شرکت مجتمع فولاد خراسان طی ۱۰ ماه سال جاری با عرضه منظم و مداوم محصولات خود در بورس کالا موفق به کسب ۴۱ هزار و ۸۸۶ میلیارد ریال درآمد شده که این میزان در مقایسه با سال گذشته بیش از ۲۰۱ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت فولاد خراسان از ابتدای تاسیس بورس کالا، یکی از شرکتهای ثابت عرضهکننده محصول در این بازار بوده است زیرا عرضه در بورس کالا به دلیل شرایط عرضه، تقاضا و معامله، باعث ایجاد شفافیت، تامین مالی آسان و فروش با شرایط بهتر محصولات خواهد شد. با این رویکرد، شرکت فولاد خراسان توانست در سال جاری بخش عمدهای از درآمدهای خود را هم در زمینه شمش فولادی و هم در زمینه میلگرد از بورس کالا کسب کند. البته در کنار عرضه داخلی این محصولات توسط فولاد خراسان، این شرکت از صادرات نیز غافل نشده و توانسته صادرکننده مهمی در کشور لقب بگیرد.
رشد ۷۷ درصدی عرضه شمش فولاد خراسان در بورس
نمودار ۱ حاکی از آن است که این شرکت در ۱۰ ماه امسال توانسته است مبلغ ۱۳ هزار و ۵۷۷ میلیارد و ۵۷۶ میلیون ریال را از عرضه انواع شمش فولادی (شامل ۵SP و ۴SP)، در بورس کالا کسب کند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳۹درصد افزایش را نشان میدهد. فولاد خراسان در سال گذشته طی ۱۰ ماه منتهی به دی ماه سال ۱۳۹۸، پنج هزار و ۶۷۶ میلیارد و ۲۹۱میلیون ریال درآمد از عرضه شمش فولادی خود در بورس کالا کسب کرده بود.
در همین حال، فولاد خراسان در ۱۰ ماه امسال، از فروش میلگرد مبلغ ۲۸ هزار و ۳۰۸میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال درآمد کسب کرد که این میزان درآمد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۴۲ درصد رشد دارد. درآمد حاصل از فروش میلگرد فولادی برای «فخاس» در ۱۰ ماه سال گذشته، هشت هزار ۲۵۵ میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال بود.
شرکت فولاد خراسان در ۱۰ ماه منتهی به دی ماه سال ۱۳۹۹ موفق به کسب درآمد ۴۱هزار و ۸۸۶ میلیارد و ۵۲۶ میلیون ریال از مجموع معاملات میلگرد و شمش فولادی خود در بورس کالا شده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۲۰۱درصد رشد دارد. این شرکت در ۱۰ ماه سال گذشته توانسته بود ۱۳ هزار و ۹۰۱میلیارد و ۸۸۳میلیون ریال درآمد ازمعاملات میلگرد و شمش کسب کند.