، اما حجم تولید از قراضه و ضایعات، رشد ۶ درصدی داشته است.
بـه گـزارش «فلـزاتآنلایـن» و بـه نقـل از مسپرس، در بررسی حجم تولید، چین به دلیل تـداوم رونـد توسـعه صنعـت ذوب و پالایـش، بزرگتریـن سـهم از رشـد جهانـی را در دسـت داشـت. تولید مس تصفیهشـده شیلی به دلیل رشـد ۳/۲ درصـدی کاتـد «EW-SX»، حـدود ۵ درصد افزایش یافت.
علاوه بر این، تولید مس تصفیهشده از کنسانتره شیلی نیز در پی بهبود سـطح تولیـد شـرکت دولتـی کودلکـو، رشـد ۸ درصدی را به ثبت رساند. در اندونـزی و ژاپـن نیـز سـطح تولیـد در هفتماهـه نخسـت سـال ۲۰۱۷ بـه دلیـل وقفههـای تولیـدی کارگـری و تعمیـرات و نگهـداری کاهـش یافتـه بـود کـه طـی دوره موردبررسـی از سـال جاری، بازیابی شـد. تولید کاتـد «EWSX» در کشـورهای جمهـوری دموکراتیـک کنگـو و زامبیـا نیـز، افزایـش یافـت که در رشد جهانی بیتاثیر نبود.
با این وجود، تعطیلی واحد ذوب توتیکورین متعلـق بـه شـرکت ودانتـای هنـد در مـاه آوریـل موجب افت ۲۲ درصدی تولید مس تصفیهشده در این کشور آسیایی شد؛ علاوه بر این، تعطیلی ناشـی از تعمیرات و نگهداری و مشـکلات فنی تولیـد در واحدهـای ذوب اسـترالیا، فیلیپیـن، لهستان و ایالات متحده نیز منجر به افت سطح تولید کاتد مس این کشورها شد.
طی بررسی منطقهای، تولید مس تصفیهشده در آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین، با رشد به ترتیب ۱۳ یک و ۴ درصدی همراه بود درحالیکه حجم تولیـد ایـن فلـز تصفیهشـده در اروپـا بـدون تغییر ماند و در آمریکا شمالی و اقیانوسیه، افت ۴ و ۷ درصدی را به ثبت رساند.